kaderimde buda var dı

keşke dediğiniz gibi yalan olsaydı ben gözümü kapadım görmek istediğim gibi gördüm günlerdir uyku uyuyamıyorum işime ara vermiştim çalışmaya başlayınca daha çabuk toparlıyacağımı umuyorum

Cok merak ettim gercekten kk dan haberdarsiniz ki konu acmissiniz ki kk dan haberdar olan bir insan bu kadar nasil gozunu kulagini kapatir? Askin gozu kor falan degil insanlarin gozu kor kusura bakmayin.
kusura bakmıyorum ben kabul ediyorum gözümü kapattım hatanın en büyüğünü yaptım nasıl görmek istiyosam öyle baktım ama artık içimi döküp unutmak istiyorum

Yasiniz daha gencmis. Bundan sonra karamsar olup. Unutmak için öç almak için yanlış ilişkilere girmeyin. Kendinizi toparlayın. Bir adamın yanlışı ve sizin köraşık durumunu dram yapıp basit hayat basit ilişkilere girmeyin. Yapmam dersiniz ama insan üzüntülü ve depresif zamanlarda kendini tanımamıyor bazen. Haramdan uzak durun ve sağlam düzgün bir hayat sürün. Siz kimsenin yedeği veya duygularıyla oynayabileceği insan değilsiniz. Kendi değerinizi bilin. Saygı ve sevginin hakim olduğu bir yuvanız olur inşallah. Uzun süreli sevgili ilişkileri doğru bulmuyorum. Uzadıkça çirkinleşebiliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz

kusura bakmıyorum ben kabul ediyorum gözümü kapattım hatanın en büyüğünü yaptım nasıl görmek istiyosam öyle baktım ama artık içimi döküp unutmak istiyorum

Anlattiklariniz gercekse gercek oldugunu varsayarak diyorum ki boyle bir adamin nesi unutulmaz da unutulmaya calisilir? Akliniza dahi getirmek zaman kaybi onunuze bakin ama bundan sonra gozlerinizi ve kulaklarinizi iyice acin cunku insanin kendine yaptigi kotulugu hic kimse yapamaz. Adam serefsizmis net ama siz de 4 sene dile kolay hic gormemisseniz kendinizde de hata arayacaksiniz.

Zaten hatanın en büyüğü bende nası görmek istiyosam öyle baktım inanmak istedim inandım ama artık bunların bi anlamı yok sonuç olarak kötü günler geçirdim ve bu yaşanmışlıkları unutmak istiyorum inanmamanızıda anlıyorum ve saygı duyuyorum detaya giremediğim için kopuk bi anlatım yorumlarınıza teşekkür ederim

Esi biliyormu sizi. Siz Hangi konumdasiniz farkindasiniz umarim. Kör oldum diyorsunuz. Bu körlük degilde. Yaptiginiz hayati sanki masumlastirma gibi geliyor bana.

Kaderinizde bu da mi vardi?
Oteki turlu Gotama Buda geliyor akillara ki kendisi soyle der:
Sizi kendinizden başka hiç kimse kurtaramaz. Kendi kendinize ışık olun.
Bu sizin icin aci bir tecrube olmus. Hemen toparlanip isinize gucunuze sarilin. Sorgulamayi ahlanmayi vahlanmayi birakin zaten kayip bir dort yil var ortada. Gecmisi artik degistiremezsin ama gelecegin senin elinde.

Oha 4 yıl karısıda mi işkillenmemiş hiç? Kusura bakma da hepiniz ayrı tuhafmışsınız .

Bence hazır sosyal medyayı buldun , eşin eline kanıt ver.
Hem boşanır bu hayvandan hem de zinayi delil gösterir , tazminat kazanır.
Hem o kadın kurtulur, hem senin için soğur.

*Ben konuya inandım. Her çift geceyarilarina kadar konuşmayı sevmez ki, belki 'bütün gün zaten telefondayim, bari akşam elime almiim şu mereti. Nefret ediyorum telefondan' ayağı yapmıştır.

4 yıl sevgiliye karşıyım ben bir insanın nıyeti ilk buluşmada bile belli olur belliki çok hoşlanmışsınız uyanamamışsınız

Evli bir adam bana yazmaya yeltenmişti. Evli olduğunu belirtmemişti tabii ki ama sanırım 2.hafta da falan ben farketmiştim. Hala daha kendime kızarım niye daha önce farketmedim diye. Belirtiler çok bariz netti çünkü. Siz nasıl oldu da 4 yılda anlayamadınız şaştım doğrusu. Çokta inandırıcı gelmedi kusura bakmayın.

Sizin adınıza da çok üzüldüm 4 yıl evli bir adamla ilişki yaşa sonra yanlış insan olduğunu anla sizi düşürdüğü durum haklısınız
Ben olsam intikam almak isterdim sanırım
Çalışmaya başlayın mutlaka acınız hafifler

Benimde basımaa gelmişti ben kendime cin derdim benden bi şey kaçmaz derdimm ama cinin tillahıı çarptı beni Bendee bir senelikk sevgilimin evli oldugunuu anlamadım cünkü gercekten profeyonellerr gecelerii benle konusurduu gelir yatardıkk buyrun şimdi bunun neresindenn anlayacaksınızz böyleleri en cini bile kandırır bi şey olmuştuu tc kimliğini istedimm ve öyle ortaya çıkmıştı siz kendinizi saf diye görmeyin daha fazla kandırılmadan ortaya cıkmışş zararın neresinden dönülse kardır

Kusura bakmayin da sene olmus neredeyse 2019. Yani o kadar imkansız geliyor ki bana anlamamis olmak.
Evine gitmek istemediniz mi? Ailesinden birileriyle tanismak? O evindeyken görüntülü konusmak? Ne bileyim hic adresine hediye olsun diye cikolata falan da mi yollamadiniz? Kimlik ehliyet pasaport... Hadi biri olmaz da digerini hic mi gormediniz?

Daha boyle binlerce sey sayarim size. Yani bunlari yapmıyorsanız zaten sizinki bir iliski degilmis ki. En basiti arabayla giderken hic mi polis cevirmedi. Ruhsat ehliyet veririz memurlar kimi zaman ehliyetteki isimle hitap ederler. X bey hayirli yolculuklar tarzi. Bu konu enteresan cidden.
Daha neler duyacagiz bakalim.

4 yıl mııı? 4 yıldır bir insan evli olduğunu nasıl saklayabilir ya. Ya çok az görüşüyordunuz diyecem ama telefonla iletişimde mi kurmadınız? Akşamları nasıl konuşmuş, yada sizin yanınızda hiç mi eşi aramamış????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…