- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
2 çocuğumla yeni bir evlilik yaptım. (Aldatılma nedeniyle boşanmıştım. )Dışarıdan tanıdığım kadarıyla neşeli, hoşgörülü, anlayışlı görünen adamın içinden resmen canavar çıktı. Birkaç aylık bir evlilik ama ilk haftadan 2 kere fiziksel sayısız da psikolojik şiddet gördüm. En yakın arkadaşıma kendi elimle nikahıma gelme dedim. Başkalarının yanında çok iyiyiz pozlarında ama evde işkence yaşıyorum. Kapris, aşağılık kompleksi, çocuklarımla ilgilenmeme kıskançlık. Nedir bu çektiklerim artık yoruldum. İsyan etmek de istemiyorum. Elalem ne der ıvır zıvırı da geçtim artık. Dün bardağı taşıran son nokta. Çocuklarımın yanında uyuyup kalmışım gecenin 1inde uyandırıp surat. Yok telefonla gece face de ne işim varmış. Telefonumu kurcalamalar. Banka şifremi yazdığım yerden görüp banka hesabıma bakmalar. Artık haddini fazlasıyla aştı bu kişi. Aldığı maaşın yarısından fazlası eski borçlarına gidiyor. Yine ses etmiyorum. Çocuklarıma babalık yapar mı, Mutlu olur muyum diye evlendim ama gerçekten aynı eve girmeden gerçek yüzlerini belli etmiyor böyle kişiliksizler.çok yoruldum artık. Ayrıntılar çok fazla girmek istemiyorum ama gerçekten yoruldum. Dertleşmeye, makul bir yol gösterecek olan birine öyle çok ihtiyacım var ki. Aynı yerde çalışıyoruz, evlendiğimizi bazı insanlar yeni duyup tebrik ederken ben boşanmayı düşünüyorum....