- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi akasayalar
Gerçekten rezillik bu arada. Arkadaşınız kendini nasıl savunacak çok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem ipleri kopsracaksın yüzüne söyleyip evden göndersene. Sen bu kadar sinir olmuşsun biraz da o sinir olsun. İyi niyetimin son kullanma tarihi bugündü hadi yallah de koy kapının önüneBirde ben onun getirdiklerini gercekten valizine koymayi dusunuyorum gorsun onlara ihtoyacim olmadigini. Milletin eskisine ihtiyacim yok benim ya. Midem bulandi su yasanilan seylere bak.
Aşırı her kelimesi doğru yazılmış bir yorumbirini evinizde günlerce ağırlayıp arkasından mesaj atmayı da doğru bulmuyorum herkes yaz demiş ama , madem kovacaktınız ablayı habersiz çağırdığını ve kalacağını duyduğunuz anda yada 5. Gun doldu mu gitmiyo mu “ kusura bakma sen bana bu kadar dedin ben müsait değilim ailemle planlarım var” diyip çıkaracaktınız evden . Kovmak bile denilmezdi bence habersiz misafiri yatılı kabul edemem diyip geçmeye . Cocuk var die yüzüne söyleyemedıyseniz ve ailenizden de laf duyacaksanız madem anne babanızı çağırsaydınız yanınıza gönderseydiniz hayatınızdan tamamen silmeye karar verdiğiniz birini .
Yapmamışsınız şimdi de sessizce çıkarın hayatınızdan engel o bu demeden cevapsız bırakıp önünüze bakın . Buda size ders olsun ailesinin bile kabul etmediği birini sizde bebekli eve kabul etmeyin dua edin başka birini falan habersiz çağırıp oturtmamış evinizin baş köşesine asıl sıkıntı o zaman çıkardı çocuklu evinizde .
Yüzüne karşı bisey diyemeyip ,heryerden abla yeğen kadının saçını toplayıp, arkalarından tuvalet banyo temizleyip ,yemek pişirip ,bulaşık yıkayıp ,üstüne bide dışarda gezmeye götürüp gönderince yazacağın mesajın cümlelerini düşünüp durmak da açık söylücem - bana göre onun yaptığıyla aynı yüzsüzlük . Ne değişecek ki yazınca yani madem arayı bozmayı göze aldın nie taaa 20 yaşında Yegenıne kadar sofran da çocuğunun rızkını yedirirsin üstelik de sana ailen ve çocuğun babası destek çıkarken ? Nie ablası giderken kızınıda götür demedin hadi arkadaşına sustun hadi ablasına 12 gun sustun da kızı daha da ne alaka ?
Bide kaç kez altın gram diyip durmuşsunuz yorumlarda çocuğunuza altın alsaydı kabullenecek miydiniz bu durumu onuda valize koyacak mıydınız?
Onun eskisine ihtiyacım yok diyiosunuz , o zaman nie ilk geldiğinde bi kere giydim die uzattığı tişörtü kabul ettiniz üstelik ilk yapışı da değilmiş - varmı burda yurt dışından arkadaşı ikinci el kıyafet getirip hediye adı altında verınce kabul eden aranızda ? -
Kusura bakmayın objektif yorum istiyorsanız buyrun size objektif yorum .
Çünkü insanlar kar zarar hesabı yapabiliyor. En azından kendi adıma ben o yüzden evdeyken yüzleşme, sonradan yazıyorsan yaz dedim. Olan olmuş, kac gündür evlerinde zaten. Evet ben olsam eve kabul etmezdim. Ama kadın evde. Akrabası evde. Benim de evde küçük bebeğim varsa o evde her hangi bi tartışma yüzleşme vs gibi durumlara girmek baya sorumsuzluk olur. Kadın sinirlense bisey firlatsa ya da bağrış çağrıs olsa istemeden itisme kalkışma filan. Bebek var evde yahu. Haberler bu tarz lüzumsuz tartışmaların saçma sonuçlarını çeken insanlarla dolu. Güvenlik söz konusuyken başka herşey ikinci planda kalır. Gerçekten bunu düşünemiyor olmanıza şaşırdım ne yalan söyleyeyim.Bu arada bu konunun yorumları gerçekten Şaşırttı bunuda söylemek istiyorum !
