- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Gelsene Güngören' eD
Ay yok ya yolları çok dar ve kalabalık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsene Güngören' eD
Bağcılar'a beklerim herkesi![]()
Ay tövbe tövbe herkes adres veriyor:))) tek mi geleceksiniz yoksa mahallenin çocuklarıyla mı, ona göre donanıp geleceğim deGelsene Güngören' eD
Semt bizim ev kiraAy tövbe tövbe herkes adres veriyor:))) tek mi geleceksiniz yoksa mahallenin çocuklarıyla mı, ona göre donanıp geleceğim de
İstanbul gibi güzel bir şehir günden güne ölüyor sanki, gün geçmiyor ki bir semtinde vukuat olmasın.
Abla ben Güngören de oturuyodum gerçekten annem hala orda ikamet ediyor :) Güngören çok olaylı diye adı çıkmış ama ben hiç kötü bir şey yaşamadım ya psikopatı bilem saygılı kadınlara karşı :)))))Ay tövbe tövbe herkes adres veriyor:))) tek mi geleceksiniz yoksa mahallenin çocuklarıyla mı, ona göre donanıp geleceğim de
İstanbul gibi güzel bir şehir günden güne ölüyor sanki, gün geçmiyor ki bir semtinde vukuat olmasın.
Güngören biraz daha elit oldu gerçekten Bağcılara göre modanın başkenti diyollaaaSemt bizim ev kira
Abla kültür şoku yaşıyorum zaten. Çamlıca gibi bir yerden Bağcılar'a geldim. Benim acım bana yeter![]()
Valla bilmem yakınmışız da bak bekleriz mutlaka :)Ay yok ya yolları çok dar ve kalabalıkAraba parketmek için bağcılara gidiyorsun teeeee
![]()
Neyin modası acabaGüngören biraz daha elit oldu gerçekten Bağcılara göre modanın başkenti diyollaaa![]()
Ben daha bu mahalleye alışamadım Güngören beni aşarValla bilmem yakınmışız da bak bekleriz mutlaka :)
Semt bizim ev kira
Abla kültür şoku yaşıyorum zaten. Çamlıca gibi bir yerden Bağcılar'a geldim. Benim acım bana yeter![]()
İstanbul'un her semtinin bir şekilde haberi yapılıyor, kimi zaman gasp, kimi zaman taciz, kimi zaman cinayetle ama tabii yine de şurası kötü burası iyi diyemeyiz lakin vukuatların daha sık yaşandığı yerler var maalesef.Abla ben Güngören de oturuyodum gerçekten annem hala orda ikamet ediyor :) Güngören çok olaylı diye adı çıkmış ama ben hiç kötü bir şey yaşamadım ya psikopatı bilem saygılı kadınlara karşı :)))))
Öğrencilik yıllarımda benim de akşamları okul dönüşü derslerim geç biterdibaşıma bu gelmişti. Hatta sırf bu olay yüzünden akşam vakti giyeceklerimi bile değiştiririm artık. Beyaz masa tarzı bir birime ihbar edebilirisniz.Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir beni çok rahatsız eden bir konu var ve sizin de başınıza geldi mi sormak istiyorum.
