Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

kızlaaar ya bırkaç gun gırmedem neler olmuş :) armin yumurta boyutların gayet ıyı pazartesiy de var super:)
derin erken regl olman ıyı olmus ıste bır an once baslarsın surece amelıyattan da kurtulursun ınslalah hersey yolunda gıder yaaa hepımız ıcın ben de sızın kadar heyecanlyım ya :))
ya yokluğun belli deniz nerelerdesin özledik:KK68:ya öyle oldu ama ramazan giriyo araya ya oruç tutmak ıstıyorum tayfun beye sorucam eğer sakıncalı derse ertelıycem bı dahakı ay transfer olucam benım ıcın bu karar cok zor ama:KK61: ınsan 5.günluk olsa bıle yawrularını bıran ewwl almak ıstıyomuş acayıp sewgı besleyebılıyomuş :KK70:normalde başka ınsanlara söylesem delı derler ama buradakı arkadaşların benı anlayabıleceğını düşünuyorum. hayırlısyla amelıyat olayım da kurtulayım su dertten sonrasını sonra düşunucem artık

ya yokluğun belli deniz nerelerdesin özledik:KK68:ya öyle oldu ama ramazan giriyo araya ya oruç tutmak ıstıyorum tayfun beye sorucam eğer sakıncalı derse ertelıycem bı dahakı ay transfer olucam benım ıcın bu karar cok zor ama:KK61: ınsan 5.günluk olsa bıle yawrularını bıran ewwl almak ıstıyomuş acayıp sewgı besleyebılıyomuş :KK70:normalde başka ınsanlara söylesem delı derler ama buradakı arkadaşların benı anlayabıleceğını düşünuyorum. hayırlısyla amelıyat olayım da kurtulayım su dertten sonrasını sonra düşunucem artık

canım dersıncığım ozledım sızı iş yoğunluğum vardı kaçırdım gelışmeleri , tabı onlar orada anneee baabaaaa dıye dıye beklıyorlar senı:) gec oldun guc olmasın hayırlısı nasılsa oyle olsun. tabı oruc vs kaçırmak ıstemememen guzel tayfun bey ne derse o ama bakalım ne dıyecek

slm kizlar yazilarinizi okudum ben almanyadayim ilk tup bebek negativ cikdi trde daha iyi oldunu duyduk ve acibadem tesadufen bulduk aradim cok sempatiklerdi sizlerinde yazilarini okudum daha bi icime sindi

slm kizlar yazilarinizi okudum ben almanyadayim ilk tup bebek negativ cikdi trde daha iyi oldunu duyduk ve acibadem tesadufen bulduk aradim cok sempatiklerdi sizlerinde yazilarini okudum daha bi icime sindi
Ewet canım kadıköy acıbademi öneririm tayfun bağışı iyi bir doktor

tskler canim aradim konusdum yarin irem hanim la konusacam detaylar icin almanyadan oldugum icin zor oluyor neresi iyi velan

baja bi iyi orasi sizin yazilari okuduma gore
öncelıkle hoş geldın şuanlık memnunum ben tayfun beyden ilgili elinden geleni yaptığına inanıyorum hastaneye gıttığım gunlerde de bır suru hamile gördum bana umut oldu rabbim ınsallah bıze de tez vakitte nasip eder sen ne zamn gelmeyi düşunuyosun türkıyeye ? sizin sorununuz ne?

biz ilk denememizi nisanda yaptik esimde sorun var sperm yavasligi normal yoldan zor dediler ama ilki negative cikin ca insan maf oluyor bide almanyada rahime direk koymuyirlar kendi bulsun diyip yumurta yoluna birakiyorlar bide turkiyede daha iyi diye duydum cogu kisi den yarin Telefon gorusmem iz var irem hanim la izinimizi ayarlayip randevu ayarlicaz sizdekki sorunu sorabilirmiyim sakincasi yoksa

biz ilk denememizi nisanda yaptik esimde sorun var sperm yavasligi normal yoldan zor dediler ama ilki negative cikin ca insan maf oluyor bide almanyada rahime direk koymuyirlar kendi bulsun diyip yumurta yoluna birakiyorlar bide turkiyede daha iyi diye duydum cogu kisi den yarin Telefon gorusmem iz var irem hanim la izinimizi ayarlayip randevu ayarlicaz sizdekki sorunu sorabilirmiyim sakincasi yoksa
geçmiş olsun canım allah ınşallh bu sefer nasip etsin. hımmm demek almanya da farklı biz burda bebekleri hiç yormuyoruz direk rahime yerleştırıyoruz:KK70: ne sakıncası canım eşimde morfoloji %1 aslında doktor bunun problem olmadığını yeterli sayıda spermın olduğunu söyledi ama ıkı sene boyunca hiç gebelık gerçekleşmediği için daha fazla beklemek istemedim.

Ewet canım kadıköy acıbademi öneririm tayfun bağışı iyi bir doktor
armincim yarın büyük gun allah yardımcın olsun dua edicem sana yarın kaçta toplanıcak yumişler. ben de dün ameliyatımı oldum tayfun bey amaliyathane de cok sıcak karşıladı ve başarılı bi ameliyat olduğunu söyledi haftaya konrtle çağırdı allaha şükür ağrım bıle olmadı hatta bugun işe gıttım inşşallh yarın ve yarından sonra güsel haberler alırız sen den de

sorma canim almanyada degisik isde napican onun icin dedik ikincIi trde deniyleim rabbim tum isteyenlere nasip etsin cok zor dualarim cumle isteyenlerle

armincim yarın büyük gun allah yardımcın olsun dua edicem sana yarın kaçta toplanıcak yumişler. ben de dün ameliyatımı oldum tayfun bey amaliyathane de cok sıcak karşıladı ve başarılı bi ameliyat olduğunu söyledi haftaya konrtle çağırdı allaha şükür ağrım bıle olmadı hatta bugun işe gıttım inşşallh yarın ve yarından sonra güsel haberler alırız sen den de
Aa dün oradaydım çok geçmiş olsun cnm duaların için Allah razı olsun sabah 10 da benim hayırlısı Tayfun hoca süper pozitif biri doğru adresteyiz

Aa dün oradaydım çok geçmiş olsun cnm duaların için Allah razı olsun sabah 10 da benim hayırlısı Tayfun hoca süper pozitif biri doğru adresteyiz

canım sımdıden bol şans hersey yolnda gıder ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz opuyorum

Back
X