Kaçmaya karar verdik..

sakın böyle birşey yapma tıpkısının aynısı benim durumum 13yıllık evliyim 2 çocuk halen koca kaynana görümce kayın derdi çekiyorum mantıklı ol sevgi biryere kadar biliyorum dinlemiyeceksin ama başka bir eş bul kendine mutlu olmanız imkansız gibi görünüyor malesef ......

Ailem çok iyi ve anlayışlı diyorsunuz.
Sakın ailenizi ezip geçmeyin,üzmeyin.
Hiç kimse için onları üzmeye değmez.
Yaşınızda çok küçükmüş.Ezilirsiniz,kendi
kendiniz yer durursunuz sonra.Bir süre sonra
da vazgeçemediğiz aşkınız size düşman gibi gelmeye başlar.

ya iyi de niye kaçıyosunuz ki aceleniz ne yani,bi dönsün askerden sonra 3 sene 5 sene kendinizi ailelere kabul ettirene kadar uğraşacaksınız.Ama tabi çok gençsiniz belki bir süre sonra aranızdaki aşk da bitebilir.Aceleniz ne ,tüm yorumları okumadım,atladığım bir şey mi var?

Sesi soluğu kesilen bir konu sahibi daha.

Yorumlarımız mı ürküttü acaba

Ailene de kızıyorum seni derslerine çalışman ve adam olma konusunda desteklemeyip taaa Sivas'a kadar yolladıkları için..

Bence zaten kızın istenmemesinin en büyük sebebi bu..
Hangi erkek annesi böyle bir ziyareti bu yaşta rahatça ailesinin desteğiyle gerçekleştiren kızı ister ki?
Gerçekçi olalım biraz..

Ben ayrıyım onlardan yılda ancak 20 gün görüyorum birde bana bir şrey yapamıyor yakında olsam babnada yapmaya kalkardı biraz sorunlu bir aile mesala bu sene 10 gün kalmayı düşünüyorum bana söyleyemiyor şuan birşey öbür eltimede yapmış aynısını öbür eltimin evi eşyası olduğu için kavgayla ayrılmışlar eltim aynı avluda olmalrına rağmen çok nadir görüşüyor eltim evliliklerini ilk yıllarında çok kavga etmişler
eltimde böyle bir aileye gelin geldiğine çok pişman eltime eşi sürekli aşağılayıp küfrediyor çok farklı bir aile eşimden çok memnunum ama ailesini hiç sevmiyorum çok cahil ve bencil insanlar

arkadaşım çok seviyosun belli ama evlennce sadece eşinle değil ailesiylede evlenmiş olacaksın kaynanalar zaten gelinlerin kusurunu çok abartır ve evin huzurunu kaçıırır sen ki seni istemeyen bi kaynanayla başbaşa kalacaksın hayat uzun kendine 18 yaşında bi işkencenn ateşin içine atma sevgi sorunlar bitirir sakın bunu unutma nolursa olsun kaçma

ben kaçan hiç bir kızın iyiki de kaçmışım evlenmişim dediğini duymadım şu yaşıma kadar.hayat aşktan erkekten ibaret değil.aklını başına topla küçüğüm eline mesleğini al ,yarın geriye dönüp bakmaya yüzün olsun....

ya canım sen 18 yaşındasın adam 21 yani kininizde evlenilcek yaşta değilsiniz şimdi evlenseniz sıkılcaksınız yani .olgun yaşta değilsiniz ne bu acaele ya anlamıyorum ben .snra boşanmalar,ortada kalan çocuklar biraz mantıklı düşün .

sana katılırım kaçıpda mutlu olan çok azdır

Benim de uzaktan bir akrabam var evde ne anne ne baba var,baba var ama otoritesi sıfır .Kız evlenmek istiyor abisi vermiyor,ama erkek tarafı istiyor kızı .Kızın abisinin dediği şu ben sevdiğime kavuşamadım sende kavuşamayacaksın .Bu haldeyken bile bu kıza sakın sakın kaçma diyoruz biz .Allahım sen evlatlarımızı koru.

kizlar ben size bisi diyim mi?