herkes nie gidince mesaj at arkasından yazmış anlamıyorum
İyi de canım asıl senin yaptığında bir absürdlük var, bugün bu olur, yarın başkası olur tavrını değiştirmez, sınırları sizin bizzat öğrenmeniz lazım bence.O kadar haklisin ki. Ve bu arada ablasi ve yegeni bundan daha da rahat düşüncayij yanina tatli isteyen dusa girip tam 50 dakika cikmayan tipler. Birde korkunc pasaklilar
bebegim oldugu halde onlardan bin kat temizm.yavrum bile onlara yaklasmiyor daha bir yasinda
![]()
Ya bana sanki son günü diye böyle yazdılar gibi geldi. Üye de yani sagolsun beklemiş beklemiş son gün yazmış. O abla yeğen geldigi gibi yazsa bence herkes kov gitsin diyecekti. Tabii bi kesim es ailesi olunca çok asıp kesiyordur ona bir sey diyememBu arada bu konunun yorumları gerçekten Şaşırttı bunuda söylemek istiyorum !
herkes nie gidince mesaj at arkasından yazmış anlamıyorum şurda kaynana konuları açılıyor eş annesini bile hemen kovdurma yorumları oluyor genelde eşine söyle göndersin vırt zırt .yüzüne söyle diyenler doğru yazmışlar ama yüzüne söyleyecek cesareti olan insanda bunları 20 gun ağırlamaz evinde .
konu sahibi arkadaşının habersiz gelen ablasını ağırlamış 12 gun yetmemıs 20 yaşında kızını bırakmış giderken herseyı geç konu sahibinin geçimini ailesi sağlıyormuş ?
Eğer görümcem geldi kaynanamın arkasından habersiz kaldı üstüne de giderken de çocuğunu bırakmak istedi konusu olsaydı verip veriştirirdiniz ? Sorun Kocan seni sınırlarını koruyamıyor söyle göndersin die ! ortada kendının çocuğunun sınırlarını koruyamayan üye var, üstelik bana altın almadılar ama onların hiç biseyine ihtiyacım yok yazan
Şimdi bu konuda evinde bebek var karşıdaki kadın saldırabilir die mi arkasından mesaj at engelle yada evden ayrılırken yüzüne söyle oldu .nie kimse yazmadı arkandaki o dağ gibi dediğin aileni çağırsaydın yanına defetseydin die ? Eş ailesi olunca yüzyüze bakılacak insanları kovmak kolay da böyle dıdısının dıdıları insanları kovmak mı zor ?
Gerçekten anonimiz die kendi düşünce ve hislerinizden konu ve üyeye bakarak değişiklik göstermeyin ya hayret ettim yani
Ya sen niye bu kadar pasifsin daha ne diye bunları besledi evde tuttun? Ablanin kızı ne alaka niye demedin? Kendi hakkınızı savunamiyorsunuz ileride çocuğun hakkını nasıl savunacaksiniz? 1 yaşında bebeği arkadaşının keyfi için hastanelere avmlere mi soktun bravoO kadar haklisin ki. Ve bu arada ablasi ve yegeni bundan daha da rahat düşüncayij yanina tatli isteyen dusa girip tam 50 dakika cikmayan tipler. Birde korkunc pasaklilar
bebegim oldugu halde onlardan bin kat temizm.yavrum bile onlara yaklasmiyor daha bir yasinda
![]()
Cunku evine dusmanin gelse gidene kadar agarlamayi ogrettiler bize. Çocukluk arkadasim bu kiz benim. Ve ailemde ilk basta agarladi. Yani ailemin elinde buyudu ben onun ailesinde buyudu diyebilirim. O an insanlari cagirmis ne kadar kalacaklarini bilemiyorsun. Ve hemen yuzune soyleyeyim olmuyor o an. Temizligimi zaten yapmak zorundayim evde emekleyen bebegim var. Onun pisligini bebegime odetememki. Kendi dusunsun surda kalmis bir gunu. Ben bi rdaha evime alirmiuim asla ve asla almam. Direk engeli basacagim. Ama soyle birsey var