Kaçmaya karar verdik..

angel555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
70
2
36
Niğde
Merhaba arkdşlar ben 18 yasındayım
öyle bir aşkı bizimkisi , anlatamam canımdan öte can benden öte bir şey o.
Allahın bana vermiş oldugu bir nimet , bir hediye... Herseyim o ..
Sevdiğim adamda 21 yasında .. Ve suan askerde askerliğinin bitmesine " 4 " ay kaldı ..
Ne onun ailesi nede benim ailem bu ilişkiyi onaylamıyor( benimkiler basta onaylıyordu fakat sonra onlarda istemedi) .. Kaç defa ayrıldık aileler istemiyor diye .. Olmaz dedik bu ilişki yürümez dedik . Ama birbirimizi terkedemedik
arkadaş kalmayı denedik.. konusmamayı denedik. ama olmadıı .. yapamadık ya .. kalbimize söz geçiremedik..
En son 20 günlük izine geldiği zaman yaşadığı şehire gittim 2 günlüğüne ( annesinin evine misafirler geliyordu bakın bu gelinim felan die tanıstırır dimi ? ama nerde bırakın öyle yapmayı kadın benim yanımda komşusuna dediki " oğlum askerden gelsin , işini kursun evlendircem ins söyle ona yakısan biriyle dedi " ben bunu duyunca çok ağladım çok üzüldüm ve bu halimi
sevdiğim kişide gördü.. evime geri gittiğimde 1-2 gün mj atmadı sonra telefonunu yanına almamaya basladı ve sonra. senden sıkıldım dedi ugrasamam senle dedi ve ayrıldı ( Ben bunun ailesiyle ilgisi oldugunu bliodum çok acı çekiyordum , bu süre zarfında onu seven ailem ondan nefret etti. Sana bu kadar acı yaşatan insanı biz istemeyz daha damadım demeyz dediler) ve asker izini bittiğinde bana up uzun bir mj attı..
Eğer benimle evlenirsen mutlu olamazsın , annem sana sürekli laf dokundurur.. Benimle oldugun için hep acı çekersin, kendine yakısan birini bulcağına emnim onalrın ailesi seni ister ve sen daha mutlu olursun ama benim ailemle olmaz hep ağlarsın .. İleride acı çekmendense şimdi çekmen daha iyi.. gibi seyler söyledi. .
Ben yapma etme dedim.. Sonra yeniden beraber olduk ( Onu isteyen ailem artık onuda istemiyor bu ilişkiyi onaylayan yok kısaca)
Geçen gün içmişti beni aradı ne var ne yok ortaya döktü.
Annesi kızdan ayrılmazsan sana "oğlum" demem demiş.. Ya o kız ya ben demiş... O kızdan sana bir şey olmaz.. Sen gel askerden biz sana göre birini bulurz demş..
Babası konusmuş oğlum o kızla olmaz demişler. O kızın boyu kısa sana yakışmıyor neden onunla berabersn bir sorununmu var senin demiş
Evet bir sorunum var onu seviyorum ve aşığım böyle yapmayın canımı yakıyorsunuz seviyorum ben onu demiş.

Ve sonuç olarak kaçmaya karar verdik.. Ben sninle kutupta bile yasamaya razıyım yeterki sen ol yanımda yeterki kokunu içime çekim ailemide terkedicem baska bir şehirde yaşarız yanımda sen ol yeterki diyor : ( bende onu çok çok seviyorum ama korkularım var ( Benim annem çok iyi birisidir ve çok anlayışlı birisidir , beni taa samsundan sivasa yolladı bunu kimse yapmaz sırf ben mutlu olim die onların evine yolladı ( tabi ozamanlar istiyorlardı sevdiğim adamı ) ama şimdi adını bile duymak istemyr annem onun adını duydugunda kes sesini ya ben ya o ! o bu eve damat olarak gelemez onun annessi seni istemiyorsa bende onun oğlunu istemiyorum ! diyor baska birşey demiyor..
Keske gelse annemin elini öpse af dilese... ama hayır diyor.. elini felan öpmem diyor off ne yapıcağımı blmyrm... Keske annem biraz yumuşasa keske istese

Son düzenleme:

Kaç tabi kaç. Sonra seni pat diye ortada bırakır, arkana baka baka baba evine dönersin.

