• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey babanın garip hareketleri….

Ben size suçlu musunuz diyorum .Bütün hayatımı incelemeye başladınız protez yaptırmış vs dedikoducu kadınlar gibi .Bende kardeşimin hayatını düşünüyorum o yüzden burada konu açtım ben neden suçlanıyorum onu hiç anlamadım .Kardeşim bize gelmek istemiyor defalarca gel kal dediğimiz zamanlar oldu genelde de ev harici bi yerde kalmak istemiyor .Anneannem razı değil inanmıyor inanmak istemiyor söyleyin ben ne yapayım
Geç protezi falan ne yapacaksın onu söyle,kardeşinin başına bir şey gelmemesi için ne çaban var?? Klavye delikanlılığı yapmayacaksın değil mi? Yok bir şey yaparsa katil olurum falan bunlar boş laflar ,önlem almadan oturduğun yerden sallama.....Biz çıldırdık burada!!!! sen yapamıyorsan ver bilgileri biz gerekli yerlere ihbarda bulunalım ...

Geç protezi falan ne yapacaksın onu söyle,kardeşinin başına bir şey gelmemesi için ne çaban var?? Klavye delikanlılığı yapmayacaksın değil mi? Yok bir şey yaparsa katil olurum falan bunlar boş laflar ,önlem almadan oturduğun yerden sallama.....Biz çıldırdık burada!!!! sen yapamıyorsan ver bilgileri biz gerekli yerlere ihbarda bulunalım ...
Birşey yapacağı yok .annanneden anneden çekiniyor . Kimbilir daha neler yaşayacak o kızcağız . 😡🙁

Hakikaten bu konularda önlem almadan kendi kendine düzelmesini beklemek veya bir şey olmayacağını ümit ederek bırakmak mümkün değil.

Bu çocuğun durumu ne olacak nerede konaklayacak bütün hayatı düzeni altüst olacak bu kesin. Ama fitili ateşleyen siz değilsiniz konu sahibi. Ortalığa ateş atan da siz değilsiniz. Adam yapacağını yaptı.
Şuan hareket etmemek kardeşinizin daha ciddi istismar görmesine ihtimal bırakmak demek.
Anneniz hatta sadece anneanneniz bile sağduyulu olsa tamam çözmeye çalışın hep beraber. Boşanacak mı yoksa hayatının hatasını yapıp boşanmadan kızını başka bir yakınının evine mi emanet edecek bu konuyu ciddi bir şekilde konuşun tırmalayın. Yola gelmiyorsa ki muhtemelen gelmeyecek, şikayet edin yapılacak en doğru şey bu. Başka seçeneğiniz yok.

Çalışmıyorum ekonomik özgürlüğüm yok anneanemle birlikte yaşıyorum.O da hasta ve ona bakıyorum .Bu konuyla meme protezi mi nereden bağdaştırdınız?Yıllardır hormonel sebeplerden olmayan göğüslerime protez taktırdım o an elime bir para geçmişti onunla rahatlamışsınızdır umarım şu andan da okuyorum çalışmıyorum
Anneannenle birlikte yaşıyorsan kardeşin de gelsin işte sizinle kalsın? Şaka misin böyle konu açıp ortadan kayboluyorsun işim gücüm var diyorsun, cevap vermeyecekseniz konu açmayın bir zahmet.

Kardeşin Turkiye'de mi? Sosyal hizmetlere haber ver hemen. Hayatımı sorguluyorsunuz diyorsun ne yapabilirsin onu dusunuyor insanlar onun için soruyorlar bize ne senin memenden yoksa

Adam kıza cinsel tacizde bulunmuş sen de hala bir daha olursa blabla diyorsun. Çocuğa çok üzüldüm yazık sahip çıkanı yok :(

Anneannenle birlikte yaşıyorsan kardeşin de gelsin işte sizinle kalsın? Şaka misin böyle konu açıp ortadan kayboluyorsun işim gücüm var diyorsun, cevap vermeyecekseniz konu açmayın bir zahmet.

Kardeşin Turkiye'de mi? Sosyal hizmetlere haber ver hemen. Hayatımı sorguluyorsunuz diyorsun ne yapabilirsin onu dusunuyor insanlar onun için soruyorlar bize ne senin memenden yoksa

Adam kıza cinsel tacizde bulunmuş sen de hala bir daha olursa blabla diyorsun. Çocuğa çok üzüldüm yazık sahip çıkanı yok :(
Yok abi anlamak istemiyor . Proteze takıldı kaldı . Çocuk yaşta değildir bu işlemi yaptırdı ise, çalışıyor da olabilir kardeşi için birşeyler yapabilir demek istedik ama yok kardeş konuşulmuyor hiç kendisi ile. Bizle polemik peşinde sadede😡

Çocuklu kadın evlenmesin ya, ister özgürlük kısıtlanması diyin isterseniz kadının bir hayatı olmayacak mı deyin. Ben de boşanmış bir kadınım ve kızım var. Eve babasından başka bir adam benim kocam olarak giremez. Çok rahat bir insanımdır, tabularım yok ama bu olay başka bir şey ya. Bu kadar koca delisi olunmasin, çok matah bir şey değiller.

Çocuklu kadın evlenmesin ya, ister özgürlük kısıtlanması diyin isterseniz kadının bir hayatı olmayacak mı deyin. Ben de boşanmış bir kadınım ve kızım var. Eve babasından başka bir adam benim kocam olarak giremez. Çok rahat bir insanımdır, tabularım yok ama bu olay başka bir şey ya. Bu kadar koca delisi olunmasin, çok matah bir şey değiller.
Aynı fikirdeyim . Çocuk bir adamdan önde olmalı daima . Ben babasız büyüdüm çok genç yaşta boşandı annem. Hiç evlilik lafını etmedi . Evde özgürdüm yahu. Donla da dolaştım bornozla da oturdum dans da ettim 2 saat saçımı da yaptım , yüksek sesle arkadaşlarımla da konuştum , istediğim saat de istediğim filmi izledim . Bunları evde üvey baba varken kaç genç ya da çocuk yapabilir ?

Gene biz üyeler suçlu olduk pes. Tanımadığımız bir yavru için çırpınıyoruz neler yapılabilir diye ama yok abla bile bizi suçluyor . Sapık damadı çok seven annanne ile beraber şu anda da . Sen sus ben sus o sussun , hep bu çocuklar böyle böyle istismara maruz kalıyor .😡🙁
Şu yukarıda yazdığıma beğenmedim atıldı ya . Tmm bu çocuktan bize ne deyip keyifle çay kahvemizi içelim değil mi ? Onlardan olmayan tüm arkadaşlara teşekkürler bu konuda 🙏

Bazı kadınların yangınlanı anlayamıyorum anlamak da istemiyorum.

O nasıl bir yangın ki elin koca adamını tutup genç kızlarının bulunduğu eve getirirler, büyük bir cesaret gerçekten.

Hiç mi rahatlamadınız arkadaş😤

Konu sahibi, kardeşini erkeksiz duramayan annenden de o ayarsız adamdan da koru gözün kulağın üzerinde olsun. Tatiller de kardeşin yanına gelebiliyorsa yanına al ara ara..

Anneni de bu konu da bunalt yüz verme!

Bazı kadınların yangınlanı anlayamıyorum anlamak da istemiyorum.

O nasıl bir yangın ki elin koca adamını tutup genç kızlarının bulunduğu eve getirirler, büyük bir cesaret gerçekten.

Hiç mi rahatlamadınız arkadaş😤

Konu sahibi, kardeşini erkeksiz duramayan annenden de o ayarsız adamdan da koru gözün kulağın üzerinde olsun. Tatiller de kardeşin yanına gelebiliyorsa yanına al ara ara..

Anneni de bu konu da bunalt yüz verme!
Ben çok üzüldüm bu konuya kuzum ya. Çocuk zor durumda kimsesi var ama aslında yok . Anne evinden gitse gideceği yer yok . Anneannenin umru değil , abla da daha kendi derdin de öğrenci imiş . Olayları da biraz anlıyor biraz anlamıyor ne yapacağını bilmiyor . Tacizi anlamış kimse umursamamış . Şu çocuğa elimizden birşey gelmiyor ya 🙁🙁🙁🙁

