- 31 Ekim 2012
- 72
- 28
- 38
canım bugun rahimin kalınlaşması için estrofem diye bi ilaç var on kullanmaya başladım 19 gün sonra transferım olucak ALLAH nasip ederse sen ne zamn başlıycaktın
tatlım ne yaptın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bugun rahimin kalınlaşması için estrofem diye bi ilaç var on kullanmaya başladım 19 gün sonra transferım olucak ALLAH nasip ederse sen ne zamn başlıycaktın
aleykümselam hoşgeldiniz fatma önçelikle başınız sağolsun valla embriyolara genetik test yaptırmış birini duymadım tayfun beyde yani o yüzden bu konuyla ilgili önçe arayın bence genetik test yapılıyormuymuş labaratuarlarında muhtemelen başka bir labaratuara gönderiliyordur. benim de pazartesi günü transferim var dondurulmuş embriyolarla bence mantıklı düşünmüşsunz yaşınızda düşünulunce hem de genetik testen sağlam çıkan embrıyolar konulur ama bıldığım kadarıyla bu işlem için öncelıkle fazla yumurta toplanıyor cünkü fazla sayıda embrıyo gerekıyorkı aralarında sağlamlar transfer edilsin sizin yaşınızda düşınulunce rezerv durumu sıkıntılı olabilir ona testler sonuçunda bakılır bide oluşan embrıyo başı 1.5 bin falanmış genetik test allah yardımcınız olsun
transferim oldu canım gayet kolay bi şelilde bakalım test günunu beklıyoruz ama baya endişeliyimtatlım ne yaptın :)
annemlerden yeni geldim o yüzden yazamadımm yazarım canım test günum 16 haziran amin inşşllhhderin canım nasıl gectı transferın amelıyat sonrası zorluk olmamıstır ınsallah hersey yolundadır tayfun bey kaç transfer yaptı nasılsın sımdı tatlım yorma kendını emııı gelısmelerı de yaz bıze dua edıyoruz sana allah her aşamada yardımcın olsun canım
canım hadi hayırlısı güzel haberler verirsin umarımannemlerden yeni geldim o yüzden yazamadımm yazarım canım test günum 16 haziran amin inşşllhh
Canım çok sevindim hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kaç çıktı bhcgallaha bin şükür hamileyim canım öğrenir öğrenmez hem ağladım hem hepinize dua ettim allah inşallh tamamına da erdirmeyi nasip eder tez zamanda da sizin de güsel haberlerinizi alırız
allaha bin şükür hamileyim canım öğrenir öğrenmez hem ağladım hem hepinize dua ettim allah inşallh tamamına da erdirmeyi nasip eder tez zamanda da sizin de güsel haberlerinizi alırız
kızlar cok teşekür ederim heycanım hiç azalmadı pazartesi kese görmeye gidicez bana dua edın ben size edıyorum.transfer sırasında kendımı hiç kasmadım transferden sonra 40 dk yatmanın yeterli olduğunu söyledıler ben 1,30 saat bekledım nolur nolmaz dıye test gunune kadar annem de kaldım hiç bir iş yapmadım süreklı yatmadım ama dinlendim transferım ıkı embrıyo ile oldu canım dondurulmuş ile. belirti olarakta kasıklarımda karnım da batma oldu bı de yerleşme lekelenmesi oldu canım. bu arada kabız olmamaya çalış bı de hergun ıkı tane köy yumurtası yedım paketlenmış hiç bişey yemedım çay kahve içmedim allah hepimizin yardımcısı olsun aklınıza bısey gelırse yıne sorabılırsınz
canım benim allah razı olsun inşşallhh senin de heycanınıda paylaşırız burda bı de aklıma ne geldı 3-4 gün banyo yapmadım sonra da ayakta duş şeklınde yaptım bu arada bu yaptıklarımın hepsı topıkte olumlu sonuç alanlardan okuğum şeyler başlayınca haber canım
canım allaha şükür keseyi gördük kalp atışını da duyduk ama bu süre zarfında kanama geçirdim çok korktum bir iğne vuuldum geçti ama hala cok dikkatlı olmam gerekiyo canım genelde sürekli dinleniyorum ve miğde bulantılarım başladı hiç bişey yıyıp içemıyorum hatta gece acilde serum taktırdım annem de kalıyorum çoğunlukla o yüzden nete giremedım sen ne yaptın başladın mı tedaviye
tabiki canımm yardımcı olmaz olur muyum elimden gelen bişey olursa sewe sewe allah razı olsun benım de dualarım sızınle daha varmış zaten walla yatıyorum zaten süreklı ama yıne çok şükürçok geçmiş olsun ama cıddı bırsey gıbı gorunmuyor dıkkatlı olman lazım ılk 3 ay canım cok sevındım gercekten bundan sonrası için dualarım senınle allah sonuna kadar yardımcın olsun. ben ağustos 20 sı gıbı baslıyorum ınsallah regl tarıhıme gore. :)))) bu surecte senden yardım alacağım transfer oncesı sonrası neler yapabılıırz sen bol bol bılgı edınmıssın ben işten zaman ayıramıyorum cunku :) bebişe ıyı bak yorma kendını Allahın ıznıyle kucağına da alıcaksın ınsallah
tabiki canımm yardımcı olmaz olur muyum elimden gelen bişey olursa sewe sewe allah razı olsun benım de dualarım sızınle daha varmış zaten walla yatıyorum zaten süreklı ama yıne çok şükür![]()
iyiyim canım allaha sükür bir sıkıntı yok 10. haftaya girdik beeğin ılk fotosunu verdi tayfun bey geçen haftasekerım nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor :)