Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide yok...Belkide imtihanı bu yönde ?????
İnsan en çok neyi ister, neyi severse ondan imtihan edilirmiş.
Ürkütüyor bu imtihan konusu beni.
canım benim hiç öyle düşünme,Allahtan hayırlısını iste herzaman, güzel dualar et ki güzellikler seni bulsun.
ben berbat bir ilişkiden çıkmıştım,resmen psikolojim bozulmuştu,evlenmeyi değil yeni bir ilişkiye başlamanın düşüncesi bile bana korkutucu geliyordu.en az 3 sene kafamı dinliycem diyordum ama ayrıldığımdan 2 gün sonra eşim teklif etti, bu düşüncelerimi onada anlattım,yapamam kabul edemem dedim, seni mutlu edemem dedim.
oda bana dediki: senin nasıl bir ilişkiden çıktığını biliyorum,senin her gözyaşı döktüğünde içim parçalanıyordu,izin ver ömür boyu yanında olayım dedi, senden birşey beklemiyorum sadece ''evet'' de bana,dedi.
1,5 yıllık evliyiz,binlerce şükürler olsun ki hala sevgili gibiyiz, birbirimizin gözünün içine bakıyoruz,hiç kavgamız gürültümüz yok.Allah sana da nasip etsin.
cok dogru bence.. bende 8sene once bırını cok ama cok sevıordumm..18yasındayken 1.5 yıllık ılıskı ve ayrılık nedenı: benı cıktıgımız sure boyunca ne arkadaslarıyla ne aıleden kımseyle tanıstırmadı ve fake adresle onu seneeler once kandırmıstım ve guvenımı sarsmıstı.. gozum kördu .. aşktan dolayı ders bıle calısamıordum notlarım dusmustu ve seve seve ayrılmıstım
ama 2,5 hafta once eskı sevgılımle 8 yıl aradan sonra (suan ıkımızde 26yasındayız) gecen gun bı alısverıs merkezınde karsılastık.. yanımdan gectı ve ben ona arkadan seslendım baktı ve cok sasırdı..
sohbet ettık ve gecmıs yıllarda neler yaptıklarımızdan bahsettık.. gayet guzel konustu ve mutlu gorunuordu.. ben saskınlıkla kahve turu secemezken o garson kıza benım ıcın ne onerırsınız dıyıp bana kendısı sectı lısteden..
8 sene oncekı yasadıklarımızdan benım hatırlamadıgım seylerı o hatırladı.. ben cok sasırmıstım.. benım onu seneler once yagmur altında bekledıgımı, hala kırmızı et yemedıgımı, babamı kuzenlerımı, ablamın eskı erkek arkadasına kadar hatırladı.. o bana ben ona telımızı kaydettık sonra sınema arasında sen bı fılmde aglamıstın hatırlıormusun dedı bana bende cok sevınmıstım bunu hatırladıgına.. ve en son sınema cıkısında yalnız kaldık.. benı arabasıyla evıme kadar bıraktı ıstese bırakmayabılırdı.. ve arabada cok guzel bı tesaduftu dıdı tebessum ederek..
sankı ımtıhanı kazandıgımı hıssettım bır an.. cunku nerdeyse 1 seneden berı cok mutevazı cok sabırlı cok dua eden bırı olmustum.. ve allah ödülümü belkıde onu karsıma cıkarmakla verdı.. bılememkı.. aklıma cok takarım bunu...
zaten o cocuktan ayrıldıktan sonra serendıpıty dıye fılm ızlemıstım.. (tavsıye ederım) o fılmde bır alısverıs merkezınde ılk goruste bırbırınden hoıslanan adamla kadın seneler sonra bırıbırını tesadufen bulup evlenmıstı:))
bende salya sumukken eger kaderımde o kısı varsa benı bulur demıstım.. ve buldu.. ama sonumuz nolcak bılmıorum :)))) ınss hayırlı guzel seyler olur..
İnsan en çok neyi ister, neyi severse ondan imtihan edilirmiş.
Ürkütüyor bu imtihan konusu beni.
Benide...Ama mükafat büyük, kaçış yok-sabır şart... Tek şart...![]()
Asıl mesele doğru insanın karşınıza çıkmaması sanırım
Yoksa sadece evlenmek gibi bir amacınız olduğunu düşünmüyorum
Öyle olsa zaten istediğiniz anda evlenirsiniz
Esra erol gibi insanlar bu yüzden yapıyor programlarını
Yaşınız daha genç
Neye geç kalacaksınız ki?
Hayatınızı istediğiniz gibi yaşayın
Evlenince keşke hayat toz pembe olsa
Umarım en yakın zamanda isteğinize kavuşursunuz...
bence bu konuya bu kadar takılma.. diğer konunu da hatırlıyorum yaşın 29 olabilir geç kalmış değilsin hiç bir şeye.. 37 yaşında evlenen bir bayan tanıdığım bu konuda hiç acele etmeyin bile dedi düşün artık:))
birde bişeyi bu kadar çok istiyorsun korkmuyor musun hiç ben bunu bu kadar istiyorum ama ya Allah beni bununla sınarsa sınavım nasıl olur diye
sana şunu söyleyeyim "arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. Bu; hayatın ''sen bakarken soyunamıyorum'' deme şeklidir![]()
Bıktım ben artık kaderi beklemekten. kader değil aptallıklarımız biçimlendiriyor hayatımızı. Yaşımı ben bile unuttum 37 miydi 38 mi?Kader değil aptallıklarım beni bekleten. kapa gözünü evlen işte. yok o yok bu .............. ne olursa olsun ya.
Kendimden nefret eder hale geldim......:5
İnsan kendine ağır, bu dünyaya küçük hissediyor kendini bazen ben de öyleyim.
Kader yok kızlar, seçimler var.
Annesinin namuslu uslu kızı oldum hep. Ne oldu şimdi bunu yazarken ağlıyorum. Boşverin.....
Gecmıs konularınıza soyle bır goz attım da hep yalnızlıktan yakınmıksınız.
Daha 29 yasındaymışsınız durun hele bır bunları konusuyoruz belkı kısmetındekı kısı bugun karsına cıkıcak belkı de cevrenden hıc ummadıgın bırıyle evlenıceksın.
Bu ısler kısmet ısı degıl mıdır fazla kasma kafaya takma kendı halıne bırak o zaman daha kolay olur hersey moralını bozma sakın...