evet bunları yaşadık teli kapalı olduğu dönemler ısrarla sordum evli misin yada başka biri mi var diye saçmalama diyodu ve tanıştığımızda da sormuştum hayatında biri varsa yada evliysen bana dürüst ol hiç başlamayalım diye
haklısınız ben gözü kör aşıklardandım anlamam gerekirdi ama şuan ki duygu durumum malesef karşı tarafı yani eşini düşünmeme engel kendimi tamamen yıkık hissediyorum teşekkürler yorumunuz içinKonuya verdiginiz cevaplar konunun gercekligini sorgulatiyor.
Gercekse de karisina yazik size gelince 4 yil insan kis uykusuna mi yatar bilemedim.
adam çok mu zengin?
hiç mi kredi kartı kullanmadı yanında?
arkadaşları peki? hepsi fake isimle mi hitap etti? sosyal medya? işi ? o geliyordu da sen 4 senede hiç mi gitmedin ? hadi evliliğini sakladı 4 sene insan ismini nasıl saklar andersondan masallar yani..
burada bütün yaşadıklarımızı tamamen anlatmam olanaksız bunu söylerken çevremle tanışması benim çevresiyle tanışmam manasıydı evli olsa bu kadar rahat olamazdı bu benim o dönemlerde ki düşüncem ve hiç aklıma gelmemişti yalan söyleyeceği teşekkürler cevabınız içinBoyle birinin yalan soyleyecegi aklimin ucuna gelmezdi mi? Is yerinden sizi aldi diye cok mutluydunuz vay arkadas aklinizin ucuna kizin bence.
hayır zengin değil kredi kartıda kullanmıyordu çevresi benim bildiğim isimle hitap ediyorduadam çok mu zengin?
hiç mi kredi kartı kullanmadı yanında?
arkadaşları peki? hepsi fake isimle mi hitap etti? sosyal medya? işi ? o geliyordu da sen 4 senede hiç mi gitmedin ? hadi evliliğini sakladı 4 sene insan ismini nasıl saklar andersondan masallar yani..
sosyal medya kullanmıyordu ben tanıdığım bi arkadaşının adını arattım sosyal medyada profil resmini gördüm başka bir isim ve soyadla ve ailesiyle fotolarını detaylar çok uzun yaşadıklarım son bir yıldır kopuktu ilişki ben artık bu duruma son vermesini evlenmek istediğimi söyleyince evliyim dedi sonrasını anlattım sizlere benim aptallıklarım çok aşık olmam sevmem her şeye gözümü kapadı teşekkürler yorumuzaArkadaslarindan biri acik vermistir onun disinda evli adam her zaman musait olmaz oradan bile anlamaniz lazim evini gormediniz mi dort yil ne demek ailesini fotolardan sosyal medyadan gormediniz mi??
Bir de niye simdi gordunuzde koca dort yil fotograf gormediniz??
çünkü ben ona açılmıştım duygularımsan bahsetmiştim bu yüzden sordum hayatında biri varsa söylemedim say diyeyeni tanıştığı birine insan evliysen baştan söyle diye niye derki?
çünkü ben ona açılmıştım duygularımsan bahsetmiştim bu yüzden sordum hayatında biri varsa söylemedim say diye
Telefonlar kapalı olduğunda aramalarım reddedildiğinde sordum bunları evli misin dedim hayır diyordu bi kulp buluyodu bende çok sevdiğimden bağlandığımdan inanıyodum inanmak istiyodum aslında zaten ilk bir yılda telefon sıkıntısıda yoktu sonralarda başladı bu sorunlar ve ben artık olan oldu diyorum ama berbat hissediyorum kendimi4 yıl evli olduğunu biri saklarda bir kadın 4 yılda nasıl anlamaz ?
4gün sürmez anlamam kusura bakma. Geceyarısı konuşmadan olmaz bu iş izin günleri buluşmadan olmaz
Hayır öncesi tanımıyordum kendisinin işiyle alakalı kaşılaşmamız oldu ve ben çok hoşlanmıştım sonrasında konuşmaya karar verdim yaşadığım kurgu değil herşeyi alenen yazamıyorum malesef bu yüzden böyle düşünmeniz normal saygı duyuyorum benim amacım burda bir çok insanın yaptığı gibi içimi dökmek inanıp inanmamak kişiye kalmışHaa bir de acilmadan oncesinde de taniyordunuz yani. Bu iste bir kurgu hatasi var gibi.
teşekkürler emin olduğum anda bitirdim ama çok yıprandım hala toparlanmış değilimMutlaka bazı sinyallerini vermiştir ama maalesef insanlar bunları göremiyor ya da görmek istemiyor. Hayatta olmaz olmaz diye bir şey yok, hayatta her şey olur ama ikinci kez olmasına izin vermemek önemli. Böyle yalancı bir insana ikinci kez inanma hatasına düşmeyin yeter, bunu bir kaza olarak görün, gidin ve kendi yaralarınızı kendiniz sarın. Ne başka bir erkekten ne de o yalancı sevgilinizden bir fayda göremezsiniz bunu unutmayın. En azından bundan sonrası için kendinizi bu işten sıyırın..
inanamıyorumherkese iyi geceler yaklaşık iki aydır iyi gecmeyen gecelerim var gözümün önünden gitmeyen görüntüler...4 yıldır sevdiğim beklediğim adam evliymiş adı bile yalanmış en çok acı veren karısıyla aşk dolu fotolarını gördüm gözümün önünden gitmiyor...ilişkimi kestim konuştum bitti çok içim acıyor bağırmak ağlamak istiyorum içim o kadar dolu ki anlatsam yazsam günlerce bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?