Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

anladım canım yani en erken bi daha ki ay başlıycaksın keşke bu ay olsaydı:KK43: yanıma arkadaş arıyorum da:KK70:
derin naptın muayene oldunmu canım neye karar verdınız. benım hsg temız vıktı soru yok ama sanırım eşimin testınde sorun var haftaya sonuclar uzerıne konusmaya gıdıyoruz. eşimin tahlıl elımızde ama yorumlayamıyoruz tabı sanırımhareketlılık az :(

allah kucağına da sağlıkla almayı naıp etsın ınsallah ilk denemede oldu sanırım mucıze. senın adına çook ama çokk sevındım:)
Âmin canım inş sizede nasip olur benim ikinci denememde nasip oldu ve orda ikinci denemesinde hamile kalan bi çok kişiye rastladım hatta bi tanesinin ikiz tutmuştu herşey nasip işte

:110:
Âmin canım inş sizede nasip olur benim ikinci denememde nasip oldu ve orda ikinci denemesinde hamile kalan bi çok kişiye rastladım hatta bi tanesinin ikiz tutmuştu herşey nasip işte

yaa inşallah canım ya benım de senın duruma benzer eşimin sperm hareketlılığı çok düşük tahlıllerden anladığımız kaa-darıyla bu cuma grsmeye gıdıyoruz bakalım ne dıyecek..eşime tedavı uyguulanıp doğal yoldan deneyın derse zaman çok uzayacak dıye korkuyorum:KK43:((
durumumuz benzer olduğu ıcın mucıze bana onerılerın neler olur? doktorun tavsıyelerı , sormam gerekenler, eğer tedavı değil de tüp oonerırse nelerı sorayım dıkkat edeyım, senın zor durumda kaldığın ama bızım dıkkat etmemız gereken şeyler varsa yardımcı olursan cok sevınırım:) gözü açık olalım yanı sonucta maddı manevı bızı zorlayacak bır surec...

Merhaba arkdaslar herkesin tedavisi hayirli olsum:) benim sizlere sorum olacak daha dunekdr ssisli.memorialda cok kararliydim ama doktor olark degil laboratuvar olarak daha cok guven veriyodu bama doktorlarida tabiki profesyoneldir ama dunden beri tayfin bey dikkatimi cekiyor gidenlerin cogu hamile tabi allaj naisp etcek once ama sanirim cok ilgili bi doktor fakat hastane nasil biraz aciklarmisinz hani laboratuvari ne derece profesyonel embriyolarin iyi gelismesi icin yeni teknoloji vs cs ay birsuru detaylar iste.. bizde esimde morfoloji ve hiz sorunu var 14 aydir denedik olmadi artik beklemek istemiyoruz yoksa doktoruma kalsa hatya memorialada on gorusmeye gittik bi engel yok diyo ama yas gidiyo.. bana hastaneyi doktoru biraz anlatirmisinz

Birde bu cift embriyo konma olayi onceden aman ikizmi asla istemem derken artik ikizim olsun diye bakmaya basladim.buyuk konustum.sanirim:) istersek 2 embriyo mu transfer ediyo yoksa nasik oluyor? Memorialsa kolay kolay 2 transfer olmuyor cunki..

:110:

yaa inşallah canım ya benım de senın duruma benzer eşimin sperm hareketlılığı çok düşük tahlıllerden anladığımız kaa-darıyla bu cuma grsmeye gıdıyoruz bakalım ne dıyecek..eşime tedavı uyguulanıp doğal yoldan deneyın derse zaman çok uzayacak dıye korkuyorum:KK43:((
durumumuz benzer olduğu ıcın mucıze bana onerılerın neler olur? doktorun tavsıyelerı , sormam gerekenler, eğer tedavı değil de tüp oonerırse nelerı sorayım dıkkat edeyım, senın zor durumda kaldığın ama bızım dıkkat etmemız gereken şeyler varsa yardımcı olursan cok sevınırım:) gözü açık olalım yanı sonucta maddı manevı bızı zorlayacak bır surec...
Bize Tayfun bey doğal yoldanda olur olmaz diyemem ama dedi zaman kaybetmek istemiyorsanız tüp bebeği denememiz gerekiyor dedi birincisinde kısa protokol uygulandı ilaç dozu daha düşüktü transfer sonrasıda jel ve bi tane daha iğne vermişti ama sonuç negatif ikincisinde uzun protokol uyguladı ilaç dozunu artırdı transfer sonrası estrofem ve proteston kapsül kullandı birincisindeki jel emilimi daha zor ve pütür gibi olduğu için beni Bayağı rahatsız etmişti önemli olan benim için aslında transfer sonrasında ikincisinde embriyolar donduruldu iyikide öyle yaptı çünkü kullanılan hormon ilaçları kan Değerlerini alt üst ediyor doktor aynen şöyle dedi hiç unutmuyorum aslında kan değerlerinden dolayı tutmicanı biliyorduk ama denemek istedik ama 2.sine daha farklı tedavi uygulicaz diyince orda denedik iyikide denedik.yani şu var size ne der

Birde bu cift embriyo konma olayi onceden aman ikizmi asla istemem derken artik ikizim olsun diye bakmaya basladim.buyuk konustum.sanirim:) istersek 2 embriyo mu transfer ediyo yoksa nasik oluyor? Memorialsa kolay kolay 2 transfer olmuyor cunki..
Tayfun bey benim zaten hep iki embriyom oluştu her ikisindede ikisini transfer etti geneldede herkese tutma şansı artsın diye öyle yapıyor