Kadıköy'e çok yakın bir semtte oturuyorum. Alışveriş, gezme konularında sık sık Kadıköy'e giderim. Her zaman bu semti sevmiş, alışveriş için de avmler değil hep bu semti seçmişimdir. Kadıköy'e uğradığım zaman da eğer hava güzelse sahilde otururum. Haftada 1-2 Kadıköye inerim. (Tabii bu corona yüzünden ayda 1 e indi o başka bir konu)
Neyse konuya gireyim. Kadıköy rıhtım tarafında (Atatürk heykeli ve Haldun Taner Sahnesi'nin olduğu yerler) tek takılan adamlar doldu. Ne zaman o taraflardan geçsem dik dik bakışlara, laf atılmalara vs maruz kaldım. Özellikle öyle bir rahatsız edici bakıyorlar ki sahile inemez oldum artık. Yanlış anlamayın tahrik edici bir giyim tarzım yoktur. Veya dış görünüşümde baktıracak bir anormallik de yoktur. (ha farklı biri de olabilirim. Engelli bir birey, farklı bir giyim tarzı gibi. Ama bana o şekilde dikkatli bakma hakkına sahip değiller). Ve artık kendimden şüphe ettim inanın. Bu durum başka birinin başına geldi mi, başka bir hanımın dikkatini çekti mi öğrenmek istiyorum. Yorumlar için teşekkürler :)
Hay ağzınıza sağlık ben de bunu düşündüm. Aklıma takıldı gerçekten paylaşıp sormak istedim. Sonradan yorumları görünce keşke böyle bir konu açmasaydım dedim. Giyim şeklimi de iyi kötü belirtmek istedim ki yaşadığımız ülkeye göre tuhaf _ değişik (hani baktıracak şekilde) olarak giyinmiyorum diye. Bu sözümü bile yanlış anlamışlar. Yoksa tabii ki giyim şekli normal veya tahrik edici diye ayrılamaz. Tek tük de olsa beni anlayan insan çıktıBir konuda elbette herkes olumlu eleştiri yapmicak ama olumsuz eleştirinin de bir adabı olur. Kadın tacize uğradım diye konu açıyor sizde hmm sanki bu konu biraz gereksiz olmuş ya yazıyorsunuz bir de hemcinsimizsiniz ayıp gerçekten, kadınlar kulübünün amacı zaten dertleşmek konular ne zamandan bu yana gereksiz ve gerekli diye ikiye ayrılıyor yoksa ben mi bir şey kaçırdım?? Insanlar konu açarken size mi soracaklar gerekli mi gereksiz mi diye üstelik böyle bir konuda buranın valisi değilsiniz yorum yapmadan önce bunu anlayın önce
Kadıköy'ü ben de severim de bu konu beni inanılmaz rahatsız etti. Türkiye'nin en elit semti diye bilinen yerde bu başımıza gelecekse biz hiç evden çıkmayalım. Sanki bu durum gittikçe artıyor gibi de. Ben bir süre Beyoğlu'nda çok takıldım. Orası da çok karışıktır ama başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Hiç rastlamadım da ama bu sene birisi tutuklandı biliyorsunuz. Ben bundan 5 sene önce İstanbul'da fink atardım ve hep yalnız gezerdim. Eminönü, Beyazıt, Mecidiyeköy...herkes kendi halinde takılıyordu.Yazık ya...gerçekten yazık...
Aynen öyle ablacığım. Bilerek bu semtin adını verdim düzgün bir semt olarak bilinir ve gençlerin en çok takıldığı bir yerdir diye. Yoksa taciz sapkınlığın semti ülkesi yoktur...Kadıköy gibi düzgün semtlerde bu başıma gelecekse dediğiniz gibi evden çıkmayalımKadıköy'ü ben de severim de bu konu beni inanılmaz rahatsız etti. Türkiye'nin en elit semti diye bilinen yerde bu başımıza gelecekse biz hiç evden çıkmayalım. Sanki bu durum gittikçe artıyor gibi de. Ben bir süre Beyoğlu'nda çok takıldım. Orası da çok karışıktır ama başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Hiç rastlamadım da ama bu sene birisi tutuklandı biliyorsunuz. Ben bundan 5 sene önce İstanbul'da fink atardım ve hep yalnız gezerdim. Eminönü, Beyazıt, Mecidiyeköy...herkes kendi halinde takılıyordu.Yazık ya...gerçekten yazık...
Aynen öyle. Bazıları ''neden semt ismi verdin hedef göstermiş gibi oldun'' gibi şeyler söylemiş. Kadıköy hem düzgün bir semttir hem de çok sık gittiğim bir yer diye söyledim kötü niyetle değildi. Ve bu tip durumlar çok çoğaldı. ''Gençten değil yaşlıdan kork'' derler ya, bu hareketleri yapanların çoğu da babam yaşında adamdı. Tövbe estağfurullahYa bu konuda konu sahibi çok haklısın. Hayatımda ilk kez takip edilmistim hemde kafede arkamızda oturan bi adam. Kadıköy de.. gerçekten orda böyle bir durum var.
