- 4 Ekim 2021
- 203
- 216
- 18
- 38
- Konu Sahibi SagYanimSolYanim
-
Mesajınıza atlamış gibi oldum. Sığınma evine gidenlerin bir kaçından orada da barınmanın zor olduğunu duymuştum.O cehenneme geri dönmek yerine de kadin sığınma evine gitseydiniz daha saglikli bir karar olurdu.
Benden çok iri değil ama baya güçlü. Ben fiziksel olarak zayifimdir güç konusunda.bu günler de geçecek. yapabileceklerinize bakalım. çocukları büyütüp işe girmeye odaklanın. korunma konusuna dikkat edin, 3. bir çocuk olmasın. kendinizi korumaya, zamanı geçirmeye çalışın. yazmak bile üzücü ancak kendinizi koruyacak bir yol düşünmeye çalışıyorum. bedenen sizden çok mu iri?
Çok üzüldüm sizin için, çocuklarınızı büyütüp bu arada bir işe girmeye çalışın.İyi akşamlar herkese
Özet geçeyim bilmeyenler için.Uzun yıllar fiziksel şiddet psikolojik şiddet her yönden baskı gördüğüm bı evlilikten zor bela kendimi ilk defa annemin evine attım. 2kucuk çocuğumla ona sığındım. Ağır geldik ona. Sürekli çocuklar yüzünden gergindi. Geri dön herkes evine böyle olmaz tarzı konuşmalarina,ev sahibin çok gürültu oluyor çıkın demesine annemin krize girmesine, işe gittiğim için isten çık çocuklarına bak demesine ve eşimin aşırı baskısına dayanamayıp henüz yeni girdiğim işimi de bırakıp dönmek zorunda kaldım. Sanki cenazem geldi bu eve. Yatıp kalkıp ağlıyorum.Anneme çok kızgın ve kırgınım geldiğimden beri görüşmüyorum.Eşim olacak insana çok ofkeliyim.Ne yaptı etti yine o kazandi.Simdi.soyleyin kızlar bı kadının hiçbir yere ait hissedememesi hayallerinin yıkılışı ne olacak? Sevememek sevilmemek..Böyle ne kadar ve nasıl gidecek? Benim tesellim tutundugum dalım ne olacak.?Çok kötüyüm çok. Sanki nefesim bana yetmiyor
Evet bende hatırlıyorum bu konuyuBu konu daha önce açıldı mı?
Eşiniz özür dilemeden döndünüz o zaman o eve .
Özür dilese bile değişmeyecegi belli ama .
Sonuç olarak lütfen bu adama kendinizi mecbur olarak görmeyin.
Ev konforu olmadigini, telefonun yasak oldugunu, suça sürükleyebilecek baska kadinlarin da oralarda olduğunu duymustum ben de. Ama hepsi, dayak yemekten ve cocuklarinin buna sahit olmasindan daha iyidir diye düşünüyorum. Bir müddet çalışır, para biriktirip kendi düzenine çıkardı.Mesajınıza atlamış gibi oldum. Sığınma evine gidenlerin bir kaçından orada da barınmanın zor olduğunu duymuştum.
Maid izlediniz mi bilmiyorum ama keşke ülkemizde ki sığınma evleri öyle olsa…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?