- 27 Şubat 2013
- 6.231
- 15.031
- 498
aa bunu duymuştum. şehir efsanesi diyordum. son kıssmını bilmiyordum ama. yaşanmışmı buBu konularda aklima hep bir sey geliyor paylasmak istiyorum.
Bir kiz var gencecik bir adamla evlenmek istiyor. Adam da cerrah unlu de bir cerrah. Daha onceden iki kez evlenmis. Neyse evleniyorlar. Bir gun geciyor iki gun geciyor derken kizdan bir hafta ses cikmayinca ailesi merak ediyor kizi cevap da vermiyor damadin evine giriyorlar bakiyorlar kizi yataga baglamis kiz kan kaybindan olmek uzere duvarlari simsiyah boyamis. Kiz kurtuldu cok sukur ama adamin onceki iki karisini da oldurdugu aciga cikti. Psikolojisinin duzelmesi ne kadar zaman aldi sen hayal et...
Nerden biliyorsun demeyin biliyorum.
Bu konularda aklima hep bir sey geliyor paylasmak istiyorum.
Bir kiz var gencecik bir adamla evlenmek istiyor. Adam da cerrah unlu de bir cerrah. Daha onceden iki kez evlenmis. Neyse evleniyorlar. Bir gun geciyor iki gun geciyor derken kizdan bir hafta ses cikmayinca ailesi merak ediyor kizi cevap da vermiyor damadin evine giriyorlar bakiyorlar kizi yataga baglamis kiz kan kaybindan olmek uzere duvarlari simsiyah boyamis. Kiz kurtuldu cok sukur ama adamin onceki iki karisini da oldurdugu aciga cikti. Psikolojisinin duzelmesi ne kadar zaman aldi sen hayal et...
Nerden biliyorsun demeyin biliyorum.
sakın böyle bir hata yapma ben 18 yaşında evlendim kaçarak hemde sonra ne odu 2 yıl sonra ayrıldık sakın aklını başına topla zaten o adam dan da sana koca olmazarkadaslar ben 20 yasindayim. asik oldugum adam iki evlilik yapmis bir oglu var. ve ailem hic istemiyor sevdigimi.kacalim diyor ama korkuyorum bizimkilr dogulu affetmezler. ama cok seviyoruz birbirimiz. kacanlar bir cevaplasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?