Merhaba kızlar,benim 10 Temmuzda Kadıköy Belediyesi B salonunda nikahım var.1 saatlik süre veriyorlar tören için ama neler yapıldığını bilmiyorum.Müzik çalınıyor mu,çiftler dans edebiliyorlar mı?Nikahı B salonunda kıyılan arkadaşlardan yardım bekliyorum,siz neler yaptınız?
Tatlım moralini bozmak istemem ama oraya bi nikaha gitmiştim...Ben hiç beğenmedim.Bi kere çok küçük ve tavanı basık biyer.Hele de çok misafir gelecekse üstüste olurlar söylim.Benim gittiğim zaman öyle olmuştu...Ama takı töreni için felan zaten dışarı alıyolar seni o zaman biraz rahatlıyor...Dans olayı falan yokkk...Müziğide basit bişiydi ben beğenmemiştim.Şahsen 5 ay önce kendi nikahım üsküdarda kıyıldı..Bence mükayese bile edilemez..Üsküdar süperrr...
Biz orada ikamet edeceğimiz için oradan gün almıştık,yenilendi,süper felan demişlerdi,1 saat süren var istediğin müziği çalıolar dediler,bizde aldık günüBen Alanya'da yaşıyorum o yüzden gidip göremedim maalesef
Tatlım moralini bozmak istemem ama oraya bi nikaha gitmiştim...Ben hiç beğenmedim.Bi kere çok küçük ve tavanı basık biyer.Hele de çok misafir gelecekse üstüste olurlar söylim.Benim gittiğim zaman öyle olmuştu...Ama takı töreni için felan zaten dışarı alıyolar seni o zaman biraz rahatlıyor...Dans olayı falan yokkk...Müziğide basit bişiydi ben beğenmemiştim.Şahsen 5 ay önce kendi nikahım üsküdarda kıyıldı..Bence mükayese bile edilemez..Üsküdar süperrr...
b salonu çok küçük bi yer ve ben orada toplu olarak nikah yapıldığını görmüştüm hep yanlış bilmiyorum umarım
her masada bi çift bir de memur basit nikah kıyıyorlardı ondan da 1 saat ara ile oluyor nikahlar diye biliyorum.
A salonunda yapsanız daha iyi olmaz mı en azından ferah ortam olur
cnm bende üsküdarda değil beykozda oturuyorumm....bir yazıyla başka nikah salonunda yaptırabiliyodun ben öyle yapmıştımm...Boşver takma kafana hayırlısı olsun.Kendine stres yapma...
Düğün töreni düşünmediğimiz için B salonundan gün aldık,takı merasimi olsun diye,ama duyduklarım şok etti beni,kararsız kaldım şimdi
Anlıyorum cnm seni.....Çok stresli zamanlardır şimdi senin için...UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR...
Hayırlı olsun öncelikle..
Geçen sene 29mayısta evlendim bende kadıköy belediyesinde A salonundaydı ama bizim nikahımız güzeldi A salonu fena değildi ama basit bir masa vardı yani süslü değildi..
Ben süslü olmasını tercih ederdim B salonunu görmedim ama A salonu gayet ferah ve temiz nikah memuru güler yüzlüydü..
Takı merasimide ordan çıkıyorsunuz hemen kenarda yapılıyo bi çok gelin damat oluyo zaten..
Kadıköy belediyesinin sitesinden izlediğiniz videolarda bildiğim kadarıyla A salonunun videoları..
Hiç bir nikah salonunda koktyl değilse dans falan olduğunu zannetmiyorum..
Fonda hafif tonda müzik çalınıyo nikah kıyılırkende..
A salonuna aldırmanızı tavsiye ederim..
Mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?