Nsl olurda 4 yil birinin evli olup olmdgini adini ogrenmezsiniz ya....Evet 4 yıldır
yalan söyleyeceği aklımın ucundan geçmezdi iş yerime gelirdi beni akşamları işten alırdı arkadaşlarıyla tanışmıştım kimliğini sorguluyacağım bir durum sezmedim
evet bunları yaşadık teli kapalı olduğu dönemler ısrarla sordum evli misin yada başka biri mi var diye saçmalama diyodu ve tanıştığımızda da sormuştum hayatında biri varsa yada evliysen bana dürüst ol hiç başlamayalım diyeEn basiti her dk aramaniza msjiniza donmez burdan da mi anlamadiniz 4 yil hem de
son günlerde ben artık evlilik istediğimden bahsedince ortaya çıktı evliyim dedi iki çocuğum var dedi inanmadım dalga geçiyosun dedim
evet bunları yaşadık teli kapalı olduğu dönemler ısrarla sordum evli misin yada başka biri mi var diye saçmalama diyodu ve tanıştığımızda da sormuştum hayatında biri varsa yada evliysen bana dürüst ol hiç başlamayalım diye
Tabiki karisina yazik ilk basta!şimdi beni topa tutucaksınız belki ama anlattığım yakın arkadaşlarım herkes ilk başta karısına yazık dedi peki ya ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?