Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

arkadaşlar tup bebek tedavısınde dr ılacların yan etkısınden bahsettı mı ? yada sızın yaşadığıız yan etkıler var mı ben kıst vs olur dıye korkuyorum, bır de 1. başarısız olursa 2. uygulama ıcın 1 ay kadar mı ara verılıyor yoksa hemen dığer ay başlayabılıyor muyuz başlamadan sorular dolu ben de opuyorum:)
ben de de kasık ağrısı ve şişlik olmuştu kocaman bi göbeğim olmuştu:KK70:bildiğim kadarıyla ara veriliyo canım sen de daha başlamadan ikinciyi düşunuyosun canım ya:KK70: ınşallhh gerek kalmaz ıkınciye bunları hiç bilmeyiz

Kizlar bana bi akil verin yerimde olsayiniz ne tavsiye ederdiniz sorun su;
Esim azosperm, tese gerekiyor.
2 secenegimiz var.
1. Ben ilac almaya baslicam,yumurta toplama zamaninda esimde tese olacak bulurlarsa birlesim olacak. Eger bulamazlarsa onca ilaci bosuna vucuduma almis olacagim.
2. Once esim tese olacak. Sperm bulunursa dondurulucak. Sonra ben ilaca baslicam yumurta toplandiktan sonra spermler cozdurulup birlestirilecek.ama cozdurme esnasinda spermlerin bir kismida olebilir diyorlar.
Simdi biz kararsiz kaldik. Siz olsaydiniz ne yapardiniz.
canım eşin daha önce tese oldu mu kaç tane sperm bulundu? yaşın kaç senın eger senın yumurta rezervinde bı problem yoksa eşin daha önemlı bence tamam ılaç almış olucaksın ama yeterınce yumurtan varsa sperm sızın için daha önemlı bence riske atma

Canım birkere o kadar hormon yükleniyor vücuda şişlik çok oluyor benim ilk denemem ama kist olacağını sanmam bende olmadı ben yumurta toplamadan sonra kötü oldum sadece çok gaz oldu hala da devam ediyor
armin hiç bişey hıssedıyo musun heycanlı mısn test tarıhın belli oldu mu :rolleyes: diğer bebişler ne oldu haber geldı mı dondurulan var mı canım

armin hiç bişey hıssedıyo musun heycanlı mısn test tarıhın belli oldu mu :rolleyes: diğer bebişler ne oldu haber geldı mı dondurulan var mı canım
Cnm test tarihim 11 haziran heyecan olmaz mı hemde nasıl fiziksel olarak kasık batması oluyor çok gülersem sancı yapıyor ama hislerim çok yok Allahtan hayırlısını diliyorum

Kizlar bana bi akil verin yerimde olsayiniz ne tavsiye ederdiniz sorun su;
Esim azosperm, tese gerekiyor.
2 secenegimiz var.
1. Ben ilac almaya baslicam,yumurta toplama zamaninda esimde tese olacak bulurlarsa birlesim olacak. Eger bulamazlarsa onca ilaci bosuna vucuduma almis olacagim.
2. Once esim tese olacak. Sperm bulunursa dondurulucak. Sonra ben ilaca baslicam yumurta toplandiktan sonra spermler cozdurulup birlestirilecek.ama cozdurme esnasinda spermlerin bir kismida olebilir diyorlar.
Simdi biz kararsiz kaldik. Siz olsaydiniz ne yapardiniz.
Canım bu sorunun cevabını e güzel doktorlar verir sonuçta onların elinde tüm istatistikler mevcut yaşın genç ve yumurtlamaproblemin yok ise öncelik eşin önemli o sebepten en az sperme zarar verecek şekilde düşün tedavini

ben de de kasık ağrısı ve şişlik olmuştu kocaman bi göbeğim olmuştu:KK70:bildiğim kadarıyla ara veriliyo canım sen de daha başlamadan ikinciyi düşunuyosun canım ya:KK70: ınşallhh gerek kalmaz ıkınciye bunları hiç bilmeyiz