Annem 2 yıl önce bir evlilik yaptı .Annem 12 yaşındaki kız kardeşim ve o adam birlikte yaşıyorlar ben ise ayrı yaşıyorum.Adam iyi biri gibi her zaman her sorunumuzda her yardıma ihtiyacım olduğunda yanımızda oluyor yardımcı oluyor.Çok samimiyet kuramıyorum kendisiyle içten içe gıcık oluyorum ama annem kendisini çok seviyor ne söylesem annemde anneannemde direkt o adamı savunur.Bu sabah kardeşim bana geldi ve o adamın odasına geldiğini o yatarken arkadan sarıldığını ve özel bölgesinin ona değdiğini bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi .Anneme de söylemiş annem de adama söyleyince adam sadece bir baba gibi davranmaya çalışıyorum deyip kızmış şu an da annemlede kardeşimle de konuşmuyormuş.Açıkçası çok endişeliyim kardeşime mesaj atıyorum sürekli bir şey olursa bana söyle tekrar yaparsa diye yanında olabilsem keşke hep.Adam gereksiz samimi biri her zaman bana sarılır yakın olmaya çalışır kardeşimede öyle yaptığını düşünmüştüm ama özel bölgesi değdi deyince çok öfkelendim.Onu koruyamamaktan korkuyorum yanında her an olamamaktan…Annem ise adama toz kondurmaz o kadar kör kütük aşık ,bu durumda beni üzüyor.Aklımı yitireceğim adamla da annemle de konuşup uyaracağım başka ne yapabilirim bilmiyorum ama korkuyorum bu adam yine aynısı yaparsa katil bile eder beni Allahın cezası bana akıl verin ne yapayım
Öz babanız hayatta mı? Kardeşinizi gidip alın o evden ve savcılığa şikayette bulunun. Kardeşinizle bir uzman eşliğinde görüşme yapılır. Ortada bir tehdit varsa, devlet korumasında kalması o evde yaşamasından iyidir.

Annem 2 yıl önce bir evlilik yaptı .Annem 12 yaşındaki kız kardeşim ve o adam birlikte yaşıyorlar ben ise ayrı yaşıyorum.Adam iyi biri gibi her zaman her sorunumuzda her yardıma ihtiyacım olduğunda yanımızda oluyor yardımcı oluyor.Çok samimiyet kuramıyorum kendisiyle içten içe gıcık oluyorum ama annem kendisini çok seviyor ne söylesem annemde anneannemde direkt o adamı savunur.Bu sabah kardeşim bana geldi ve o adamın odasına geldiğini o yatarken arkadan sarıldığını ve özel bölgesinin ona değdiğini bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi .Anneme de söylemiş annem de adama söyleyince adam sadece bir baba gibi davranmaya çalışıyorum deyip kızmış şu an da annemlede kardeşimle de konuşmuyormuş.Açıkçası çok endişeliyim kardeşime mesaj atıyorum sürekli bir şey olursa bana söyle tekrar yaparsa diye yanında olabilsem keşke hep.Adam gereksiz samimi biri her zaman bana sarılır yakın olmaya çalışır kardeşimede öyle yaptığını düşünmüştüm ama özel bölgesi değdi deyince çok öfkelendim.Onu koruyamamaktan korkuyorum yanında her an olamamaktan…Annem ise adama toz kondurmaz o kadar kör kütük aşık ,bu durumda beni üzüyor.Aklımı yitireceğim adamla da annemle de konuşup uyaracağım başka ne yapabilirim bilmiyorum ama korkuyorum bu adam yine aynısı yaparsa katil bile eder beni Allahın cezası bana akıl verin ne yapayım
ben bu hikayeye şahit oldum adam tacizci bu kadar net baba gibi davranmak öyle olmuyor kendine baba dedirmekten de sapıkça zevk alıyor bu pislikler hatta o da istiyordu diyebiliyorlar
adamın başka vukuatları olduğunda inanacaklar anca ama kız o zamana kadar kaç yaşa gelecek annesinden nasıl nefret edecek hayatta nasıl yalnız hissedecek kendi başına ne işler açacak bunu düşünen olmayacak
kız ergenliğin daha başında, düşünün bakalım ergenlik süreci nasıl geçecek o psikolojiyle
çok üzüldüm yavrucağa umarım uzaklaştırabilirsiniz yapabiliyorsanız yanınıza alın uzaklaştırın o çocuğu derhal
anneniz kalsın kocişiyle başbaşa başka bir bela olduğunda anlayacak dediğim gibi uğraşmayın anlatmaya o kafa yapısında olsa duyduğu anda kızına inanırdı
ayrıca adamın öyle bir niyeti olmasa sizce kızabilir miydi karşı tarafa size öyle bir ithamda bulunulsa siz ne tepki verirdiniz oradan hesap edin çok üzücü değil mi? şuradan da anlarsınız ithamlar kesilsin diye uzaklaşacak mı kızdan yoksa hiçbir şey olmamış gibi mi devam edecek? umarım kaza falan geçirir de ölür, üzgünüm

