keşke dediğiniz gibi yalan olsaydı ben gözümü kapadım görmek istediğim gibi gördüm günlerdir uyku uyuyamıyorum işime ara vermiştim çalışmaya başlayınca daha çabuk toparlıyacağımı umuyorumBuda bir sinav diyelim. Hemen toparlarsiniz Insallah. Bilerek sakin devam etmeyin. Sasirtici dort Yil Dile Kolay. Ve cocuklarida var. Sasirtici. Sizinle beraber kaliyormuydu ne diye sevgili oldu sizinle. Gercekte Insallah boyle birsey yoktur. Yalan olmasini cok isterim. Insan duygusuyla oynanmasina cok üzülürüm. Esi Ve siz malesef cok zor durum bu.
26 yaşındayımKac yasindasiniz?
26 yaşındayım
kusura bakmıyorum ben kabul ediyorum gözümü kapattım hatanın en büyüğünü yaptım nasıl görmek istiyosam öyle baktım ama artık içimi döküp unutmak istiyorumCok merak ettim gercekten kk dan haberdarsiniz ki konu acmissiniz ki kk dan haberdar olan bir insan bu kadar nasil gozunu kulagini kapatir? Askin gozu kor falan degil insanlarin gozu kor kusura bakmayin.
kusura bakmıyorum ben kabul ediyorum gözümü kapattım hatanın en büyüğünü yaptım nasıl görmek istiyosam öyle baktım ama artık içimi döküp unutmak istiyorum
Yasiniz daha gecmis. Bundan sonra karamsar olup. Unutmak için öç almak için yanlış ilişkilere girmeyin. Kendinizi toparlayın. Bir adamın yanlışı ve sizin köraşık durumunu dram yapıp basit hayat basit ilişkilere girmeyin. Yapmam dersiniz ama insan üzüntülü ve depresif zamanlarda kendini tanımamıyor bazen. Haramdan uzak durun ve sağlam düzgün bir hayat sürün. Siz kimsenin yedeği veya duygularıyla oynayabileceği insan değilsiniz. Kendi değerinizi bilin. Saygı ve sevginin hakim olduğu bir yuvanız olur inşallah. Uzun süreli sevgili ilişkileri doğru bulmuyorum. Uzadıkça çirkinleşebiliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz[/QUşuan duygusallığımla hareket etmemeye özen gösteriyorum bir süre sonra işime dönücem unutucam kopuk bir ilişkiydi aşıktım sorgulamıyodum bu ilerki hayatım için tecrübe olucak malesef
Zaten hatanın en büyüğü bende nası görmek istiyosam öyle baktım inanmak istedim inandım ama artık bunların bi anlamı yok sonuç olarak kötü günler geçirdim ve bu yaşanmışlıkları unutmak istiyorum inanmamanızıda anlıyorum ve saygı duyuyorum detaya giremediğim için kopuk bi anlatım yorumlarınıza teşekkür ederimAnlattiklariniz gercekse gercek oldugunu varsayarak diyorum ki boyle bir adamin nesi unutulmaz da unutulmaya calisilir? Akliniza dahi getirmek zaman kaybi onunuze bakin ama bundan sonra gozlerinizi ve kulaklarinizi iyice acin cunku insanin kendine yaptigi kotulugu hic kimse yapamaz. Adam serefsizmis net ama siz de 4 sene dile kolay hic gormemisseniz kendinizde de hata arayacaksiniz.
herkese iyi geceler yaklaşık iki aydır iyi gecmeyen gecelerim var gözümün önünden gitmeyen görüntüler...4 yıldır sevdiğim beklediğim adam evliymiş adı bile yalanmış en çok acı veren karısıyla aşk dolu fotolarını gördüm gözümün önünden gitmiyor...ilişkimi kestim konuştum bitti çok içim acıyor bağırmak ağlamak istiyorum içim o kadar dolu ki anlatsam yazsam günlerce bitmez.
Benimde basımaa gelmişti ben kendime cin derdim benden bi şey kaçmaz derdimm ama cinin tillahıı çarptı beni Bendee bir senelikk sevgilimin evli oldugunuu anlamadım cünkü gercekten profeyonellerr gecelerii benle konusurduu gelir yatardıkk buyrun şimdi bunun neresindenn anlayacaksınızz böyleleri en cini bile kandırır bi şey olmuştuu tc kimliğini istedimm ve öyle ortaya çıkmıştı siz kendinizi saf diye görmeyin daha fazla kandırılmadan ortaya cıkmışş zararın neresinden dönülse kardırherkese iyi geceler yaklaşık iki aydır iyi gecmeyen gecelerim var gözümün önünden gitmeyen görüntüler...4 yıldır sevdiğim beklediğim adam evliymiş adı bile yalanmış en çok acı veren karısıyla aşk dolu fotolarını gördüm gözümün önünden gitmiyor...ilişkimi kestim konuştum bitti çok içim acıyor bağırmak ağlamak istiyorum içim o kadar dolu ki anlatsam yazsam günlerce bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?