bu pasaklililla bu hinlikle art niyetle bakalim o hayatinda daha ne kadar insan tutacak. Ben eskli gunlerin hatrina sustum agarladim. Oldu bitti. Benim yine vicdanim rahat bakalim ona mesaj dosedigimde kendi ne hissedecek..bizi ortak arkadaslarimiz uyardiginda ben kizmistim uc bes gunden ne olur diye. Demekki oluyormus. O an hediye diye ayni gun gelmis valizi acmis vermis o an ne diyeceksin o anda sasirdim zaten yuzumede yansidi ama diyorum ya misafir ne diyeceksin getire getire bunumu getirdin diyeceksin. Altin tabiki taksin eşşek gibi olmus zaten. İnsan akli degil bence onunki. Beni surukledi bir saat otedeki tanidik diye kuyumcuya. 800 bin tllik nerdeyse altin aldi. Evini kullandigin insnain bebegi var essek olsa anlar. Bizde bebek bos cikmaz. Ben evine gitsem onun bebegine alisveris yapip gitmistim. Demekki her insanlik bir olmuyorbirini evinizde günlerce ağırlayıp arkasından mesaj atmayı da doğru bulmuyorum herkes yaz demiş ama , madem kovacaktınız ablayı habersiz çağırdığını ve kalacağını duyduğunuz anda yada 5. Gun doldu mu gitmiyo mu “ kusura bakma sen bana bu kadar dedin ben müsait değilim ailemle planlarım var” diyip çıkaracaktınız evden . Kovmak bile denilmezdi bence habersiz misafiri yatılı kabul edemem diyip geçmeye . Cocuk var die yüzüne söyleyemedıyseniz ve ailenizden de laf duyacaksanız madem anne babanızı çağırsaydınız yanınıza gönderseydiniz hayatınızdan tamamen silmeye karar verdiğiniz birini .
Yapmamışsınız şimdi de sessizce çıkarın hayatınızdan engel o bu demeden cevapsız bırakıp önünüze bakın . Buda size ders olsun ailesinin bile kabul etmediği birini sizde bebekli eve kabul etmeyin dua edin başka birini falan habersiz çağırıp oturtmamış evinizin baş köşesine asıl sıkıntı o zaman çıkardı çocuklu evinizde .
Yüzüne karşı bisey diyemeyip ,heryerden abla yeğen kadının saçını toplayıp, arkalarından tuvalet banyo temizleyip ,yemek pişirip ,bulaşık yıkayıp ,üstüne bide dışarda gezmeye götürüp gönderince yazacağın mesajın cümlelerini düşünüp durmak da açık söylücem - bana göre onun yaptığıyla aynı yüzsüzlük . Ne değişecek ki yazınca yani madem arayı bozmayı göze aldın nie taaa 20 yaşında Yegenıne kadar sofran da çocuğunun rızkını yedirirsin üstelik de sana ailen ve çocuğun babası destek çıkarken ? Nie ablası giderken kızınıda götür demedin hadi arkadaşına sustun hadi ablasına 12 gun sustun da kızı daha da ne alaka ?
Bide kaç kez altın gram diyip durmuşsunuz yorumlarda çocuğunuza altın alsaydı kabullenecek miydiniz bu durumu onuda valize koyacak mıydınız?
Onun eskisine ihtiyacım yok diyiosunuz , o zaman nie ilk geldiğinde bi kere giydim die uzattığı tişörtü kabul ettiniz üstelik ilk yapışı da değilmiş - varmı burda yurt dışından arkadaşı ikinci el kıyafet getirip hediye adı altında verınce kabul eden aranızda ? -
Kusura bakmayın objektif yorum istiyorsanız buyrun size objektif yorum .
dehleyin gitsin. tutun kolundan atın kapıya. kardeşi de o şehirdeyse hele biraz o kahrını çeksin.Arkadaslar iyi aksamlar. Uzun suredir forumda yoktum bebegimden dolayi umarim herkes iyidir. Kisa tutmaya calisacagim ne anlatacagim zaman zaman cevap veremeyebilirim bebegim uyandiginda.