Ne alakası var hanımefendi neden bana karşı bir şüphecilik bir kötü yaklaşım içerisindesiniz?Tek tek herkese cevap vermem imkansız içim gücüm var okuyorum sadece fikirleri dinliyorum .Korkuyorum ne yapacağımı bende bilemiyorum baba tarafı evet var ama annem evlendiği için hepimize kızıp bütün bağladı kopardılar annem evlendiği süreçte babamla ayrıydılar babam kanser hastasıydı.Size oturup burada tek tek hayat hikayemi anlatamam bilmediğiniz hayatlar hakkında yorum yapmayın .Türkiyede bile yaşamıyorum , yaşadığım ülkede dili bile iyi bilmiyorum nereye gitmeliyim ne yapmalıyım ailem destek olur mu hiç bir şey bilemiyorum anladınız mı? Buradan da bir akıl almak amaçlı yazdım yazılanları okuyorum ona bile kötü bir düşünceyle yaklaşıyorsunuz.
Kardeşiniz ve anneniz sizden farklı bir ülkede mi yaşıyor?

Çalışmıyorum ekonomik özgürlüğüm yok anneanemle birlikte yaşıyorum.O da hasta ve ona bakıyorum .Bu konuyla meme protezi mi nereden bağdaştırdınız?Yıllardır hormonel sebeplerden olmayan göğüslerime protez taktırdım o an elime bir para geçmişti onunla rahatlamışsınızdır umarım şu andan da okuyorum çalışmıyorum
Kardeşiniz de gelsin anneannenizin yanına.

Ben çok üzüldüm bu konuya kuzum ya. Çocuk zor durumda kimsesi var ama aslında yok . Anne evinden gitse gideceği yer yok . Anneannenin umru değil , abla da daha kendi derdin de öğrenci imiş . Olayları da biraz anlıyor biraz anlamıyor ne yapacağını bilmiyor . Tacizi anlamış kimse umursamamış . Şu çocuğa elimizden birşey gelmiyor ya 🙁🙁🙁🙁

Ben de çok üzüldüm elimizden bir şey gelmiyor maalesef..

İnşallah çocuk kendini koruyabilir, inşallah uyanık akıllı bir kızdır..

Abla, öğrenciyse en fazla yapacağı baba tarafına haber vermektir yada sosyal hizmetlere şikayet edebilir.

Büyük ihtimal evin ekonomisi adamda.. Anne ve Anneanne o yüzden de tutulmuş olalşrler.. Mide meselesi tabi üç kuruş para için görmezden geliyor olabilirler.

Dediğim gibi kız inşallah kendini koruyabilir..

Amiyane tabirle çok affedersin bazı kadınların ateşi maalesef Evlatlarını yakıyor farkında değiller..

çocuğu evden alamıyorsanız tembihleyin özellikle geceleri ama genel olarak odada olduğu anlarda kapısını kilitlesin, banyoya girerken de öyle
evde adamla yalnız kalmasın, bir odada yalnız kalmasın, dışarıda ailecek geziye vs gitmek isterlerse gitmesin hele yatılı gezi asla, kendi çamaşırını ayrı yıkasın makine kullanmayı öğrensin, yemeğe oturmak zorunda kalıyorsa da yüzüne bakmasın konuşmasın adamla bundan sonra muhattap olmasın
annesine de tepki koysun sanmıyorum ki anlasın kadın ama en azından görsün tepkisini yıllar sonra başına kakacak ben senin için neler yaptım diye suçunu kabul etmeyecek ya da kuru bir özür gelecek sadece halbuki o kızın dünyaya ve kendine tüm güvenini kırdı bi kere
12 yaşında bir çocuk için çok zor şeyler ama durum bu maalesef kendini korumayı öğrenmeli mutlaka

ha bi de yatılı liseleri düşünün kendi durumunuza göre
haftasonları sizin yanınıza gelebileceği mesafede yerler vs.
sosyal bilimler liselerinin (alanı tm-sözel-dil) yatılı okulları var çok müthiş değil ama yine de adamdan uzak olsa daha iyidir
istanbuldaysanız yatılı köklü okullar da var onun dışında bilmiyorum

umarım şikayet edildiğinin haberini okuruz burada
yalvarıyorum sana bi şey yap sonucu ne olursa olsun birileriyle uğraşsın pu.t

Back
X