Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy şifa hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı ?

tedavıye başlamadan yaptır 2010 yılı ıcın dogum temınatı al. sana yapıkredı saglık sıgrtasını tavsıye edecegım bız bunu yenı atlattıgımız ıcın cok önemlı bır konu var onu sadece ykb sıgorta kapsamına alıyor allah korsun dogum anında bebekte bır sıkıntı olursa ykb sıgorta 24 saat ıcınde sıgortasını annesının sıgortasından baglı olarak acıyor bebegın ve burdan herşeyı karsılıyor ıstersenız ınceleyın ama hıc bır sıgorta bunu kapsamıyor hastane cıkısından sonra eve cıkıs ıslemlerınden sonra bebegı sıgorta kapsamına alıyorlar. ve sıze tavsıyem maddı durumuznuz nasıl bılemıyorum amam VIP denen bır sıgortası var onu yaptırın cunku sureklı takıptesınız hamılelık olunca hıc dr ücretı ödemıyeceksınız yuzde yuz karşılıyor bebekte dogunca ayda 2 kez sonra bırkez dr konrtolu asıları var onlarıda yuzde yuz para ödemeden atlatıyorsunuz ...
benden tavsıye arkadasım ...
canım verdiğin bilgiler için çok sagol birazdan arıcam bakalım araştırıcam fiyat uygun gelirse yaptırıcam biraz bizi zorluycak ama olsun yazdıklarını duyunca kesin karar verdim ben bukadarını bilmiyodum sadece dogum zannediyodum çok teşekkür ederim tekrardan

fisunn canım şimdi aradımda fiyat vs.bilgileri mail atacaklarda şey dedi 1yılda karşılamıyomuş dogumu 3-4ay sonra hamile kalırsam (inş. tabi) 2.yıla geçiliyomuş ozaman dogumu ve bebegi karşılıyomuş ama olduki ben 1ay sonra tedaviye başladım hamile kaldım yada erken dogum oldu karşılamıcak of çok kararsızım :uhm:

günaydın arzum umarım hakkında hayırlısıyle hemen hamle kalırsın 2010 için hamılelıgı planla kadıköy sıfaya gıt saglıkla ılgılı olmayacak zor bır sıkıntın yoksa ben Engın Beye cok guvenıyorum kesınlıkle bu ısı basaracaktır. ben 39 yasında tekrar anne oldum hatta benden bahsedebılırsın tavsıye ettı dıye cok ıyı tanır halen görüşüyoruz sen nerde oturuyorsun semt neresı?

ben de en son denememi Enver bey'le yapmıştım.Şubat veya Mart ayı gibi tekrar denemeyi düşünüyorum.Fakat Enver bey Kadıköy Şifa'da artık.Her iki merkezle de görüşeceğim ama çok kararsızım.Sizleri okudukça ve mantığımı kullanınca Kadıköy Şifa diyorum ama laboratuvar da çok önemli.Bizde morfoloji sorunu var çünkü....

günaydın arzum umarım hakkında hayırlısıyle hemen hamle kalırsın 2010 için hamılelıgı planla kadıköy sıfaya gıt saglıkla ılgılı olmayacak zor bır sıkıntın yoksa ben Engın Beye cok guvenıyorum kesınlıkle bu ısı basaracaktır. ben 39 yasında tekrar anne oldum hatta benden bahsedebılırsın tavsıye ettı dıye cok ıyı tanır halen görüşüyoruz sen nerde oturuyorsun semt neresı?
canım hayırlı cumalar çok sagol inş.hamile kalır bu sefer kucagıma almayıda nasip eder canım engin beyle enver bey tanıştırdı pek konuşmadık ama güven veriyo insana zaten duyuyorum başarılarını inş. bizde anne oluruz canım söylerim tedavim başlar başlamaz görünce engin beyi fisun dimi adın buarada anadolu yakası beykozda oturuyorum

canım hayırlı cumalar çok sagol inş.hamile kalır bu sefer kucagıma almayıda nasip eder canım engin beyle enver bey tanıştırdı pek konuşmadık ama güven veriyo insana zaten duyuyorum başarılarını inş. bizde anne oluruz canım söylerim tedavim başlar başlamaz görünce engin beyi fisun dimi adın buarada anadolu yakası beykozda oturuyorum

selam canım senın adına dua edecegım bunu yasayan bırı olarak senı anlıyorum...
Moralini yüksek tut...evet adın Fisun ...bende anadolu yakası Acıbademde oturuyorum..
iyi akşamalar

selam canım senın adına dua edecegım bunu yasayan bırı olarak senı anlıyorum...
Moralini yüksek tut...evet adın Fisun ...bende anadolu yakası Acıbademde oturuyorum..
iyi akşamalar

canım destegin için çok sağol evet birbirimizi daha iyi anlıyoruz hepimiz aynı şey için çabalıyoruz umut ediyoruz canım çok sağol tekrardan engin beye bahsedicem seni

Arzum selam
yeni yılın sana gerçekleşmesini istediğin hayallerini mutlulukla getırsin inş....
Nasıl gıdıyor varmı bır gelişme!