Daha 18 yaşındasın. Senin aklında okul dersane sınav olmalı. Ailen izin verse bu yaşta evlenip ne yapacaksın? Kocanın eline mi bakacaksın....

Aklını başına topla arkadaşım; seven adam bana kac demez.

bence siz kız tarafı olarak gelin güvey oluyorsunuz
erkek ailesi istemezse hiç bir şekilde olmaz ayrıca senin onların evine gitmeni felan ailesi hoş görmemiş olabilir
sen bence burada konu açanları boşananları bir oku herkes severek 18 inde evleniyor ama sonuç......
hepsi aynı otur düşün sakince adamın işi gücü yok
benim eşim memur maaşıda iyi çok şkür ama kaynanamgilin durumu olmadığı için herşeyi biz ve ailem yaptık
ee çok ii maaşla bile geçinilmiyor
yarın iki gün sonra bir birinize doyacaksınız aç kalınca çocuğun kolunu bacağını kara kaşını gözünümü yiyeceksin

niye kendi kaçırmıyor da kaç diyor çünki ilerde SEN BANA KAÇMIŞTIN KIZIM ben kaçırmadım diyecek.........

Son düzenleme:
bak canım daha yaşınız çok küçük sonradan pişman olacagın şeyler yapma yazık annene babana okulunu oku meslegını elıne al annen baban biraz sana guvensin o yaşa gel zaten sende farklı düşüneceksin....

hem onaylamıyorlarsa bile ailenin gördüğü senin o yaşta göremediğin çook şey vardır eminimm!!

o yaştayken herseyi yaparım gibi geliyor ama zaman geçtikçe hatalarını görüyorsun ve iyiki ailemi dinlemişim diyorsun yasadık hepimizz

Sakın kaçma daha şimdiden elini öpmem diyor ise ilerde seni ailenle görüştürmezde..

Aşk bitiyor cnm bilmiş ol... Bu söylediklerimiz bir kulağından girer diğerinden çıkar :2: Ama bizden söylemesi olsun sakın ama sakın kaçma pişman olursun

eLmayRa haklısın arkadaşım seven erkek ne yolunu bulur eder iki tarafıda ikna eder gönülleri olur bu iş olur hem acelen yok çok küçüksün daha bunun üniversitesi var bi oku kendini geliştir elin para görsün kocana muhtac olma.. en önemliside bu kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren bağımsız ol ama bu ekonomik bağımsızlık ozaman kimse sana o bu olmaz demez zaten.. kaçarsan bunu o erkeğin annesi değil kendide bir gün yüzüne vurur sakın öyle birşey yapma..ailene bu acıyı yaşatma zamana bırak herşeyi..ilk önce oku sonra gelir herşey...belki ilerde düşüncelerin ddeğişir ilerde sakın pişmanlık duyacağın şeyler yapma bir sevgili herzman bulunur ama bir anne baba bir kere oluyo eldende anne baba olmaz mantıklı düşün..canın yansa annem dersin

kaç kaç
sonra da bi ay geçmeden buraya konu açarsın kaçtım çok pişmanım siz yapmayın diye

Aklını başına al böyle bir tehlkieye sakın atılayım deme minicik bir kızsın sen daha ne kaçmasıymış öyle,hem seni yarı yolda bırakmayacağı ne malum ne kadar güveniyorsunki bu çocuğa..21 yaşında adı üzerinde delikanlı işte daha kişiliği bile oturmamış belli hemen kaçalım diyor sana ..

