kaçmak

Burda kaç hayat hikayesi okuduk ah annemi babamı dinleseydim diyen. Ne olur burda söylenenleri dinle. Pişman olursun yakma kendini

Aklını peynir ekmekle yemiş bir kızımız daha..
Hoşgeldin... Kaçacağına intihar et canım inan bana farkı yok!

17 yaşında kaçarak evlendim eşimle aynı yaştaydık cahillikti gereksizdi... okulumu bıraktım şimti totomu yırtıyorum 2 çocukla okul bitirip seneler önce çevremden göreceğim saygınlığı geç de olsa geri kazanmak için.....
öyle ki 10.5 yıldır evliyim mutluyum çok şükür ama şanslıyım diyelim ....
sen o şansı yakalayamaya bilirsin...
karşındaki insan cahil değil senin onurunu düşünmeli eğer düşünmeden kaçma teklifi ondan geliyorsa sen bu adamın doğru insn olup olmadığını düşün derim...

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa

Senin o kafanı tutup duvardan duvara kıvılcımlar çıkana kadar vurmak lazım....

Ailenin sözünü dinle... sonra çok pişman olursun 20 li yaşlarda insan sağlıklı düşünemiyor bu devirde kimseye güvenme seni kandırmadığını nerden biliyorsun? bekarlığın tadını çıkar

Kaçmayı düşündüğün yer o reklamdaki yılbaşı partisi değil ki beğenmezsen koşarak annene dönesin. Aklını başına al.

seni seven adam kapında yatar ne eder yapar,onurunla gelinliğinle seni çıkarır o evden, kaçalım demesi sana ailene hakaret

25 yaşındaymış.

Ailesini karsina alip kendi bekar karsindaki evlilik gecirmis kisilerle evlenenlerin konularini bi oku derim daha kac gun once okudum kiz halinden bin pisman birde hamile kalmis.kendine gel ask gozunu kor etmis bazi seylerin donusu yok ailenide karsina alirsan omur boyu surunursun.karsindaki insana guvenebilirsin cokta iyi olabilir o zaman ailenin rizasini al olumsuz bir durumda ortada kalma.Zaten mesele karsindaki adamin evlilik gecirip gecirmedigi cocugu olmasida degil bekar biride olsa erkek erkek iste insanin ailesinin destegi olmali ve erkekte bunu bilmeli ve hissetmeli sahipsiz oldugu dusunurse en iyisi bile gunu gelir kafana kakar ezmeye kalkar iyi dusun

25 yaşında adam 2 evlilik yapmış. 3.'de ona kaçma derdinde. Biri gidiyor biri geliyor, adam hiç boş kalmıyor da gelen niye geliyor giden niye gitmiş.

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa
kaç ta dünya kaç bucak gör. hele de 2 kere evlenmiş adamla senin aklın başında mı merak ettim

Yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi. Benimle yaşıtsın, içim acıdı. Teyzem de 20li yaşlarının başında iki çocuklu bir adama kaçtı. Adam eşiyle ayrıldığı halde kaçtıktan sonra nasıl olsa ailesini sildi diye teyzemle resmi nikah yapmadı. İki kuzenim var şu an, küçük olanla yaşıt eski karısından da çocuğu var. Teyzemin yemediği dayak mı kalmadı, adamın eve oğlunu getirip teyzeme küfretmesini karşıdan seyretmeleri mi kalmadı anlatamam sana. Bizim gözümüzün önünde dövdü teyzemi ben dayanamayıp bıçak çekecektim adama gözüm döndü, ailem olmasa elimden alamazlardı da. Herkes bunu yaşayacak diye bir şey yok tabii ki, ama çoğu kişi yaşıyor. Kendini yakma.

Babası neden almış kadını durup dururken mi alıp götürmüş
Daha 20 yaşındasın ve 3. Evliliğini yapacak olan birine kaçıyorsun hemde adamın çocuğuna bakacaksın
Aşk evlilik hiçbişey toz pembe değil sana şimdi yalvar yakar olan adam kaçtıktan sonra deli divane olmayacak
Ananın babanın sözünü dinle dünyada erkek mi kalmadı ailene değer vermeyen onları ne hale düşüreceğini bile önemsemeyen birine mi kaldın

Adam 2 kere evlenmis, iki evliliğinin bitmesinde de suç karsi tarafta oylemi ? Çünkü senin sevgilin melek.. Boyle bir adamla birlikte olmak cahilligin yetmiyor bir de kacmayi düşünüyorsun ? Biri Allah rizasi için konunun fake olduğunu soylesin. Ben bu kadar cahil kizlarin ve boyle cahil kizlari parmaginda oynatan şeref yoksunu erkeklerin yasadigina inanmak istemiyorum. Yapma çocuğum, yapma evladim bu kafayla seni yakinda haberlerde ya sevgilisi tarafından öldürülen yada kotu yola düşen kiz olarak görürüz. Daha çocuksun çok ama çok kucuksun. Ve ergenligini çok agir yasiyorsun anladik. Ama bu kadarinida yapma. Ayril o seni kandiran, parmaginda oynatan adam musvettesinden kendi yasina basina uygun birini bul sev, sevil ama buyuyune kadar birak kacmak gibi aptalca bir düşünceyi evlenmeyi bile dusunme. Ergenligin cılkını cikarmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…