Arzum selam
yeni yılın sana gerçekleşmesini istediğin hayallerini mutlulukla getırsin inş....
Nasıl gıdıyor varmı bır gelişme!
a.s çok sağol ablacım yeni yıl sizede mutluluk huzur getirsin güzel bir yıl olsun ben hala beklemedeyim pgt için prob bekliyorum bakalım inş.en kısa sürede gelir ve başlarım artık ecele etmek istemiyorum ama beklemekte istemiyorum:kedi:

Kızlar
iki gece arayla acile kaldırılıyorum, bir anda sag karın boslugumda bır agrı baslıyor sonra agrı sırtıma yayılıyor ve nefes alamıyorum kalbım sıkısıyor ılkınde bayılmısım eşim kalpkrızı gecırıyorum sanmıs hemen acıle götürmüş....ilk gittigimizde Ekg yapıldı bısey yok kalple ılgılı degıl denıldı stresten denıldı yollandık eve....aradan ıkı gun gectı gece yıne sırt agrısı ölüyorum nefes alamıyorum ...gıttık acıle dr dedı panık atakmı var yok dedık tekrar ekg yapıldı normal kan tahlıllerınde karaciger bıraz yuksek cıktı agrım bıtıyor tekrar baslıyor bugun zor gecırdım yarın 10 dr gıdecegım ıc organlara tüm batın yapılacak ne çıkacak bılmıyorum ama safra kesesının yerı agrı olan yer...

Kızlar
iki gece arayla acile kaldırılıyorum, bir anda sag karın boslugumda bır agrı baslıyor sonra agrı sırtıma yayılıyor ve nefes alamıyorum kalbım sıkısıyor ılkınde bayılmısım eşim kalpkrızı gecırıyorum sanmıs hemen acıle götürmüş....ilk gittigimizde Ekg yapıldı bısey yok kalple ılgılı degıl denıldı stresten denıldı yollandık eve....aradan ıkı gun gectı gece yıne sırt agrısı ölüyorum nefes alamıyorum ...gıttık acıle dr dedı panık atakmı var yok dedık tekrar ekg yapıldı normal kan tahlıllerınde karaciger bıraz yuksek cıktı agrım bıtıyor tekrar baslıyor bugun zor gecırdım yarın 10 dr gıdecegım ıc organlara tüm batın yapılacak ne çıkacak bılmıyorum ama safra kesesının yerı agrı olan yer...
geçmiş olsun ablacıma.s. inş. şuan daha iyisindir :Saruboceq: allah yardımcın olsun

Selam Arkadaşlar
Geçmişiokudum bana iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....
Kızlar verilmiş sadakam varmış...Çok zor bişey yaşadım...en son yazdıgım gün salı gecesıde acile kaldırıldım,inanılmaz agrılar çekiyordum.Hiç birşeyi anlamıyorlar kan testi yapıldı kan degerlerım en son ypılan tatlillerden cok yükselmişolarak cıktı acile evden doktor çagrıldı üst batın ultrasonu yapıldı safra kesesındeproblem oldugu çamurlaştıgı ve iltihap oldugu söylendı doktor acil yatış istedi ameliyata alacagız dedı eşim bir kaçdr göstermeden hemen amelıyat olmaz dedı dr ıle tartıştı o gece eşimden ımza karsılıgı benı hastaneden cıkardı doktor sorumluluk kabul etmıyorum dedı...Nerden bılecegız bu kadar son noktada oldugumuzu o gece eve geldık sabah 10 da baska dr randevumuz vardı gece yapılan tahlıller tekrarlandı ek tahlılller yapıldı ust batın tekrarlandı ve kendımı amelıyat mamasında buldum...Çünkü safra kesesı çamur haline gelmiş aşırı iltihaplanmış patlama aşamasındaymış ve patladıgı zaman o kişinin kurtulma sanşı yokmus ıcorganlara safra yayılıyorus ve dırekt ölümcülmüş...Doktor dedıkı saat degıl dakika farkıyla hayatını kurtardık...Arkadaslar2 ay öncesınden başlamış belirtıler haberımız yok sırt ve bel agrısından emar bıle cektırmıstım bışey cıkmamıstı.....sırt ve bele vuran agrınız varsa dogum yenı yapmışsanız özelleıkle kılolu bebek (4 üzeri) dogurmussanız acılen safraya baktırın .Yaptığın bir iyilik ...krşılık bulmus allah cocuguna bagıladı dedıler halen soktayım nasıl atlattım....cok acım agrım var yatakta uzanmıs laptop yanımda vakıt gecırmeye calışıyorum....Hepinize tekrar teşekkur ederım...

