Kader mi, ans m? Anlayamadm.....

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
Kızlar şu iş konusunda nasibim hiç açılmıyor.Hep en karmaşık şeyler beni buluyor.Günlerce düşünüp,işin içinden çıkamıyorum.Boşa koyuyorum dolmuyor,doluyo koyuyorum almıyor..Uzun zamandır iş arıyorum ve istediğim gibi bir iş bulamıyorum arada öyle işler çıkıyor ki kimsenin içine sinmiyor başta annem olmak üzere ve bende istemeye istemye reddetmek zorunda klaıyorum.Şimdi de işte tamda bana göre diyebileceğim daha önceki iş tecrübeni de kullanabileceğim bir fırsat çıktı karşıma ama ulaşımı bana çok ama çok ters olan bir yerden ve reddetmek zorunda kalıcam.Hala karar aşamasındayım.Kafayı yiyicem kızlar en sonunda nasıl bi şans bu:((((

canım öyle her istediğin kolayca elde edersen bi kıymeti kalmaz zaten işinde ii olmak isiyorsan elbet zorluk çekeceksin bunların hepsi tecrübe tabi kariyer yapmayı dşünüyorsan belli bi süre için çalışıyosanda mecburen katlanacan geçecek :1hug:

tatlım zaten şu güne kadar hiçbişeye kolay olsun gözüyle bakmadım .Kolay bişeyle de karşılaşmadım henüz.Ama bu defa istediğim gibi bir iş var ama servis imkanı yok ve çok sapa bir yerde ulaşımı çok ama çok zor.Köprülü bir otoban yolu yürümek lazım arabaya binebilmek için.off offf.

sorun sadece yorulmaksa o bi sorun değildir
ama son işte o değildir çıkar daha iyisi
merak etme canım :1hug:

sapa olması yada hergün yürüyecek olman mazeret anlamında bi sebep değil bence
şayet "çok"istemiyorsan tabii...

"çok" isterse insan her türlü zorluğa göğüs gerecek kadar,
katlanır şartlara...
heleki,günümüz toplumunda
artık iş bulmak çok büyük bir şans...bana göre!

çoğu kişi aynı şeyi yaşıyor bence acele etme yine de benim ablam beğenmeden başladı işe 3 gün durabildikaydirigubbakcemile4

öncelikle bu işi gerçekten istiyormusun bu soruyu kendine sorman gerekli.işe istemeyerek gittikten sonra burnunun dibinde de olsa neye yarar.bu bahsettiğin şanssızlıklar herkesin başına geliyo inan.inancını ve umudunu yitirmemelisinyerimseniben
hakkında hayırlısı olsun sıkma canını

Her başladığın işyeri önceleri zor geliyor insana..Bir arkadaşın da yazdığı gibi..
Bazen 3.günde çantanı alıp kaçasın gelir..
Yakın olsa, başka dert çıkar..
Hepsini bir arada bulmak zor..
Ya da bi dene..olmadı bırakırsın..

Devam ederken,belki de yol için bir kolaylık yaparlar..
Ne bileyim, şirketin senin istikametine giden araçları veya iş arkadaşların olabilir..
Tabi seçim senin..
Bekarsın en azından eve gelip, evişi ,yemek yapma derdin yok..

bende işim için günde sabah 1 saat akşam 1 saat yol gidiyorum
ama işimden çok memnun olduğum için hiç dokunmuyor :nazar:
sende bi dene bence sonra pişman olma CADIARZU
ama istemiyorum dersen mutlaka başka fırsatlar çıkacaktır üzülme :teselli:

valla benimde durumum aynı senin anlattığın gibiydi ,istediğim işlerden haber gelmiyor gelen yerlerde mutlaka ulaşım güçlüğü olan yerlerdi ama bugün iş teklifi aldım ve 1 yıldan sonra ilaç gibi geldi ama belli değil pazartesi arıcaklar insankaynakları. duanı eksik etme allah herşeyin hayırlısını versin.

canım inanki şu anlattığın talihsizlikleri bende yaşadım..
herzaman herkese şunu diyorum...tırnaklarımla kazıyarak yaptım bu zamana kadar herşeyimi....
lise olsun üniwersite olsun,iş bulma konusu olsun...
inanır mısın stajımı bile imzirde yaptım cebimden para harcayarak...(manisada oturduğumdan)
o kadar emeklerime rağmen hala hak ettiğim yerde değilim...
şuan işsizim,bi bankaya başwurdum haber bekliyorum...
hergün aynı güne uyanmak çok sıkıcı biliyorum fakat herşeyin hayırlısı diyip umutlarımı taze tutmaya çalışıyorum...
annem wardır bir yerde nasip kısmetin diyor...
sende umudunu kaybetme,işallah enkısa zamanda istediğin gibi bi iş bulursun canım opuyorumnanaktan

bende senin gibiyim deli gibi iş arıyorum ama yok yok :(((
işsizlik çok zor Allah herkese yardım etsin...

sapa olması yada hergün yürüyecek olman mazeret anlamında bi sebep değil bence
şayet "çok"istemiyorsan tabii...

"çok" isterse insan her türlü zorluğa göğüs gerecek kadar,
katlanır şartlara...
heleki,günümüz toplumunda
artık iş bulmak çok büyük bir şans...bana göre!

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kızlar şu iş konusunda nasibim hiç açılmıyor.Hep en karmaşık şeyler beni buluyor.Günlerce düşünüp,işin içinden çıkamıyorum.Boşa koyuyorum dolmuyor,doluyo koyuyorum almıyor..Uzun zamandır iş arıyorum ve istediğim gibi bir iş bulamıyorum arada öyle işler çıkıyor ki kimsenin içine sinmiyor başta annem olmak üzere ve bende istemeye istemye reddetmek zorunda klaıyorum.Şimdi de işte tamda bana göre diyebileceğim daha önceki iş tecrübeni de kullanabileceğim bir fırsat çıktı karşıma ama ulaşımı bana çok ama çok ters olan bir yerden ve reddetmek zorunda kalıcam.Hala karar aşamasındayım.Kafayı yiyicem kızlar en sonunda nasıl bi şans bu:((((

nasipten öteye gidilmiyor canımopuyorumnanaktan
bende aynı durumdayım
istediğim yerler olmuyor
olan yerleri ben bana uymadığı için istemiyorum.

hayırlısını dile bence.olmayınca olmuyor bazen ne yapalım.

öncelikle istemen gerekli...

zorluklara katlanmadan da bişilere ulaşılmıyor malesef....

dene ve gör bence nekadar zorlanacaksın...

istiyorsan tabi...

Canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek bile yetiyor.sağolun destekleriniz için.o işi ne yazık ki reddettim.ama yarın başka bi görüşmem var.bi kapı kapanırsa mevlam bi diğerini açıyor.umarım iyi olur.Hepinizin Allah yardımcısı olsun.

Back
X