Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYIRLISI İNŞ.CNM İNŞ.SAPASAĞLAM GEÇERLER SINAVI EMBRİYOLARyerimsenibencanım geçen ay 18de oldum hep 4gün önce olurum yani 14de inş. gecikmez heyecan yapıyorum ya gecikir diyede korkuyorum aynı zamanda başlıcaz ne güzel ya ben dondurulmuşlarla denicem canım pgtden gecicek embriyolar saglam çıkmayabilirde transferim iptalde edilebilir ama ben busefer çok umutluyum ya
canım geçen ay 18de oldum hep 4gün önce olurum yani 14de inş. gecikmez heyecan yapıyorum ya gecikir diyede korkuyorum aynı zamanda başlıcaz ne güzel ya ben dondurulmuşlarla denicem canım pgtden gecicek embriyolar saglam çıkmayabilirde transferim iptalde edilebilir ama ben busefer çok umutluyum ya
a. s.. ablacım opuyorumnanaktan çok sağol inş. nasip eder okadar çok istiyorumki inş. busefer herşey güzel olur ogüzel duyguları tekrar tadar ama bu sefer kucagımada almayı rabbim inş. nasip eder yarın şifaya gidiyorum herşey yolundaysa tedaviye başlıcaz dondurulmuşlarla inş. bana dua et ablacım bu arada sen nasılsın ablacım nasıl toparlandınmı artıkcanım selam ...pozitif düşün herşey güzel olacak senı cok ıyı anlaıyorum bunları yasayan bırı olarak bak oğlum 10 ayı bıttı yurumeye basladı rabbım sanada bunları nasıp edecek ben ınanıyorum ..moral çok önemlı Engın beyle konus sıksık o senı rahatlatır moral verır..hayrlı haberlerını beklıyorum arzucum...
a. s. ablacım iyi olmana sevindim ... inş. ablacım herşey güzel olur benim doktorum enver kurt engin beyle 1kere karşılaştık belki bu gittiğimde görüşürüz enver bey zaten eski doktorum ona çok güveniyorum engin beyde süpermiş ay inş. herşey güzel olurArzucum selam cnm
ben biraz daha ıyıyım oğlum ıcın toparlanmaya calışıyorum...Umarım senın ıcınde herşey yolunda gıder mutlu olursun ıyı haberlerını beklıyorum...Engın beylemı yola devam edıyorsun..kadın dogum dr kım?
canım çok sağol inş. güzel haberler veririz seni hiç göremiyoruz artık topiktearkadaşlar yeni tedavileriniz hayırlı olsun.dilerim güzel haberlerle dönersiniz.
canım tedavin hayırlı olsun inş. güzel haberler verirsin bizemerhaba,
Ben de yarın Engin Bey'le tüp bebek tedavisine başlıyorum. PCO'luyum. ilk denemem olacak. Çok heyecanlıyım. İnşallah ben de bebeğimi kucağıma alabilirm.
merhaba,
ben de yarın engin bey'le tüp bebek tedavisine başlıyorum. Pco'luyum. Ilk denemem olacak. çok heyecanlıyım. Inşallah ben de bebeğimi kucağıma alabilirm.
slm canım hayırlı olsun tedavin inş. ilk denemende hamiş kalırsın igneleri kafana takma sen yapamazsan yaptırırsınslm arkadaşlar,
Benimde ilk tüp bebek denemem ve kadıköy şifada başladık.Engin Bey ve Birgül hanım çok ilgililer.
4 nisanda lucrine başlayacağım ama iğneleri nasıl vuracağımı kara kara düşünüyorum.İnşallah bu kadar sıkıntılarımız boşa gitmezde ALLAHIM inşallah bizimde kucağımıza bebişlerimizi almak nasip eder.
Kasikoy sifayi, engin enginsuyu, birgul sarikamisi, filiz tosun catakliyi siddetle tavsiye ediyorum.
2 kere bahceci gibi para basan gozunde tl isaretleriyle gezen doktorlarla muhattap oldum. Hic tutmadi. Son 2 denememi kadikoy sifada yaptirdim. Filiz hn ve birgul hanim muhtesemlerrr! Ayrica yuksel hemsire olsun diger hemsirelerde mukemmel. Kadikoy sifada 2 denememde tuttu. İlki kimyasal oldu. Simdikini de yeno ogrendim.insallah hayirlisiyla devam eder.
Ben son transferde filiz hanim tranferimi yaparken engin beyin embriyonun dogru yere oturup oturmadigini sorarkenki yuz ifadesini omrum boyunca unutmiyicam. Degerim cok guzelikiz olabilir. Olmasaydida o sahneden sonra bu ekibi siddetle onerirdim. Onlar tutmadiginda uzuluyor. Onlar tutmasini gercekten gonulden istiyor. Onlar kandirmiyor. Onlar basarili. Ve İNSAN!