Siz s
Tayfun bey benim zaten hep iki embriyom oluştu her ikisindede ikisini transfer etti geneldede herkese tutma şansı artsın diye öyle yapıyor
uSuan hamilesinz galiba:) dondurmus transferyapildi size yani peki bu uzun ve kisa protokol nedir? Hani daha garantiyse direk uzun protokol istesek

Siz s

uSuan hamilesinz galiba:) dondurmus transferyapildi size yani peki bu uzun ve kisa protokol nedir? Hani daha garantiyse direk uzun protokol istesek
çok şükür 2 aylık hamileyim ama ilk 3 ay çok önemli tüm hamileler için kısa protokol adetin 3. Günü Başlıyor uzun ise adetten baya bi önce Başlıyor bu doktora bağlı o isterse oluyor benim için fark ettiğini fazla düşünmüyorum çünkü her iki tedavimdede kalan 2 embriyom oldu normalde daha fazlasına sahip olanlarda var

Ben pkolu degilm ama dojtorum yumurtalarimn tedaviye asiri cvp verebileceginden bahsetmisti yani ohss riskim oldugundan dikkatli olunmasi gerektiginden fln.. peki tedavi olurken her kontrole gittiginznde yani 2 3 gunde bir kan alip degerlerinizr bakildimi? Durum hassas oldugu icin normalde de e2 degerim adetin 2.gunu 50 asagisi olmasi gerekirken benim 200lerde seyrediyo oyuzdn bu benim. Icin onemli

Tedavi olanlar lutfn bilgi versin yumurta takibinde her gidisinizde kan verdinz mi? Hormonlarin durumu surekli kobtrol edildi mmi lutfn bilgi verin :(

Tedavi olanlar lutfn bilgi versin yumurta takibinde her gidisinizde kan verdinz mi? Hormonlarin durumu surekli kobtrol edildi mmi lutfn bilgi verin :KK43:
hayır canım her kontrolde ultroson yapıldı bana suanda dewm edıyorum tedavıye

derin naptın muayene oldunmu canım neye karar verdınız. benım hsg temız vıktı soru yok ama sanırım eşimin testınde sorun var haftaya sonuclar uzerıne konusmaya gıdıyoruz. eşimin tahlıl elımızde ama yorumlayamıyoruz tabı sanırımhareketlılık az :KK43:
canım başladık rabbim sonumuzu hayırlara ulaştırısn şuanda yumurtalaraımın gelışımıne bakıyo hersey yolunda suanda düşük dozla başladık altı yumurtam gelişti çok şükür ıkıncı ığnelere de başadık çatlatmayı engelleyıcı ığneler perşembe günü tekrar kontrole gıdıcem canım eşinin hareketlılığı yüzde kaç morfolojı % kaç?

canım başladık rabbim sonumuzu hayırlara ulaştırısn şuanda yumurtalaraımın gelışımıne bakıyo hersey yolunda suanda düşük dozla başladık altı yumurtam gelişti çok şükür ıkıncı ığnelere de başadık çatlatmayı engelleyıcı ığneler perşembe günü tekrar kontrole gıdıcem canım eşinin hareketlılığı yüzde kaç morfolojı % kaç?

canım hayırlı uğurlu olur inşallah , kısa mı uzun mu protokol uygulanıyor sana yanı adetın kaçıncı gunu başladınız tedaavıye ? bız yarın gıdıyoruz tahlıllerı gostrmeye, eşimin morfoloji %5 normal mı bılmıyorum ama harektlılık az anladığım kadarıyla : hızlı hareketlı %2 yavaş hareketli%20 yıkama sonrası değerler %10 ve %5o olmuş oyle işste:(
canım bırde tayfun bey size dırek tup bebek mı onerdı morfolojıden dolayı, ?

canım hayırlı uğurlu olur inşallah , kısa mı uzun mu protokol uygulanıyor sana yanı adetın kaçıncı gunu başladınız tedaavıye ? bız yarın gıdıyoruz tahlıllerı gostrmeye, eşimin morfoloji %5 normal mı bılmıyorum ama harektlılık az anladığım kadarıyla : hızlı hareketlı %2 yavaş hareketli%20 yıkama sonrası değerler %10 ve %5o olmuş oyle işste:KK43:
canım bırde tayfun bey size dırek tup bebek mı onerdı morfolojıden dolayı, ?
amin insallhh canım ben aşıma değil direk tüp bebekle başladım yumurtlama problemım de olmadığından kısa protokol ile başladım bildığım kadarıyla uzun protokol ılk tüp bebek başarısız olduğunda uygulanıyor yanı adetımın 2. gunu başladık cumartesi yumurtalarım toplanıcak cok heycanlıyım dualarınızı bekliyorum:rolleyes: tayfun bey morfolojımız %1 olmasına rağmen hemen tüp bebek yaplaım demedı sayınız yeterli dedı ıstersenız bekleyelim ıstersenız asımala ıstersenız tüp bebek yapalım dedi ben tüp bebeği seçtım cunku morfolojısı %1 olan we normal yolla hamıle kalan az ınsan var buradan okuduğuma göre sızın değerlerınızdde cok ıyı değil ama sayıda önemlı bakalım ne dıycek yarın senın adetın ne zamn

Back
X