Bende arastirikn buldum, bende yorumlari merak ediyorum ve fiyatini dogrusu.Selam arkadaşlar ben de yakın zamanda kadiköy acıbadem hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum.yorumlarınızı bekliyorum
Evet bende herseyi yarin arayip ogrenecem insallahkızlar ön görüşme ücretlim bilgisi olan varmı
sadece konuşmaya para alıp almadıklarını merak ediyorum çoğu merkezler ön görüşmeye ücret almıyorlar bizi bilgilendirirsen sevinirizEvet bende herseyi yarin arayip ogrenecem insallah
Merhaba bizde tayfun hocada tedaviye başladık ilk muayeneye gittiğimizde 400 tl muayene ücreti ödedik ama total odeyeceginiz ucretten düşülür daha sonra toplamda 5500 tl + ilaç ödüyorsunuzkızlar ön görüşme ücretlim bilgisi olan varmı
Hayirli olsun tedaviniz.insallah bu tedavide bebeginize ya da bebeklerinize kavusursunuz :) ne zaman basladiniz tedaviye..belki de bitmistir tedaviniz..
Aminn inşallah. . Hayırlı olsun tedaviniz umarım iyi geçer. Benim gayet yolunda gitti hersey 2 transfer yapıldı 4 tane dondurduk ama en zoru beklemekmis. .Allahim mubarek cuma gununde size mutlu haberi nasip eder insallah.tedavi surecin nasil gecti peki..ben de bugun basladim gonal f verdi
tesekkur ederim insallah iyi gecer.hadi cuma gunu guzel haberini bekliyorum.Aminn inşallah. . Hayırlı olsun tedaviniz umarım iyi geçer. Benim gayet yolunda gitti hersey 2 transfer yapıldı 4 tane dondurduk ama en zoru beklemekmis. .
Güzel haber verecem inşallah :) eğer tedaviyle ilgili sormak istediğin bişey olursa yardimci olmaya çalışırım iyi gecelertesekkur ederim insallah iyi gecer.hadi cuma gunu guzel haberini bekliyorum.
Güzel haber verecem inşallah :) eğer tedaviyle ilgili sormak istediğin bişey olursa yardimci olmaya çalışırım iyi geceler
Tesekkur ederim.ilk denememiz oldugu icin acemiyiz :) cok sey merak ediyorum ama ne soracagimi bilmiyorum :))) bugun 2. Igneyi oldum.
naptin arkadasim..insallah sonucunu pozitif gormussundurGüzel haber verecem inşallah :) eğer tedaviyle ilgili sormak istediğin bişey olursa yardimci olmaya çalışırım iyi geceler
Çok şükür pozitif değer gördük yarın testi tekrarlayacaznaptin arkadasim..insallah sonucunu pozitif gormussundur
Cok sukur..cok sevindim..insallah degerin katlanarak yukselir..9ay boyunca saglikli bir hamilelik gecirir.bebegini saglikli sekilde kucagina alirsin..insallah bize de kismet eder AllahimÇok şükür pozitif değer gördük yarın testi tekrarlayacazdeğerler yukseldiyse kese görmeye gidecez 10 gün sonra darısı basina inşallah
allah isteyen herkese nasip etsin suan için sorun yok çok şükür inşallah en kisa zamanda sende güzel haberleri alırsın bende senden güzel haberler bekliyorumCok sukur..cok sevindim..insallah degerin katlanarak yukselir..9ay boyunca saglikli bir hamilelik gecirir.bebegini saglikli sekilde kucagina alirsin..insallah bize de kismet eder Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?