Simdi benim rahat dort yasindan beri tanistigim ailecek tanistigimiz cocukluk arkadasim var. Hollandada yasiyor ailesiyle oraya yerlestiler kiz 18 yasindayken. Dolayisiyla burda sadece bir abisi ve ablasi kaldi geri kalan herkes orda. Her sene gelir ama arkadaslariyla gorusur abisiyle gorusur ablasiyla pek arasi yok ama disarsa yer icerler. Biz hep goruntulu vs konusuruz. Oralardan hic istegim olmaz. Her sene gelirken iste laf olsun torba dolsun bu hindistan cevizli yuvarlak cikolatalardan bir paket getirir. 30 ml parfumden bir tane. Bir tanede kucuk boy yuz kremi.belki kendi eski giydigi iki uc tisort. İste sana bir suru seyy getirdim der gecer. Bu sene aradi estetik yaptrmaya geliyorum turkiye daha iyi bu konuda dr bul dedi. Bebegim var cok eski rahatligimiz olmaz dedim bastan. Sana hizmetkar davranamam sen misafir gibi olma dedim. Cocugum herseyden onemli dedim bastan. Ama bes gun falan kalacak saniyorum. Evimde kalabilir sorun yok. Biliyosunuz esimden ayrildim. Bugun tam 22. Gun. Ameliyatini oldu. Doktora goturdum. Avmlere gitmek istedi goturdum. Birde gorusmedigi ablasini yegenlerini bana sormadan cagirmis ben gorunce sok oldum. Ablasida kaldi 12 gun. Artik ben surat yapinca ablası döndü evine. Ama kizini birakti 20 yasinda. bunlar havluyu alir duşa girer. Cay demlerler. Kahvaltiyi hazirliyorlar iki saat toplamazlar. Saclarini tariyolar yerlerde saclar. Eski gunelrin hatrina sus sus. Birde milyonlar icinde yuzuyorlar. Para dolarlar hırla. Yurdisindakilere kuyumculardan hediye aliyor kendine bir suru altin aliyor indirimli diye. Ama benim bebegime bir grami birakin bir nazarlik takmadim diyeceksinizki ihtiyacinmi var asla yok. Babasi ve ailem kral gibi bakiyorlar. Ama bastan uc bes gunluge gelicekti ve ben ameliyat diye kabul ettim. O kadar yuzsuzluk yaptilar o kadar sogudumki. Simdi bileti erteliyorda erteliyo sonunda gidecekmis bir kac gune. Ama ben verdiklerini valizine koymayi dusunuyorum. Evde sadece ufak seylere yardim ediyor bulasik sofra toplama vs. Birde disarsa yemek yense bazen ismarliyir. Ama sonucta disarida onun isleri icin cikiyoruz. O olmasa ben zaten cocugumla ya parktayim ya evde. Simdi size soruyorum gittikten sonra zaten kesin kesin engelleyecegim ailesiyl beraber hepsini. Ama sizce direkmi engelleyyeim iki kelime laf edeyimmi. Ne yaparsiniz siz olsaniz. Ben habire evi topluyorum sofra hazirliyorim maddi olarakta manevi olarakta kullanilmis hissi icime oturdu. Yoksa gercekten altininda degilim. Baskasina yagdiririken benim evimi kullanipta gozumun onunde boyle yapmasi hosuma gitmedi. Sizce ne yapayim
Evet ben son gun yazdim zaten bebegimden de cok vaktim olmuyor. Hani onun pesinden evet topladim ettim ama ben bebegimi hic arka plana atmadim. Onun uykusu parki yemegi oyun grubu vs. Onlarla ilgileniyodum ama keske yazsaydim kovmustim coktan. Bu arada herkes aileni cagir yazmis ama onlar bir jac gunu kalmis madem gonder su laneti bizde kalsin defolsin gitsin bir an once dedilerYa bana sanki son günü diye böyle yazdılar gibi geldi. Üye de yani sagolsun beklemiş beklemiş son gün yazmış. O abla yeğen geldigi gibi yazsa bence herkes kov gitsin diyecekti. Tabii bi kesim es ailesi olunca çok asıp kesiyordur ona bir sey diyememBen bi salaklık edip bir ay böyle misafir ağırlasam, son güne gelmis olsam ben de sanırım laf etmem artık. Lanet olsun gitsin de bir daha görüşüm olmasin derim. Gerçi ben gidince de mesaj atmadan engellerim. Negatif konuşmalar yapamıyorum hic.
Yok degil ama yakin sehirde. Ne hikmetse senelerce gorusmediler benim evde abla kardes baglari guclendidehleyin gitsin. tutun kolundan atın kapıya. kardeşi de o şehirdeyse hele biraz o kahrını çeksin.
bebeğiniz ve siz mühim olansınız.