Kaçmaya karar verdik..

Karar verdik kaçmaya diyor ama,hem okadar lafı söylemiş hemde kokunu içime çekim demiş oğlanda :44:

Anasının huyunu biliyorda kızdanda vazgeçmek istemiyor ama,niye vazgeçmiyor birde o var tabi..

Koku kısmını kaçırmışım ben
Kokusunu içine çekecekse kimsecikler engel olamaz bu aşka

Son düzenleme:
sakın boyle birşey yapma sakın. yaşın çok küçük . karşındakide çok küçük. okadar pişman olursun ki. sen deliler gibi sevsende yaşın 20 yi geçtikten sonra anca kişiliğin oturacak. henuz iki tarafta kişiliklerini oturtmamışken kaçıpta boyle bir aptallık yapma. ve en onemlisi ailenin özelliklede seni seven annenin boynunu bukme.
ALLAH akıl fikir versin

Vallahi adam dürüst davranmış, dosdoğru söylemiş her şeyi, siz inatla bela arıyor gibisiniz.

Sakın kaçmak gibi bir hataya düşmeyin, ilerde kimse sizin arkanızda durmaz.

Sana eltimin şuanki durumundan bahsedeyim sabah ezanıyla kalkmak önceden öğlenlere kadar yatan kız.sabahtan akşama kadar tarlada çalışmak .inek sağmak koyun bakmak ki önceden okuyan birisi 15 güne ekmek yapmak hadi bunları geçtim çok uzun yıllar kendi evi olmayacak uzun yıllar hiç eşyası olmayacak düğününde falan en adi şeyler alındı şuan hiçbir şeyde fikri sorulmuyor kaynana kayınpeder ne derse onu yapıyor 1 sene oldu annesinin evine yollanmıyor annesini kocası anne yerine koymuyor eskiden en pahalı markalardan giyinen kız şimdi pazardan giyiniyor ve kayınvalidem ona sadece şalvar giydiriyor.gerçekten durumuna çok üzülüyorum eltimin şimdi eşekler gibi pişman .kayınvaliden sana davranıyor derseniz ben öğretmenim kendi para allaha şükürler olsun kazanıyorum bana bir şey söyliyemiyor .birde benim eşim beni çok seviyor savunuyor.malesef eltimin eşi daha 17 yaşında olduğu için karısını bile savunamıyor.kaçan kızlara allah bol bol bol sabır versin

bir kişi bile onay vermiyor demekki yaptıgın dogru değil aklını başına topla ve bizleri dinle canım

canım eltim dedin bunları sanada yapıyorlar mı merak ettim yoksa o kaçtı diyerek onu eziyorlar mı ??

Belanı arıyorsun desem çoktan bulmuşsun.

Aklını başına al,mantıklı düşün.Seni o yaşa anasının sözüyle senden uzaklaşan sevgilin mi getirdi?

18 yaşındasın daha.Sevgilinin başka şehirdeki evine gitmek ne demek?Senin gibi birini bende istemezdim gelin olarak.

Aklın başına gelir elbette..Ya kucağında,ya karnında çocuğunla babaevine dönerken gelmez umarım..

Cahillik başa bela...Canım sevgi ,aşk iyi güzelde kardeşim mantık bu kadar mı çöpe atılır.Bir insanın kendine ettiğini yedi mahalle edemezmiş ya göz göre göre geleceğini mahvediyorsun.İnan değmez pişmanlıklar için de bir ömür geçirmektense 3 ay sıkılırım ama kendime uygun tekrar sevebileceğim birisiyle evlenirim.

Ninemin bize verdiği bir akıl vardı uni. sıralarında..

Kızım yoksulluk kapıdan girdimi aşk bacadan uçup gidermiş..Adam 21 yaşında ne bekliyorsunuz yahu ? Kendi ayakları üzerinde duramayan iki genç sofra başında aşkınızı mı azık edip yiyeceksiniz ? Ailene de kızıyorum seni derslerine çalışman ve adam olma konusunda desteklemeyip taaa Sivas'a kadar yolladıkları için..

Ayrıca çocuk zaten sana açık açık demiş mutlu olamayız diye..Gerçekten belanı arıyorsun..Ortada anlattığın kadarıyla aman aman bir aşk göremedim ben bildiğin gençlik heyecanından öte değil..Sıklacaksınız birbirinizden o zaman ne yapacaksın hiç düşündün mü ?