BU KONU DA FAKE.

(insan bu kadar hem iyi yazip hem de bu kadar aptl olamaz nokta.)

eski konular eski konularrrr.. netten tanismamismiydin canim sen bununla? pofffff...

Son düzenleme:
bak guzelim ben sana meseleyi kisaca ozetliyeyim..senin annen benim anladigima gore kizinin mutlulugu icin herseyi yapar.ailenin butun fertlerinin oyle oldugunu dusunutyorum.bir erkek askerde gercekten askerligine kadar yapmis oldugu seyleri kafasinda bi ozetler neyin dogru neyin yanlis oldugunun sonucunu az cok bulur.ve bence bu cocuk seni gercekten sevmediginin farkina vardi.neden mi?cunku sana iki gun boyunca mesaj atmadi ve senden biktigini soyledi.senden ayrilmayi kafasina koydu.ve ayrildida ama bakti icinde bir bosluk var, yanlis anlama senin sevginin boslugu degil o bosluk, aliskanligini terketmenin bosluguydu o. sonra seni tekrar aradi icmis falan filan.. eminim sarhos degildi. sana soyledilari de kendini senin gozunde sucsuz gostermenin gayretleri.bak kizim cok uzun konusmaya gerek yok,eger gercekten bu isin sonunda ne olursa olsun ben devam edecem diyosan devam et ama ip incelmis bilmiyorum beraber olduktan ya 1 ay yada 1 yil icinde ip kopar.ben devam edecegin kanaatinde degilim sahsen eger mantikli bir sekilde dusunursen.sen suan hislerinde karar veriyosun oysa HIS HEVES KORDUR AKIBETI GORMEZ.bu sozu onutma..ben kac yildir pisikoloji okumus ve yaptigim tahminlerde cokda yanilmamis birisiyim.bence sen devam edeceksin ve buyuk bi ihtimalle ayrilacaksin.cunku sen mantikli kara veremeycek seviyede onu sevmissin ahhh keske gercek sevigiyi bulabilseydinde suan dustugun durumlarin ne kadar icler acisi oldugunu kavraya bilseydin..cok kucuksun cok...

bence kaçma gözünü kör etme..annenni babanı üzme.zamanla ikna olurlar. sabır edin biraz

Annesi sevgiline "ya o ya ben" dediğinde sevgilin seni terketmeyi göze almış ve ailesini seçmiş...
Annen sana "ya o ya ben" dediğinde ise sen sevgiline kaçıp, aileni silmeyi göze alıyosun..

Aradaki farkı farketmişsindir umarım !

Yaşın daha 18.. İlerde kesinlikle pişman olacağın şeyler bunlar...
Yapma..

aynı sorun bende de var ben 21 yaşındayım okulda taşındık ailemin olmadığı başka bir şehirde okuyordum hatta secdiğim insanla aynı evde kalıyordum sonra ailem bunu öğrenince gelip beni aldılar görüşemedik 8 ay boyunca sadece telefonda günde 5 dk konuşabildik bu süre zarfında kaçtıkta ama ben bir gün dayanamadım o da dayanamadı geri döndüm ara ara görüşebiliyoruz ailem onu kesinlikle istemiyor ama ben onu çok seviyorum ama sevmekle herşey olmuyormuş ailem herşeye rağmen kolkanat gerdi bana anneler birşeyi istemiyorsa gerçekten mutsuz oluyorsun bence iyi düşün taşın sonradan pişman bizim ilişkimiz hala devam ediyor ama sadece devam ediyor sürekli kavgadan başka bir şey değil aile istemiyorsa gerçekten mutlu olamıyorsun kaçmak bir çözüm değil hayatını sakın mahvetme daha yaşında küçük kaçmak o kadar basit değil ve hayat kaçınca güllük gülisanlık olmyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…