Selam Arkadaşlar
Geçmişiokudum bana iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....
Kızlar verilmiş sadakam varmış...Çok zor bişey yaşadım...en son yazdıgım gün salı gecesıde acile kaldırıldım,inanılmaz agrılar çekiyordum.Hiç birşeyi anlamıyorlar kan testi yapıldı kan degerlerım en son ypılan tatlillerden cok yükselmişolarak cıktı acile evden doktor çagrıldı üst batın ultrasonu yapıldı safra kesesındeproblem oldugu çamurlaştıgı ve iltihap oldugu söylendı doktor acil yatış istedi ameliyata alacagız dedı eşim bir kaçdr göstermeden hemen amelıyat olmaz dedı dr ıle tartıştı o gece eşimden ımza karsılıgı benı hastaneden cıkardı doktor sorumluluk kabul etmıyorum dedı...Nerden bılecegız bu kadar son noktada oldugumuzu o gece eve geldık sabah 10 da baska dr randevumuz vardı gece yapılan tahlıller tekrarlandı ek tahlılller yapıldı ust batın tekrarlandı ve kendımı amelıyat mamasında buldum...Çünkü safra kesesı çamur haline gelmiş aşırı iltihaplanmış patlama aşamasındaymış ve patladıgı zaman o kişinin kurtulma sanşı yokmus ıcorganlara safra yayılıyorus ve dırekt ölümcülmüş...Doktor dedıkı saat degıl dakika farkıyla hayatını kurtardık...Arkadaslar2 ay öncesınden başlamış belirtıler haberımız yok sırt ve bel agrısından emar bıle cektırmıstım bışey cıkmamıstı.....sırt ve bele vuran agrınız varsa dogum yenı yapmışsanız özelleıkle kılolu bebek (4 üzeri) dogurmussanız acılen safraya baktırın .Yaptığın bir iyilik ...krşılık bulmus allah cocuguna bagıladı dedıler halen soktayım nasıl atlattım....cok acım agrım var yatakta uzanmıs laptop yanımda vakıt gecırmeye calışıyorum....Hepinize tekrar teşekkur ederım...