- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi blondeaddict
Arkadaşlar kadıköy şifa hast. Ataşehir Şb.sinde doğum yapan/yapmayı planlayan var mı? Var ise hangi dr? hemşire oda yenidoğan bakım hizmetleri vs. hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kadıköy şifada 2008 mayısta sezeryanla doğum yaptım. Hamileliğimi öğrendiğimde ilk kontrollerimden itibaren de oraya gittim. Doktorum Tanju Bey' di. Ve hala kızımın kontrolleri, aşıları için de oraya gidiyoruz. Kısacası 4 senedir bir kez bile şikayetim olmadı. İnsana değer veren bir hastane bence..
Beni en çok şaşırtan doğumdan bir hafta sonra bir bebek hemşiresinin evde bizi ziyaret etmesiydi. Bir sorunuz, sorununuz var mı diye :)
Rica ederim. Senin de sağlıkla ,sorunsuz bebeğini kucağına almanı dilerim...BerenBebek çok teşekkürler paylaşım için. Ataşehirdeki hastane için de umarım biz memnuniyetlerimizi yazabiliriz.
Rica ederim. Senin de sağlıkla ,sorunsuz bebeğini kucağına almanı dilerim...
yanıt için çok tşk..Nısan 2009 da kadıköy şifa hastanesınde dogum yaptım.Doktorum Birgül Sarıkamıştı.
hastaneden ve doktorumdan cok memnundum.Bebegım dogum sonrası aşılar kontroller vs
herturlu saglık problemı ıcın oraya gıdıyoruz.Hastane personelınden doktorlarına hepsı degerlı ve ıyı ınsanlar...şimdi 1 nısanda ıkıncı bebegımın mujdesını aldık.6 haftalık hamileyim.
tekrar kadıköy şifa ile yolumuza devam edıyoruz.Doktorum Egemen hn kendisi çok cana yakın ilgili bir doktor...Doğum üzerine anadolu yakasında 1 numara bır hastane hiç çekınmeden kendınızı evladınızı güvenle teslım edebilirsiniz.
sevgiler
Arkadaşlar kadıköy şifa hast. Ataşehir Şb.sinde doğum yapan/yapmayı planlayan var mı? Var ise hangi dr? hemşire oda yenidoğan bakım hizmetleri vs. hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var..
merhaba,
ben 3 sene önce Kadıköy şifa hastanesinde doğum yaptım.Yasemin hanım doktorumdur.Başta soğuk görünür ama çok iyi bir doktordur.ben normal doğum yaptım.Bütün gün benimle ilgilendi sürekli aradı .doğumum akşam 21:00 de başladı.Daha doğrusu sancılarım sıklaştı. (toplamda 24 saat sürdü).aradım müzikli bir mekanda açtı telefonu ama eğlenceyi bırakıp hemen hastaneye geldi ve gece 23:15 te doğum yaptım.Bu saate kadar benimle ilgilendi .saçlarımı okşaya okşaya doğum yaptırdı.Belkide gece doğum yapan tek ben olduğum için çok şanslıydım:)Şimdi ikinci çocucuğu düşünüyorum ve kesinlikle yasemin yakuta gideceğim yine:)..hastanede güzeldi.Ataşehirin daha iyi olduğu söyleniyor.Sadece bana garip gelen bitki çayı gibi bir takım süt arttırıcı çay ve ikramlar geliyor.Daha doğrusu ikram gibi sunuluyor.Sonra faturaya ekstra yansıyor:)
amin canım inşallah..çok teşekkürler..
yanıt için çok tşk..
Fisun ne güzel.. öncelikle 2.bebiş de hayırlı olsun..
Kadıköy Şifa Ataşehir odaları vs gezdim temiz güzel ben de beğendim.Hastane mantalitesi açısından söylediklerin çok değerli bilgiler. Umarım Kadıköy şubesindeki özen Ataşehirde de vardır. Beni en çok düşündüren Ataşehirin yeni açılmış olması yani hemşire ve ekipte tecrübesizlik vs. olmaz dimi ay insan hamileyken herşeyi paranoya yapıyo..:26:
çocuk doktoru olarak kime gidiyorsunuz birde ilk çocuğunuz erkek ise sünnet yaptırmışmıydınız?
merhaba,
ben 3 sene önce Kadıköy şifa hastanesinde doğum yaptım.Yasemin hanım doktorumdur.Başta soğuk görünür ama çok iyi bir doktordur.ben normal doğum yaptım.Bütün gün benimle ilgilendi sürekli aradı .doğumum akşam 21:00 de başladı.Daha doğrusu sancılarım sıklaştı. (toplamda 24 saat sürdü).aradım müzikli bir mekanda açtı telefonu ama eğlenceyi bırakıp hemen hastaneye geldi ve gece 23:15 te doğum yaptım.Bu saate kadar benimle ilgilendi .saçlarımı okşaya okşaya doğum yaptırdı.Belkide gece doğum yapan tek ben olduğum için çok şanslıydım:)Şimdi ikinci çocucuğu düşünüyorum ve kesinlikle yasemin yakuta gideceğim yine:)..hastanede güzeldi.Ataşehirin daha iyi olduğu söyleniyor.Sadece bana garip gelen bitki çayı gibi bir takım süt arttırıcı çay ve ikramlar geliyor.Daha doğrusu ikram gibi sunuluyor.Sonra faturaya ekstra yansıyor:)
ben oğlumu doğar doğmaz sünnet ettirdim...çok rahatt ettim hiç anlamadı...herkese tavsiye ederim.sünnetide kadıköy şifa hastanesinde yaptırdım
:)) özel hastane olunca ikram da parayla :)