Emin olabilirsinki kaçtığın günün ertesi günü pişman olacaksın hem de ne pişmanlık yazın eltim kaçtı şimdi eşekler gibi pişman ama ailesinin yanına dönemiyor babası konuşmuyor inanki hayatının en en en büyük hatsını yaparsın benimde bir kızım var allahım bana böyle bir şey göstermesin dek duamdır.

sakın böyle bir şey yapma canım olur mu? arkadaşın da dediği gibi seven adam bana kaç demez. sıkıntıları halletmeye çalışır. sen kaçtıktan sonra ne olacak hiçdüşündün mü? evleneceksiniz belki ama aradan zaman geçince ailesini hayatından silemeyeceğini farkedecek, seni istemeyen ailesiyle yüz yüze bakacaksın. aileni de üzmüş olacaksın. eğer seni gerçekten seviyorsa kendi ailesini de senin aileni de ikna etmeye çalışsın. ortada çözülemeyecek mesele yok bence. evlendiğin kişinin ailesi çok önemli. bunu ileride farkedeceksin. evli bir kadın olarak söylüyorum. aile faktörü çok önemli. lütfen bu önerimi dikkate al ve böyle bir hata yapma.
ayrıca ikinizin de yaşı çok küçük. özellikle erkekler belli bir yaşın üzerinde olgunlaşıyorlar. birkaç yıl sonra onun fikirleri değişirse mutsuz olan sen olursun. sakın bu hatayı yapma. çevremde bunu yapanların sonunu bizzat gözlemlediğim için uyarıyorum seni. bu büyük bir yanlış.
şu an birbirinizi çok sevdiğinizi düşünebilirsinz ama birkaç yıl sonra bu durum değişecek emininm.

Ablacım aslında çocuk kaçalım demiyor.
Çocuğun kafa çalışıyor bence demiş ki "bak bizim ilişkimiz olmaz annem seni istemiyor,benden sana hayır gelmez."
Aşk kadını konu sahibi de demiş ki "yapma etme aşkımıza kıyma "
Vallahi artık kızlar erkekleri yoldan çıkartıyor..

belli ki çocuğun adam gibi bir mesleği yok
baksana anası kuracakmış işini
ne iş yapacak hiç bilmediği şehirde?
2 aileyi de hiçe sayacaksınız, aile desteği yok
kutba mı gidersiniz, nere sığınırsınız bilmiyorum
koklaşa koklaşa doyurursunuz karnınızı, kurarsınız evinizi, ödersiniz kirasını faturasını artık

Kaç tabi canım aşk bu kaçılmaz mı hiç ..Sonra kucagında bir bebekle dönersin baba evine ne aşkın kalır geriye ne ugrunda ölecek kadar sevdiğin sevgilin..Git oku kurtar kendini ayaklarının üzerinde dur sonra kime kaçarsan kaç...Kk'da ablalarım dediydi dersin..

Karar verdik kaçmaya diyor ama,hem okadar lafı söylemiş hemde kokunu içime çekim demiş oğlanda :44:

Anasının huyunu biliyorda kızdanda vazgeçmek istemiyor ama,niye vazgeçmiyor birde o var tabi..

Sakın öyle birsey yapma, aile' ni hice sayıpta kacma,
Erkek bulunur ama ana, baba asla!

21 yaş bir erkek için o kadr küçük bir yaş kii....
henüz ne kişiliği ne işi gücü oturmuş bir adam var..
eskiden bana asker yapan erkekler abi gibi gelirdi...
ama şimdi birer çocuktan öte değiller ( o yaşlar için).
ailenin yanında baskı mı var şiddet mi var?
cinsel istismar mı var? arkadaşın dediği gibi
okul okul diyecek yaştasın...sakın ola da
başına bela alma durup duruken...

Son düzenleyen: Moderatör:

kk ya en geç bi 2 3 ay içinde tekrar mesaj atar abla bana nikah yapmadılarrrrrrrrrrr
yada abla ben hamileyim aban şiddet uyguluyor çok alköl içiyor eve dönmem gerek​

...........Tekrar.............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…