Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şey talep etmediğindenizden cepte olarak görüyor. Yol yakınken ayrılın.
Sevgisi ilgisi öyle güzeldi ki, beklentimi karşılayamayacağına inanmış, çözemiyor sorunu. Sevgisiyle ilgili şüphem yok, ama kendini geri çekiyor, telde pek konuşmuyoruz, akşamları görüşüyoruz ama hissettirdiği eskisi gibi değil. Ben nişandan beri mücadele ediyorum ama o benimde değiştiğimi söylüyo. Kaybetmek istemeyeceğim bir insan, kalbi güzel, güzel seviyo, seviyorumda. Hemen pes etmek istemiyorum. Pes edersemde 2. Kez nişan atmış olcam, bu da canımı sıkıyo. Ama tabi kısmetbirkez nişandan ayrıldım birdaha ayrılamam deyip evlenemk zorunda hissetme kendini ,
sevgi ilgi olmazsa o evlilik çokta güzel olmaz mutlu olmazsın yakma kendini
Neye dayanarak bunu yazdiniz cok merak ettim? Nisan surecinde esimden hicbir talebim olmadi. Ne yapilacaksa birlikte konusup yaptik. Ne beni cepte gordu ne de evlenince degersiz oldum. Burada bu gibi soylemler cok goruyorum ama taleple degeriniz olacaksa hic olmasin.
Ayrilacaksin kuzum kimseyi yontmaya calisma yorar ,gonlu yoksa sende olmamalisin ,evliligin ruhunu anlamayan biriyle evlilik olmaz birseyde istememissin evlilik icin deliren erkekler var onlardan birini secmelisin ....nisan atman seni yaniltmasin lekelenmiyorsunuz nisan atinca degeriniz dusmuyor bunu unutmaArkadaşlar günaydın..
Kime nasıl anlatsam, ne yapsam bilmiyorum.
Bikaç ay evvel nişanlandım, çook güzel giden bir ilişkim vardı, nişandan sonra herşey tersine döndü. O üzerime çok düşen adam gitti yerine soğuk, doğru düzgün aramayan biri geldi. Kendisi de bunu kabul ediyor, hala çok sevdiğini ama benim beklentilerimi karşılayamamaktan korktuğunu söylüyor. Ilişkimiz süresince onu gerçekten zorlayacak hiçbirşey yapmadım, nişanda şunu isterim bunu isterim demedim.. ben sürece bakarak cevabı kendisinin bulmasını istiyorum ama kendini öyle çektiki..üzgünüm çok
Bu arada daha önce bir nişandan dönmüştüm, o zaman resmen olayın içine şuursuzca sürüklenmiştim ama bu sefer, çok inanarak, bile isteye nişanlandım.şuan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorım
Ne yapsam bilemiyorum![]()
maneviyat taleple olur mu sizce? yani deger gorme, sevgi gibi seyler taleple olur mu? bunlar yoksa zaten bir insan neden nisanlanip evlilik yoluna girer?Siz benim yazdigimdan sadece maddiyat talebi mi çıkardınız?
Sevgisi ilgisi öyle güzeldi ki, beklentimi karşılayamayacağına inanmış, çözemiyor sorunu. Sevgisiyle ilgili şüphem yok, ama kendini geri çekiyor, telde pek konuşmuyoruz, akşamları görüşüyoruz ama hissettirdiği eskisi gibi değil. Ben nişandan beri mücadele ediyorum ama o benimde değiştiğimi söylüyo. Kaybetmek istemeyeceğim bir insan, kalbi güzel, güzel seviyo, seviyorumda. Hemen pes etmek istemiyorum. Pes edersemde 2. Kez nişan atmış olcam, bu da canımı sıkıyo. Ama tabi kısmet
Biz tanıştığımızda ben araba bakıyordum, üst modellere baktığım için sanırım lüks istediğimi düşünüyor, birde benim birikimim onunkinden bir tık fazla olduğu için beklentimi karşılayamamaktan korktuğunu söylüyorHicbir beklentiniz olmadigi halde beklentilerinizi karsilayamamaktan korkuyorsa ya ayrilmak istiyordur ya da akli dengesinde sorun vardir. Zira bilerek isteyerek nisanlanmis adamin halleri degil bunlar. Korkmayin ve bu sekilde devam ederse ayrilip sukredin.