:))))))) derın gercekten ıyı guldum yaaa:) bu suerc başlamadan bıle ınsanı başka bırseye dönüştürüyor galıba;) ya sen naptın amelıyat sonrası ıyı mısın ve ne zmaan başlıyordun tatlım

merhaba aramıza hoşgeldın minikbirelicin umarım doğal surecle hamiş olursun ama eğer olmazsa da hayırlısı olsun sımdıden senın ıcın:) pekı sızde problem ne? bir tanı kondu mu ? tayfun beyle ön görüşme yaptınız sanırım,,ben de 2 ay denedıkten sonra olmazsa tedavıye başlayacağım bakalım :KK66:

Merhaba deniz14 :) mesajınızı yeni görüyorum, kusura bakmayın lütfen..
ben tayfun bey ile görüşme yapmadım henüz. çok yakın bir arkadaşım ısrarla önerdi bana. ben başka bir merkezdeki dr ile görüştüm, aslında sorunumuz yok.. çoğu kişide olduğu gibi.. 1 yıldır çok iyi yumurta ve sperm olmasına rağmen olmuyor.. bende iltihaplı romatizma var, aslında etki etmiyormuş normalde ama, drlar bende buna bağlıyorlar olmamasına. bu sebepten aşılama ile uğraşmayın ve direk tüpe geçin dediler... tam olarak karar verdiğimizde (paramız olduğunda :) ) tayfun bey ile görüşüp hemen başlayacağım...

sizde prob. var mı? umarım tüp bebeğin stresine girmeden bebeklerimiz olur.. hep dua ediyıorum.. Allah isteyen herkese versin diye... Allah yardımcımız olsun...

Cnm test tarihim 11 haziran heyecan olmaz mı hemde nasıl fiziksel olarak kasık batması oluyor çok gülersem sancı yapıyor ama hislerim çok yok Allahtan hayırlısını diliyorum
hiç idrar testi yapmadın mı daha kasık ağrısı tutunma belirtisi hadi inşallhh:anneadayı:

armin selam, yaşını öğrenebilr miyim? mneye göre 1 yada daha fazla transfer edilyior? benim yaşım 29, acaba bende tedaviye başladğımda kendi isteğimize göre mi transfer yapılıyor?
Canım kendi isteğime göre değil tabiki 2 düşük bir dışgebelik geçirmiş biriyim etkenler çok ikiz isteğim değil aslında ama Allahtan hayırlısı diyorum

:))))))) derın gercekten ıyı guldum yaaa:) bu suerc başlamadan bıle ınsanı başka bırseye dönüştürüyor galıba:KK66: ya sen naptın amelıyat sonrası ıyı mısın ve ne zmaan başlıyordun tatlım
ıyıyım cuma günü tayfun bey bana ameliyat işe yaramış mı diye transfer provası yaptı:KK14:ama şu rahimi acan aletten cok korkuyorum bır türlü rahat olmaıyorum alışamadım gıttı transferde bıle narkoz istıycem nerdeyse. aslında ramazandan sonra başlamıyı düsunuyordum ama süprız bı sekılde dün gece tekrar hasta oldum hemşirelerle konuştum benı cağırdılar yarın için herhalde tedaviye başlanıcak yarın hayırlısı isyan olmasın ama ne yapçağımı şasurdım ve artık baya yoruldum. üstlık ewdw yatıya mısafırım geldı eşimın ailesi hiç bişeyden de haberleri yok bana dua edın cok ıhtıyçm var:cry:

Yapmadım canım beklemek çok zormuş yalnız günler geçmiyor belirtiler çok ama ilaçların etkiside olabilir canım o yüzden birşey diyemiycem.perşembe göreceğiz inşallah
inşalhh canım perşembe günü ınsallhh burada kutlama yaparız:KK48:

anladım canım, bende bir kez kimyasal gebelik geçirdim.. :( umarım sizin için hayırlısı ne ise o olur.. sağlıklı olsunlar.. sonucu mutlaka paylaş:) çok merak ediyorum:)

çok teşekkür ederiim arkadaşlar darısı başınıza inşallah sonuçları bildiririm.

kızlar sonuç pozitif ama önemli olan artış cumartesi tekrarlanacak testim darısı başınıza inşallah dualarınızı bekliyorum.
:KK71::KK71::KK71::KK31::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: tebrik ederim canım maşallah çok mutlu oldum darısı başımıza yükselir inaşşlhh neden yükselmesin kaç çıktı değerın tayfun bey ne dedi

Back
X