Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

rapor geçmiyor diye biliyorum...geçenlerde aramıştım.tüp bebek tedavisi 5200 tl + ilaç parası 1000-2000 arası.. toplam 6000-7000 arası gidiyor galiba..belki konuşulursa indirim yaparlar.. biz de gelecek ay adetin 2.günü başlayacağız inş tedaviye

yarın arayınca buraya da yazın arkadaşlar..bilgimiz olsun hepimizin

acıademin kadköy şubesi ekibi nasıldır arkadaşlar?maslak şubesi malum başarılı ama burası hakkında bilgim yok

Hayirli olsun tedaviniz.insallah bu tedavide bebeginize ya da bebeklerinize kavusursunuz :) ne zaman basladiniz tedaviye..belki de bitmistir tedaviniz..

Hayirli olsun tedaviniz.insallah bu tedavide bebeginize ya da bebeklerinize kavusursunuz :) ne zaman basladiniz tedaviye..belki de bitmistir tedaviniz..

Transfer yaptırdık test gününü bekliyoruz Allah nasıp ederse cuma günü test günü

Allahim mubarek cuma gununde size mutlu haberi nasip eder insallah.tedavi surecin nasil gecti peki..ben de bugun basladim gonal f verdi

Allahim mubarek cuma gununde size mutlu haberi nasip eder insallah.tedavi surecin nasil gecti peki..ben de bugun basladim gonal f verdi
Aminn inşallah. . Hayırlı olsun tedaviniz umarım iyi geçer. Benim gayet yolunda gitti hersey 2 transfer yapıldı 4 tane dondurduk ama en zoru beklemekmis. .

Aminn inşallah. . Hayırlı olsun tedaviniz umarım iyi geçer. Benim gayet yolunda gitti hersey 2 transfer yapıldı 4 tane dondurduk ama en zoru beklemekmis. .
tesekkur ederim insallah iyi gecer.hadi cuma gunu guzel haberini bekliyorum.

Tesekkur ederim.ilk denememiz oldugu icin acemiyiz :) cok sey merak ediyorum ama ne soracagimi bilmiyorum :))) bugun 2. Igneyi oldum.

Çok şükür pozitif değer gördük yarın testi tekrarlayacaz değerler yukseldiyse kese görmeye gidecez 10 gün sonra darısı basina inşallah
Cok sukur..cok sevindim..insallah degerin katlanarak yukselir..9ay boyunca saglikli bir hamilelik gecirir.bebegini saglikli sekilde kucagina alirsin..insallah bize de kismet eder Allahim

Cok sukur..cok sevindim..insallah degerin katlanarak yukselir..9ay boyunca saglikli bir hamilelik gecirir.bebegini saglikli sekilde kucagina alirsin..insallah bize de kismet eder Allahim
allah isteyen herkese nasip etsin suan için sorun yok çok şükür inşallah en kisa zamanda sende güzel haberleri alırsın bende senden güzel haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…