Evlenmek isteyen hep o oldu, ben ağırdan aldım. Nişandan sonra böyle korkuları oluşmuş. Benim iyimserlik gibi kötü bi huyum var, Allah ım hayır etsinAyrilacaksin kuzum kimseyi yontmaya calisma yorar ,gonlu yoksa sende olmamalisin ,evliligin ruhunu anlamayan biriyle evlilik olmaz birseyde istememissin evlilik icin deliren erkekler var onlardan birini secmelisin ....nisan atman seni yaniltmasin lekelenmiyorsunuz nisan atinca degeriniz dusmuyor bunu unutma
Biz tanıştığımızda ben araba bakıyordum, üst modellere baktığım için sanırım lüks istediğimi düşünüyor, birde benim birikimim onunkinden bir tık fazla olduğu için beklentimi karşılayamamaktan korktuğunu söylüyor
Evlenmek isteyen hep o oldu, ben ağırdan aldım. Nişandan sonra böyle korkuları oluşmuş. Benim iyimserlik gibi kötü bi huyum var, Allah ım hayır etsin
Teşekkür ederim.. Yani by yaşadığım hiç beklemeyeceğim birşeydi. Öylesine şaşkınım ki.. Üstüme titriyordu resmen.. Hala hasta olsam gelir, ihtiyacım olduğunda gelir ama Bi kopuş var. Konuştuk, kendisi de söyledi bunu. Ben senden ayrılmayı düşünmedim bile ama sana yetmeyeceğim diye düşünüyorum, çözemiyorum diyo.hemen pes etme zaten , düğüne kadar iyice gözlemle konuşmaya çalış ama çokta üstüne düşüp sıkıştırma , erkekler hemen bunalır çünkü , sende kendini geri çek biraz
Ona soyle evlendiginde onu yemeyeceksin korkulari yersiz bir kadin olarak bu kadar siddetin oldugu ulkede sen kabul etmissin daha ne istiyor kendi degerini dusurme lutfenBiz tanıştığımızda ben araba bakıyordum, üst modellere baktığım için sanırım lüks istediğimi düşünüyor, birde benim birikimim onunkinden bir tık fazla olduğu için beklentimi karşılayamamaktan korktuğunu söylüyor
Evlenmek isteyen hep o oldu, ben ağırdan aldım. Nişandan sonra böyle korkuları oluşmuş. Benim iyimserlik gibi kötü bi huyum var, Allah ım hayır etsin
Normal olmadığı için çok çok üzgünüm.. Farkındayım ama ona çok güvendim, güveniyorum. Neredeyse 2 yıl sevgililikten sonra nişan.. Bana hep, ben sevgimden eminim, evlenmek istiyorum ama sen doğru karar ver, pişman olmanı istemiyorum diyordu. Gerçekten de evlenmek isteyen oydu, ben ağırdan almıştım.. Fazla iyi niyetli mi bakıyorum..BilmiyorumBu kadar iyi niyetli olmayin derim. Bu adam sizi bilerek, gorerek bu yola girdi. Kafasinda eminim baska tilkiler dolasiyordur. Yani cok guzel sever, kaybetmek istemiyorum falan birakin bu romantikligi. Adamda bir isler var. Ne oldugunu siz bulacaksiniz ama normal degil bunu bilin.
Ayrica sanirim luks istedigimi dusunuyor demissiniz. Birbirinizi yeterince tanimadan mi nisanlandiniz?
Araba aldım, onunda arabası var.. Yani kötü durumda değiliz ama evet kendi değerimi düşürüyorum. Onun kalbinden o kadar emindimki, normalde gurur yaparım, ona yapmadım, aradım.. 2. Kez nişan atsam ne diyecem, kendimi nasıl iyileştiricembeklentilerini karşılayamamaktan korktuğu için kendini geri çekip aramıyor demek
bu yeni nesil de bahanelerde gümbür gümbür maaşallah
zaten birikimin var al arabanı, çocuğa da ben hemen evlenmek istemiyorum de arayı uzat bak bakalım davranışlarına.
bu arada 10 kere nişan atmak 1 kere boşanmaktan daha kolay emin ol.
nişanlılığın resmi hiçbir bağlayıcılığı yok çünkü.
Sizin paranız fazla diye ve lüks araba alacaksınız diye paragöz diyemiyor da senin beklentilerini karşılayamam mı diyor?Normal olmadığı için çok çok üzgünüm.. Farkındayım ama ona çok güvendim, güveniyorum. Neredeyse 2 yıl sevgililikten sonra nişan.. Bana hep, ben sevgimden eminim, evlenmek istiyorum ama sen doğru karar ver, pişman olmanı istemiyorum diyordu. Gerçekten de evlenmek isteyen oydu, ben ağırdan almıştım.. Fazla iyi niyetli mi bakıyorum..Bilmiyorum
Normal olmadığı için çok çok üzgünüm.. Farkındayım ama ona çok güvendim, güveniyorum. Neredeyse 2 yıl sevgililikten sonra nişan.. Bana hep, ben sevgimden eminim, evlenmek istiyorum ama sen doğru karar ver, pişman olmanı istemiyorum diyordu. Gerçekten de evlenmek isteyen oydu, ben ağırdan almıştım.. Fazla iyi niyetli mi bakıyorum..Bilmiyorum