Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy şifa hastanesine tüp bebek için giden var mı?

*canım umuta gitmeye alışık oldugumuzdan önce tuhaf olduk ama kadıköy daha kolay ulaşım daha rahat park sorunuda hiç yaşamadık canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun allahım en kısa sürede tüm isteyenlere meleklerini yollasın buarada canım senin ilk denemenmi

merhaba bu dileklerine tüm kalbimle katılıyorum hepimizin inş melekleri en kısa zaman da kucağında olur evet benim ilk deneyimim mikroenjeksiyon yöntemiyle olacak hayırlısıyla inş.bu benim tedavim nasıl ilerliyoo senin bi bilgin varmı şuanda doğum kont hapı kullanıyorum yani bundan sonraki aşamalar nasıl olacak senin tedavi yöntemin nedir?mirmirmirmir

merhaba bu dileklerine tüm kalbimle katılıyorum hepimizin inş melekleri en kısa zaman da kucağında olur evet benim ilk deneyimim mikroenjeksiyon yöntemiyle olacak hayırlısıyla inş.bu benim tedavim nasıl ilerliyoo senin bi bilgin varmı şuanda doğum kont hapı kullanıyorum yani bundan sonraki aşamalar nasıl olacak senin tedavi yöntemin nedir?mirmirmirmir
selam canım benim 3.denemem olucak ben bi tuhaf hastayım galiba :))2 defa hamile kaldım 1.hamileliğim ögrendiğim günün sonunda kanamam oldu sonlandı 2.dede 36haftalıkken kaybettim bunun nedenide kromozon bozuklugu eşimde varmış onu ögrendik 3.de pgt yapılıcak bize benim dondurulmuşlarım var önce onlar pgtden geçicek saglam çıkmazsa baştan ignelerden başlancak senin tedavin hatırladıgım kadarıyla igleneler 2çeşit vardı onlar yapılıyo acıtmıyo arabada giderken yaptıgımı bilirim en son çatlatma ignesini yapıyosun ve yumurta toplama işlemi yapılıyo oda kolay enver beyle konuşuyodum birden gittim kendime geldigimde rahattım kanaman olur dediler korkma azcık karnım agrıdı adet olursun ya öle ilaç verip eve geldik rahattım normalde herhalde 3.ve ya 5.gün transfer yapılıyo bekliyosun test gününe kadar çok dikkat ediyosun transferi yumurta toplama işleminden sonra (3-5gün)yapılmıyosa donduruluyosa odaha kolay ilaç ve bantlar var onları kullanıyosun transfer günü gidip işlemini yaptırıyosun stres yapmıyosun hiç uzun oldu ama canım inş. anlatabilmişimdir buarada hayırlı cumalar canım

Arzum benımde 3 gebelık kaybım var bızımkromozom testımız temız eŞımle bende enver beyın hastasıyım benım dondurulmuŞlarım umutta olduĞu ıÇın umutta devam etmek zorundayım senın dondurlmuŞların nerde pgt ye nerden gÖnderılecek embrıyoların ben mecburen dondurulmuŞalrım orda olduĞu ıÇın umutta devam etmek zorundayım sende durum nasıl bu konuda bıraz bahsedermısın rabbım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun ınŞallah...

Arzum benİmde 3 gebelİk kaybım var bİzİmkromozom testİmİz temİz eŞİmle bende enver beyİn hastasıyım benİm dondurulmuŞlarım umutta olduĞu İÇİn umutta devam etmek zorundayım senİn dondurlmuŞların nerde pgt ye nerden gÖnderİlecek embrİyoların ben mecburen dondurulmuŞalrım orda olduĞu İÇİn umutta devam etmek zorundayım sende durum nasıl bu konuda bİraz bahsedermİsİn rabbİm bu yolda hepİmİzİn yardımcısı olsun İnŞallah...
canım selam benimde dondurulmuşlarım var(umut ta) onları prob gelince umuttan alıcam şifa hastanesine götürücez (embriyo tüplerini koydurtmamız için alet vericeklermiş termost gibi) şifada umut gibi genetik lab. göndericek pgtden geçicek embriyolar enver beyle konuştuk hiç bir sorun olmayacagını söyledi benimde kafama yattı bu arada fiyat umutla aynı dedi tedaviye 2ay sonra başlıcaz galiba prob inş. erken gelirde sen tedaviye başladınmı başlamadıysan geçebilirsin enver beye buarada canım negüzel kromozon testleriniz temiz canım sizdemi pgt yaptıracaksınız

selam canım benim 3.denemem olucak ben bi tuhaf hastayım galiba :))2 defa hamile kaldım 1.hamileliğim ögrendiğim günün sonunda kanamam oldu sonlandı 2.dede 36haftalıkken kaybettim bunun nedenide kromozon bozuklugu eşimde varmış onu ögrendik 3.de pgt yapılıcak bize benim dondurulmuşlarım var önce onlar pgtden geçicek saglam çıkmazsa baştan ignelerden başlancak senin tedavin hatırladıgım kadarıyla igleneler 2çeşit vardı onlar yapılıyo acıtmıyo arabada giderken yaptıgımı bilirim en son çatlatma ignesini yapıyosun ve yumurta toplama işlemi yapılıyo oda kolay enver beyle konuşuyodum birden gittim kendime geldigimde rahattım kanaman olur dediler korkma azcık karnım agrıdı adet olursun ya öle ilaç verip eve geldik rahattım normalde herhalde 3.ve ya 5.gün transfer yapılıyo bekliyosun test gününe kadar çok dikkat ediyosun transferi yumurta toplama işleminden sonra (3-5gün)yapılmıyosa donduruluyosa odaha kolay ilaç ve bantlar var onları kullanıyosun transfer günü gidip işlemini yaptırıyosun stres yapmıyosun hiç uzun oldu ama canım inş. anlatabilmişimdir buarada hayırlı cumalar canım

öyle güzel anlatmışsın ki içime bi rahatlık geldi valla şimdi sanki korkmuyorum:lepi::1hug:

boshayallersmilemrb, bende çok kararsızım ilk defa yaptırıcam sürekli araştırıyorum enver beyin adını çok duydum birde teksen çamlıbeli merak ediyorum fikri olan var mı yardımcı olabilirmisiniz

boshayallersmilemrb, bende çok kararsızım ilk defa yaptırıcam sürekli araştırıyorum enver beyin adını çok duydum birde teksen çamlıbeli merak ediyorum fikri olan var mı yardımcı olabilirmisiniz
selam ben enver beyin hastasıyım doktorumuzdan memnunuz umuttaykende ona gidiyoduk şifaya geçincede onlayız buarada teksen beye hiç gitmedim onun hakkında hiç bi bilgim yok

Merhaba
Konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama yazmak istedim
Bende bu forumdaki yazıların hepsini okudum kadıköy şifaya gitmeden önce
Sizlere faydası olsun die yazıyorum
Bende kısa süre önce tüp bebek için gittim birgül hanıma
Ama birgül hanımı sadece bir kere muayanede gördüm
Onun dışıda hiçbir işlemime girmedi
Görüşmelerde gayet şirin ve yakınlar
Transfer sonrası ilgi alaka sıfır ne oldu die aramadılar bile
Aradığımdada çokta ilgili davranmadılar
Kısacası tavsiye etmiyorum
Bu tüp bebek işi para işine döndü iice