• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy Şifa Hastanesi

YelizUcak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
8
5
3
38
Herkese Slm,
8 yıllık evliyim 2009 yılında Eurafertil Tüp bebek Merk. denemem olmuştu yanlış tedavi sonucu başarısızlıkla sonuçlanmıştı.
Şimdi Kadıköy şifa hast. deneme yapmak istiyoru. Hastane hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen yazsın.
Birçok hast. dr. gezdik araştırdık. Kafam karmakarışık birine güvenmem lazım en doğrusunu seçmeye çalışıyorum. Tüp bebek sürecinden ve ilaç tedavisinden çok korkuyorum beni bilgilendirmenizi rica ederim.

Teşekkürler,

yeliz merhaba,ben şuan bir arkadaşımla birlikte kadıköy florence nightengale de tedavi görüyoruz.ilaç kullanımında 7. gündeyim.dr'um Tansel Çetinkaya.kendisi daha önce Zeynep Kamilde yıllarca çalışmış ve tüp bebek tedavisinin ilklerinden biri.yaşına ve tecrübesine edilecek laf yok.onlarca tüp bebek uzmanı yetiştirmiş tecrübeli bir kişi.ben tamamen tesadüfi olarak google'a oturduğum yere yakın tüp bebek merkezi aratırken hastaneyi buldum.zaten florance hastaneleri uluslararası bilinen A sınıfı bir hastene.önce sadece görüşmeye gittik arkadaşla ki arkadaşımın anadolu yakasında acıbadem den tutun medipole kadar bu konuda gitmediği,bilgi sahibi olmadığı,denemediği yer yoktur.benim içinse bir ilk.personelden hemşireye kadar herkes dörtdörtlük.ticari bir kaygı yok.tamamen hasta odaklı bir yaklaşımları var.nezaketleri herşeye değer.hele hele ki doktorum...hayatımda ilk kez bir doktorla ahbabımla sohbet eder gibi sohbet ederek derdimi anlattım.çok rahatlarak motive ederek anlattı herşeyi.en ufak soru işareti bırakmadan.sonrasında klinik koordinatörü ile fiyat kısmını konuşup sürece girmiş olduk.benim ilk kliniğim oldu ve eminim olumlu netice alıcam.moral ve inanmak çok önemli bu işte.doktoruma hemşirelere ve hastaneye çok güveniyorum.herkese de rahatlıkla tavsiye ediyorum.haftaya nasipse benim iş sonuçlanmış olur.Rabbim hayırlı müjdeler vermeyi nasip etsin cümlemize.çoookkkk dua edin bana nolur,çok ihtiyacım var:KK61::KK46::anneadayı:

Back
X