Evlilik yaşı için bir yasa lazım bu ülkeye :)

konu sahibesi lütfen buraya

bak ablacım biz senn ne annen ne baban değiliz
annenin babanın söylediği söz bu yaşta dinlenmez ama bizi arkadaşın oalrak gör
biz seni ne tanıyoruz ne görüyrouz ne bilyoruz
senden hiç bi şekilde çıkrımız felan olamaz
ha dersken ki siz çok biliyorsunuz bu benim hayatım
ozaman aşağılarda yaşanmış tecrübeyle sabit insanların dertleri var onları oku

benim kızımda var dünyaya gelcek Allah ım şu cuma günü yavrumu koru böyle şeylerden
burdaki tüm anneleri koru

Son düzenleme:
arkadaşım sakın böyle bir cajhillik edeyim deme. bu devirde kaçmak mı kaldı Allah aşkına. kaldıki annenin bunu hiç haketmediğini söylüyorsun. yapma etme nolur.

Kayınvalide adayın,seni istemediğini daha nasıl anlatsın bilemedim.
Sevdiğin,"adam" dediğin çocukcağız,ailesinin etkisinde kaldığını gayet güzel göstermiş.
Daha neyin çabası ki bu ?

18 yaş,hayat arkadaşını seçmek için çok erken bence.
Duyguların çok uçlarda yaşanabildiği,heyecanların ağır bastığı bir yaştasın.
Biraz mantıklı olmaya çalış.Hayat,erkek arkadaşından ibaret değil.
Kendini yetiştir,eğitimine odaklan.
İlişkiyi sürdürmeye niyetliysen,biraz (hatta uzunca) zaman tanı,acele karar verme.

Kacip, mutlu olani duymadim.

Kac,, bir sure sonra annem annem diye aglamaya baslarsin.

Cocugum yasindasin, aklini bir yerlerinden cikartip basina al, okulunu oku, meslek edin,guzel bir ise gir. Ask her zaman bulunuyor merak etme.

Ayrica eger kacarsan sevgilin yari yolda birakip, seni baba evine gonderecek. Bu cok cok ortada. Imzami atiyorum.

Aileni, ozellikle zavalli annecigini tanisaydim aninda haber verirdim.
Su an omrune mal olacak bir hatanin planini yapiyorsun, bunu da unutma.

17 mi

ates bacayi sarmis, asktan gözleri kör:103::103::103::103: layla olmus

ne desekte fayda etmez bu kiz kacar sonrada basini vurmak icin tas aricak

konusahibi huuu duyuyonmu bizi, bari birak is mis kursun zamanla düzelir belki, acelen ne

kaçarsan hayatını boka çevirirsin...

ama kaçacağını da biliyorum...

kişisel efsane yaşıyorsun..sevdim mi tam severim, benim aşkım dağları deler modundasın ama yanılıyorsun..

ates bacayi sarmis, asktan gözleri kör:103::103::103::103: layla olmus

ne desekte fayda etmez bu kiz kacar sonrada basini vurmak icin tas aricak

konusahibi huuu duyuyonmu bizi, bari birak is mis kursun zamanla düzelir belki, acelen ne

kırmızı donlu aşk böle bak :103: aynı smileylerdeki gibiiiiiiiiiiiiiiiiiii :103:

üşenmeyelim, eski konunu bir analiz edelim angel555

netten adam buluyosun
4 ay sonra evine alıyosun
1 yıl sonra annen seni onların evinde kalmaya yolluyo
adam askerdeyken ona para yolluyosun
adam ailesi istemediği için seni terk ediyor
zorla geri döndürüyosun

ortada bi romeo julliet hikayesi göremedim
gördüklerim şunlar:

-annen aşırı rahat bir kadın.. 18 yaşındaki kızı onların evine yatıya göndermesi çok garip
-sevgilinin ailesi bir insanın sırf boyu kısa diye onu hor görecek aşağlık bir aile
-sen duygularının peşinde geleceğini mahvediyosun.. o aile ile ömür geçmez.. kesinlikle evlensen bile boşanırsın (ki o adam senle zaten evlenmeyecek)
-sevgilin senden daha olgun.. kaçmaz seninle.. şimdilik seni oyalıyor sadece ona para falan göndermen için.. sonra ailesinin dediğini yapacak. yani aydına akrabasının yanına gidip işine gücüne bakacak.

Son düzenleme:

cocuk 17 yasindaysa eltin kac yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…