Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy acıbadem prof.tayfun bağış hakkında

:KK71::KK71::KK71::KK31::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: tebrik ederim canım maşallah çok mutlu oldum darısı başımıza yükselir inaşşlhh neden yükselmesin kaç çıktı değerın tayfun bey ne dedi
Canım çok teşekkür ederim 10.gün değerim 30 cumartesi tekrarlıycaz testi tayfun beyle görüşmedim onlar aradılar pozitif gözünüz aydın değer iyi dediler bakalım artık inşalllah artar

canım ya allah sabrını versin biliyorum cok zor benım de transeferım iptal olunca çok kötü olmuştum. bu kaçıncı kimyasal gebeliğin mutlaka nedenlerinin araştırılması gerekiyor artık onlar senı yönlendırmıyorsa bile sen iste dondurulmuşların var mıydı

canım ya allah sabrını versin biliyorum cok zor benım de transeferım iptal olunca çok kötü olmuştum. bu kaçıncı kimyasal gebeliğin mutlaka nedenlerinin araştırılması gerekiyor artık onlar senı yönlendırmıyorsa bile sen iste dondurulmuşların var mıydı
Sagol canım 3. Oldu dondurulmuş yok maalesef

canım kimyasal gebelikte bildiğim kadarıyla gebelik gercekleşiyor ançak tutunamıyor düşüuyor yani ebriyoların sağlıklı gelişemıyorbi genetik test yaptırın artık bence inan çok üzüldüm:KK43:

derin senın son durum neydı ramazanda baslıyordun değil mi tatlım? :)
canım bugun rahimin kalınlaşması için estrofem diye bi ilaç var on kullanmaya başladım 19 gün sonra transferım olucak ALLAH nasip ederse sen ne zamn başlıycaktın

canım bugun rahimin kalınlaşması için estrofem diye bi ilaç var on kullanmaya başladım 19 gün sonra transferım olucak ALLAH nasip ederse sen ne zamn başlıycaktın

hadı hayırlısı bakalım derinciğim, ya bu arada tatıle cıkıcaz ve eşimiin tatıl donemı ağustos sonu oluyor... benım de reglım ağustos 2 yada 3 ü gıbı bu durumda ağustosun başında tedavıye başlarsam kaç gun boyunca tadavım surecek ve ağustosun sonunda transferım olmuş olursa denıze gırmek yuzmek fazla hareket etmek zararlı mı olur sızce? :( ona gore tatılımızı sıkıştırmaya çalışıcaz temmuza :110:

hadı hayırlısı bakalım derinciğim, ya bu arada tatıle cıkıcaz ve eşimiin tatıl donemı ağustos sonu oluyor... benım de reglım ağustos 2 yada 3 ü gıbı bu durumda ağustosun başında tedavıye başlarsam kaç gun boyunca tadavım surecek ve ağustosun sonunda transferım olmuş olursa denıze gırmek yuzmek fazla hareket etmek zararlı mı olur sızce? :KK43: ona gore tatılımızı sıkıştırmaya çalışıcaz temmuza :110:
canım tedavi max.15 gün içinde bitiyor ama deniz kısmını doktora sor istersen havuza girme ama deniz olabilir bence

hadı hayırlısı bakalım derinciğim, ya bu arada tatıle cıkıcaz ve eşimiin tatıl donemı ağustos sonu oluyor... benım de reglım ağustos 2 yada 3 ü gıbı bu durumda ağustosun başında tedavıye başlarsam kaç gun boyunca tadavım surecek ve ağustosun sonunda transferım olmuş olursa denıze gırmek yuzmek fazla hareket etmek zararlı mı olur sızce? :KK43: ona gore tatılımızı sıkıştırmaya çalışıcaz temmuza :110:
canım ben senın yerinde olsam asla denize havuza girip riske atmazdım hem bebek olsun da bu sene de tatil olmasın:KK45:valla ben test gününe kadar dinlenmeyi düşuyorum inşllhh allah nasıp ederde de transeferim olursa sonradan keşke demek istemıyorum hatta cay kahve bile içmıycem dıyorum ama nası dayanıcam bilmıyorum:p benım 12 gün sürmuştu canım tedavim işte embrıyoların durumuna göre üstune 3-5 gün ekle

benim asıl amacım genetik analiz yaptıktan sonra transfer yaptırmak normal yollarla hamile kalabiliyorum ancak ilk çocuğum sağlıklı 2.si down sendromlu 3.sü ise doğumsal anomali sonucu 3.5 yaşında kaybettik tanı konulamıyordu .sözde çok iyi nörologlara da gittik ama teşhis konulamadan sonuç hüsran...:(((( doğru yoldamıyım bilmiyorum..tüp bebek doğru tedavi mi bilmiyorum...yaşımda 40 olunca sanki başka çare yok gibi geliyor ...lütfen bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız...

benim asıl amacım genetik analiz yaptıktan sonra transfer yaptırmak normal yollarla hamile kalabiliyorum ancak ilk çocuğum sağlıklı 2.si down sendromlu 3.sü ise doğumsal anomali sonucu 3.5 yaşında kaybettik tanı konulamıyordu .sözde çok iyi nörologlara da gittik ama teşhis konulamadan sonuç hüsran...:KK43:((( doğru yoldamıyım bilmiyorum..tüp bebek doğru tedavi mi bilmiyorum...yaşımda 40 olunca sanki başka çare yok gibi geliyor ...lütfen bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız...
aleykümselam hoşgeldiniz fatma önçelikle başınız sağolsun valla embriyolara genetik test yaptırmış birini duymadım tayfun beyde yani o yüzden bu konuyla ilgili önçe arayın bence genetik test yapılıyormuymuş labaratuarlarında muhtemelen başka bir labaratuara gönderiliyordur. benim de pazartesi günü transferim var dondurulmuş embriyolarla bence mantıklı düşünmüşsunz yaşınızda düşünulunce hem de genetik testen sağlam çıkan embrıyolar konulur ama bıldığım kadarıyla bu işlem için öncelıkle fazla yumurta toplanıyor cünkü fazla sayıda embrıyo gerekıyorkı aralarında sağlamlar transfer edilsin sizin yaşınızda düşınulunce rezerv durumu sıkıntılı olabilir ona testler sonuçunda bakılır bide oluşan embrıyo başı 1.5 bin falanmış genetik test allah yardımcınız olsun

derin canım nasıl gectı transferın amelıyat sonrası zorluk olmamıstır ınsallah hersey yolundadır tayfun bey kaç transfer yaptı nasılsın sımdı tatlım yorma kendını emııı gelısmelerı de yaz bıze dua edıyoruz sana allah her aşamada yardımcın olsun canım

Back
X