Aynen öyle. Belki de kafası iyi torbacılardı bilemiyorumZaten sorun yerleşik halkında değil, Kadıköy güzel bir ilçedir, sahili, cafe ve restaurantları, alışveriş yapabileceğiniz butikleriyle gayet muntazam bir yer fakat Anadolu Yakasında gezmeye gitmek isteyen her muhitten insan nereye gidelim deyince çoğunlukla Kadıköy'e gider çünkü cafe de var bar da var, her zevke hitap eden yerleri, kültür sanat etkinlikleri sebebiyle eskiden beri tercih edilir, laf atanlar taciz edenler muhtemelen günlük gezmeye gidenlerdir zira ne yazık ki hadi oğlum bugün Kadıköy'e gidelim orada güzel kızlar oluyor diye giden gruplar da var, bakınca yüz metre öteden anlıyorsunuz koloni halinde aranan gözlerle takılırlar, Kadıköy'ün çeşitli semtlerine dağılanların çoğunluğu eninde sonunda merkezi diye rıhtım tarafına gelecek diye de oralarda takılırlar, malum çoğu otobüslerin kalktığı ana istasyon, Eminönü Karaköy vapurları falan orada, bir kısmı da Haydarpaşa istikametine doğru olan ana otobüs istasyonu ve minibüslerin kalktığı alanda takılır ya da maalesef bazı yerlerini mesken tutmuş değnekçilerle torbacılar var onlara denk gelmiş olabilir konu sahibesi, ki bahsettiği bölgede torbacılar oluyor maalesef.
Semt düzgün zaten semte kimse bisi solemiyor. ama kalabalikliigindan mı neden bilmiyorum böyle bir durum var. Haberlerde de bi kaç kez denk geldim dikkatimi çekmişti açıkçası..Aynen öyle. Bazıları ''neden semt ismi verdin hedef göstermiş gibi oldun'' gibi şeyler söylemiş. Kadıköy hem düzgün bir semttir hem de çok sık gittiğim bir yer diye söyledim kötü niyetle değildi. Ve bu tip durumlar çok çoğaldı. ''Gençten değil yaşlıdan kork'' derler ya, bu hareketleri yapanların çoğu da babam yaşında adamdı. Tövbe estağfurullah![]()
Aynen öyle. Bazıları ''neden semt ismi verdin hedef göstermiş gibi oldun'' gibi şeyler söylemiş. Kadıköy hem düzgün bir semttir hem de çok sık gittiğim bir yer diye söyledim kötü niyetle değildi. Ve bu tip durumlar çok çoğaldı. ''Gençten değil yaşlıdan kork'' derler ya, bu hareketleri yapanların çoğu da babam yaşında adamdı. Tövbe estağfurullah![]()
Amca dediklerimizden korkmak lazım maalesef, henüz 15-16 yaşlarındayken oturduğum semtte fırına giderken dedem yaşındaki biri laf atmıştı, ne yaşından ne de torun torbasından utanıyor bazıları.Aynen öyle. Belki de kafası iyi torbacılardı bilemiyorum![]()
Yasli adamlarin "yavrum,kizim" hitaplari beni tiksindiriyor mune,cunki bazilari kendi cocuklarina bu hitaplari kullanmazken baskasinin kizina sarfetmelerini hicte masum bulmuyorum.Amca dediklerimizden korkmak lazım maalesef, henüz 15-16 yaşlarındayken oturduğum semtte fırına giderken dedem yaşındaki biri laf atmıştı, ne yaşından ne de torun torbasından utanıyor bazıları.
Size büyük geçmiş olsun lakin asla sessiz kalmayın, hiçbir şey yapmaya cesaret edemiyorsanız polise şikayette bulunun.
Şimdilerde oturduğum yer İstanbul'a nazaran daha güvenli fakat ona rağmen olası bir duruma karşı gözlerim hep ya şöyle kafa yaran cinsten taş arar ya da sopa demir artık elime ne geçerse onunla saldırırım karakolluk olalım umurumda bile değil, yeter ki bu tacizciler bir kendine gelsin.