kaçmak

20 yasindasin degil kacmak, evlenmek icin bile erken. Gez toz eglen ne bu acele hem dr iki kere evlenmis bir adamla

Bu konularda aklima hep bir sey geliyor paylasmak istiyorum.

Bir kiz var gencecik bir adamla evlenmek istiyor. Adam da cerrah unlu de bir cerrah. Daha onceden iki kez evlenmis. Neyse evleniyorlar. Bir gun geciyor iki gun geciyor derken kizdan bir hafta ses cikmayinca ailesi merak ediyor kizi cevap da vermiyor damadin evine giriyorlar bakiyorlar kizi yataga baglamis kiz kan kaybindan olmek uzere duvarlari simsiyah boyamis. Kiz kurtuldu cok sukur ama adamin onceki iki karisini da oldurdugu aciga cikti. Psikolojisinin duzelmesi ne kadar zaman aldi sen hayal et...

Nerden biliyorsun demeyin biliyorum.

aa bunu duymuştum. şehir efsanesi diyordum. son kıssmını bilmiyordum ama. yaşanmışmı bu

Düzgün adam kızı ailesinden ister ondan önce tanışma faslı olur demek ki bunun suç dosyası kabarık ,bir araştırsak neler çıkacak , güzelde bir kızsın ama velakin güzellik geçici aklını kullanmayan rezil olur gençliğine güvenme

5 yıl sonrayı hayal et mesela. Sen evde oturmuş çocuklarına bakıyorsun ailenle konuşmuyorsun belki de sana şiddet uygulayacak, kötü şeyler yapacak nefret edeceksin o zaman gidecek hiçbir yerin olmadığından mecbur kalacaksın onunla birlikte kalmaya.

Hem 2 evlilik yapmış bir adamdan bahsediyoruz sen 2 evlilik yapsaydın seninle kolay kolay evlenir miydi biraz da bunu sorgula bence.

Hep toz pembe düşünmeyin şu hayatı 20 yaşındasın bekle biraz zaten olacağı varsa olur.

Yanlış anlamadıysam 2 evlilik yapmış birincisinde kadın çocuğunuda bırakıp bu adamdan kaçmış ikincisinde kadının babası kadının zorla almış ve yüzünü göstermiyor öylemi??? kızım sen aklını mı kaçırdın böyle bir adamın neyine güvenip te kaçacaksın??? hey allahım ya daha neler okuyacağız burda bakalım

arkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa
sakın böyle bir hata yapma ben 18 yaşında evlendim kaçarak hemde sonra ne odu 2 yıl sonra ayrıldık sakın aklını başına topla zaten o adam dan da sana koca olmaz

İkînci karısını babası zorla neden almış? Senin adam kadına napmış da babası gelip kurtarmış yani?
Senin de başına bişey geldiğinde seni zorla alıp kurtaracak bir baban varsa, kaç madem. Benden sana izîn.

Kesin eski esleri sorunludur. Adam yoksa bildigin melek degil mi

Seni omuzlarindan tutup silkelemek isterdim şuanda! Kendine gel lütfen bunun sonu pismanlik. Aileni ardina aldigina degecekmi Allah askina 20 yasinda su gibi kizsin. Herşey simdi tozpembe ama o pembeler karaya calinca alt ust olursun. Ne ailene ne de kendine yapma bu kötülüğü. Ne derece dinlersin bilmem ama sakin diyim...........

Şu ailelerinizi az dinleyin.
Senin şuan pembe gördüğün manzaranın griliğini onlar çok net seçebiliyor.

Sakinnn kacma ustelik daha kucuksun ne gencler bulursun napcan iki kari almis adami.

kendinize gelin genclik nereye gidiyor

Allahın emriyle istenmek varken kaçmakda ne demek . Zaten o adamla kaçmış olsan hayatın en büyük pişmanlığını yaşıcağın kesin yol yakınken bırak gitsin.

Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek ahmahlıktır demiş Einstein.. Ne güzel demiş.. Yıl 2015 ama kafalar 1980..

Aralari okumadim okuyor musun ya da calisiyor musun? Ayni yastayiz arkadasim yapma etme gencligine yazik etme.İki evlilik yapmis ama hep kadinlar suclu kendisi suttek cikmis ak kasik mi? Bu adam senin hayallerinde olmamali.Ailen ne diyprsa hakli bir anlik gaflete dusme.

O 2 evlilik 2 evlilikle kalmaz, seninle 3 olur, senden sonra 4, 5... Kendine gel.

SAKINNNNN BAK 2 EVLILIK BITIRMIS DUL BIR ADAM SENDE 3 OLACAKSIN SACMALAMA!!!!
AILEN ISTEMIYORSA BIR BILDIKLERI VAR ZATEN MANTIKLI DUSUNUYOLAR BENCE AYRILMAN BEKAR BIRINI BULMAN AILENIN ISTEDIGI BIRIYLE EVLENMEN BEMBEYAZ GELINLIGIYLE EVDEN CIKMAN EN GUZELI..
EGER KACARSAN ONUN KOLESI OLACAKSIN ISTEDIGI ZAMAN BOSAYACAK SENI
TEKRAR EVINE HANGI YUZLE DONECEKSIN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…