kaderimde buda var dı

Boyle birinin yalan soyleyecegi aklimin ucuna gelmezdi mi? Is yerinden sizi aldi diye cok mutluydunuz vay arkadas aklinizin ucuna kizin bence.

Konuya verdiginiz cevaplar konunun gercekligini sorgulatiyor.
Gercekse de karisina yazik size gelince 4 yil insan kis uykusuna mi yatar bilemedim.
haklısınız ben gözü kör aşıklardandım anlamam gerekirdi ama şuan ki duygu durumum malesef karşı tarafı yani eşini düşünmeme engel kendimi tamamen yıkık hissediyorum teşekkürler yorumunuz için

Adam telefonlarina bile cvp vermezken soyledigi her seye inanan biri sizce binlari dusunur mu bir de bu kisi kk dan haberdarken!!! La fountainden hikayeler!

Boyle birinin yalan soyleyecegi aklimin ucuna gelmezdi mi? Is yerinden sizi aldi diye cok mutluydunuz vay arkadas aklinizin ucuna kizin bence.
burada bütün yaşadıklarımızı tamamen anlatmam olanaksız bunu söylerken çevremle tanışması benim çevresiyle tanışmam manasıydı evli olsa bu kadar rahat olamazdı bu benim o dönemlerde ki düşüncem ve hiç aklıma gelmemişti yalan söyleyeceği teşekkürler cevabınız için

hayır zengin değil kredi kartıda kullanmıyordu çevresi benim bildiğim isimle hitap ediyordu

Ben şunu merak ettim bu adamımsı mahlükat ile nerede tanıştınız?
İş yeri olsa mutlaka öğrenirsiniz
Arkadaş ortamı olsa yine mutlaka bilen biri çıkar karşına
Sosyal medya olsa bile bi şekilde çıkar
Yolda karşılaşıp aşık mı oldunuz nasıl anlamadınız 4 yıl

sosyal medya kullanmıyordu ben tanıdığım bi arkadaşının adını arattım sosyal medyada profil resmini gördüm başka bir isim ve soyadla ve ailesiyle fotolarını detaylar çok uzun yaşadıklarım son bir yıldır kopuktu ilişki ben artık bu duruma son vermesini evlenmek istediğimi söyleyince evliyim dedi sonrasını anlattım sizlere benim aptallıklarım çok aşık olmam sevmem her şeye gözümü kapadı teşekkürler yorumuza

Mutlaka bazı sinyallerini vermiştir ama maalesef insanlar bunları göremiyor ya da görmek istemiyor. Hayatta olmaz olmaz diye bir şey yok, hayatta her şey olur ama ikinci kez olmasına izin vermemek önemli. Böyle yalancı bir insana ikinci kez inanma hatasına düşmeyin yeter, bunu bir kaza olarak görün, gidin ve kendi yaralarınızı kendiniz sarın. Ne başka bir erkekten ne de o yalancı sevgilinizden bir fayda göremezsiniz bunu unutmayın. En azından bundan sonrası için kendinizi bu işten sıyırın..

4 yıl evli olduğunu biri saklarda bir kadın 4 yılda nasıl anlamaz ?

4gün sürmez anlamam kusura bakma. Geceyarısı konuşmadan olmaz bu iş izin günleri buluşmadan olmaz
Telefonlar kapalı olduğunda aramalarım reddedildiğinde sordum bunları evli misin dedim hayır diyordu bi kulp buluyodu bende çok sevdiğimden bağlandığımdan inanıyodum inanmak istiyodum aslında zaten ilk bir yılda telefon sıkıntısıda yoktu sonralarda başladı bu sorunlar ve ben artık olan oldu diyorum ama berbat hissediyorum kendimi

Haa bir de acilmadan oncesinde de taniyordunuz yani. Bu iste bir kurgu hatasi var gibi.
Hayır öncesi tanımıyordum kendisinin işiyle alakalı kaşılaşmamız oldu ve ben çok hoşlanmıştım sonrasında konuşmaya karar verdim yaşadığım kurgu değil herşeyi alenen yazamıyorum malesef bu yüzden böyle düşünmeniz normal saygı duyuyorum benim amacım burda bir çok insanın yaptığı gibi içimi dökmek inanıp inanmamak kişiye kalmış

teşekkürler emin olduğum anda bitirdim ama çok yıprandım hala toparlanmış değilim

Nerede tanıştınız hani siz açılmışsınız ya ? İlla ortak bir yerde bir kaç kere görüp açılmış olmalısınız e böyle bir durumda durup dururken ismini cismini bilmeden gidip açılınmaz ki.

inanamıyorum
4 yıl ve anlamamış olmanız çok şaşırtıcı... bu adamların midesi ne geniş yahu !
hemen konuyu okuyayım merak ettim gidişatı..

anlattıklarım kadar anlatamadığım yazamadığım bir çok ayrıntı var bu yaşadıklarımda ve tabi ki benim de çok hatam var. herşeyimi açıkça yazamam belkide bu yüzden bazı arkadaşlar konuya inanmadı herkesin fikrine saygı duyuyorum...benim konuyu açma sebebim içimi dökmek bu saatten sonra hiçbir şeyi değiştiremem

Buda bir sinav diyelim. Hemen toparlarsiniz Insallah. Bilerek sakin devam etmeyin. Sasirtici dort Yil Dile Kolay. Ve cocuklarida var. Sasirtici. Sizinle beraber kaliyormuydu ne diye sevgili oldu sizinle. Gercekte Insallah boyle birsey yoktur. Yalan olmasini cok isterim. Insan duygusuyla oynanmasina cok üzülürüm. Esi Ve siz malesef cok zor durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…