Selam Arkadaşlar
Geçmişiokudum bana iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....
Kızlar verilmiş sadakam varmış...Çok zor bişey yaşadım...en son yazdıgım gün salı gecesıde acile kaldırıldım,inanılmaz agrılar çekiyordum.Hiç birşeyi anlamıyorlar kan testi yapıldı kan degerlerım en son ypılan tatlillerden cok yükselmişolarak cıktı acile evden doktor çagrıldı üst batın ultrasonu yapıldı safra kesesındeproblem oldugu çamurlaştıgı ve iltihap oldugu söylendı doktor acil yatış istedi ameliyata alacagız dedı eşim bir kaçdr göstermeden hemen amelıyat olmaz dedı dr ıle tartıştı o gece eşimden ımza karsılıgı benı hastaneden cıkardı doktor sorumluluk kabul etmıyorum dedı...Nerden bılecegız bu kadar son noktada oldugumuzu o gece eve geldık sabah 10 da baska dr randevumuz vardı gece yapılan tahlıller tekrarlandı ek tahlılller yapıldı ust batın tekrarlandı ve kendımı amelıyat mamasında buldum...Çünkü safra kesesı çamur haline gelmiş aşırı iltihaplanmış patlama aşamasındaymış ve patladıgı zaman o kişinin kurtulma sanşı yokmus ıcorganlara safra yayılıyorus ve dırekt ölümcülmüş...Doktor dedıkı saat degıl dakika farkıyla hayatını kurtardık...Arkadaslar2 ay öncesınden başlamış belirtıler haberımız yok sırt ve bel agrısından emar bıle cektırmıstım bışey cıkmamıstı.....sırt ve bele vuran agrınız varsa dogum yenı yapmışsanız özelleıkle kılolu bebek (4 üzeri) dogurmussanız acılen safraya baktırın .Yaptığın bir iyilik ...krşılık bulmus allah cocuguna bagıladı dedıler halen soktayım nasıl atlattım....cok acım agrım var yatakta uzanmıs laptop yanımda vakıt gecırmeye calışıyorum....Hepinize tekrar teşekkur ederım...
*ablacım çok çok geçmiş olsuna.s. allahım seni melegine bagışlamış çok zor şeyler yaşamışsın benim annemde safradan ameliyat oldu ama bukadar ileri derecede değildi ama çektiğini ben bilirim çok kötüydü düşünemiyorum seni ablacım çok zor çok agrılı geçiyo annemden biliyorum 1haftada anca ayaklandı çok dikkat et kendine biran önce iyileşirsin:Saruboceq: çok geçmiş olsun tekrardan

saol arzucum teşekkur ederım yenı yenı toparlanmaya başlıyorum gececcek ınşşşş

selam arzucum bedenen toparlandım karnımda üç delikten baska bısey kalmadı.....ama psikolojık olarak ıyı degılım bu amelıyat benı cok yıprattı depresyona gırdım...hıcbırsey keyıf vermez oldu hayat bombos sankı keyıf alamıyorum hıc bırseyden....

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

selam arzucum bedenen toparlandım karnımda üç delikten baska bısey kalmadı.....ama psikolojık olarak ıyı degılım bu amelıyat benı cok yıprattı depresyona gırdım...hıcbırsey keyıf vermez oldu hayat bombos sankı keyıf alamıyorum hıc bırseyden....
selam ablacıma.s. zor şeyler yaşadın kolay değil biraz zaman geçsin dahada toparlanırsın herşeyden keyif almaya başlarsın :1hug:

Merhaba arkadaŞlar
en baŞından berı okuyamadım ama
bu ay Şıfa da tedavıde olan varmı?

Back
X