• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın aldattığını eşine söylemeli mi

Arkadaşım için yazıyorum size.
Dün ağlayarak yanıma geldi 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi arkadaşım 35 yaşında. Bana 5 yıl önce eşini aldattığını ve hamile kaldığını itiraf etti. Çocuğu aldırmak istemiş ama yapamamış. Yani şuan 4 yaşındaki oğlu esinden degil aldattığı adamdanmis. Eşi bu çocuğu okadar çok seviyoki tabi kendi oğlu zannediyo. Arkadaşım vicdan azabı çektiğini artık bu duruma katlanamadigini ve ucunda ölüm de olsa kocasına herseyi anlatacagini söylüyor. Ben söyleme diyorum madem pişman oldun bu hatayı bidaha yapmayacaksin esininde cocugunda hayatini mahvetme diyorum cocukta babası bildiği bu kisiye cok bağlı. Çocuğun gerçek babası da bi oğlu olduğunu biliyormuş ama hic arayıp sormuyormus. Ben arkadaşımdan asla beklemezdim böyle bişey ama hata ettim şeytana uydum diyo sürekli ağlıyor. Ne yapmalı sizce kocasına anlatmalı mı.
Bu arada bu kişi senmisin falan demeyin ben degilim arkadaşım gercekten. Bu olay benide çok etkiledi ve arkadaşımı yanlış yonlendirmek istemiyorum çünkü işin vebali büyük. ..
Neden seni seçmiş böyle özel bir konuyu anlatmak için?

Bunca yıl tek taşımış da bu yükü şimdi mi anlatası tutmuş??

Diyelim ki doğru bunlar; neresi hata bunun Allah aşkına yaparken düşünmesi lazım bazı şeyleri?

Camiyi çalan kılını hazırlar.

arkadaşım 2 kez birlikte olmuş bu kişi ile ikincisinde hamile kalmış. bu adam arkadaşın önceki nişanlısı düğünlerine 10 gün kala ailevi meselelerden yüzüğü atılmıştı arkadaşım bu adamı çok seviyodu ama aileler bi araya gelemeyince evlilikte olmadı daha sonra babasının zoru ile aradan 1 yıl geçtikten sonrada şimdiki eşi ile evlendi zaafı vardı yani bu kişiye karşı yıllar sonra tekrar bi araya geliyolar ve malesef bu olay yaşanıyo. ve arkdaşım bu kişiye hamile olduğunu söyleyince adam bidaha arayıp sormuyo. yani adam kendinden korkuyo aslında.

az çok bende hatırlıyorum bu adamı ve çocuk biyolojik babasına çok benziyor.

bidaha bu kişi ile görüşme sil at diyosunuz ama 15 yıllık bi arakadaşlık var. çok emeği var bende hep diyorumya aslında ahlaksız bi kadın değil ama olmuş işte... ve çok üzülüyo çok yıpratıyo kendini pişman oluyo

Dün ağlayarak yanıma geldi 15 yıldır tanıyoruz birbirimizi arkadaşım 35 yaşında. Bana 5 yıl önce eşini aldattığını ve hamile kaldığını itiraf etti. Çocuğu aldırmak istemiş ama yapamamış. Yani şuan 4 yaşındaki oğlu esinden degil aldattığı adamdanmis. Eşi bu çocuğu okadar çok seviyoki tabi kendi oğlu zannediyo. Arkadaşım vicdan azabı çektiğini artık bu duruma katlanamadigini ve ucunda ölüm de olsa kocasına herseyi anlatacagini söylüyor. Ben söyleme diyorum madem pişman oldun bu hatayı bidaha yapmayacaksin esininde cocugunda hayatini mahvetme diyorum cocukta babası bildiği bu kisiye cok bağlı. Çocuğun gerçek babası da bi oğlu olduğunu biliyormuş ama hic arayıp sormuyormus. Ben arkadaşımdan asla beklemezdim böyle bişey ama hata ettim şeytana uydum diyo sürekli ağlıyor. Ne yapmalı sizce kocasına anlatmalı mı.
Bu arada bu kişi senmisin falan demeyin ben degilim arkadaşım gercekten. Bu olay benide çok etkiledi ve arkadaşımı yanlış yonlendirmek istemiyorum çünkü işin vebali büyük. ..
Bence söylemek istiyorsa artık,saklamaya dayanamıyorsa söylesin, söyleme demeyin. Nereye kadar saklayabilir ki. Yarın öbür gün asıl babası gelip bu çocuk benim derse, kocası ondan öğrenirse neler olur hayal bile edemiyorum..

bidaha bu kişi ile görüşme sil at diyosunuz ama 15 yıllık bi arakadaşlık var. çok emeği var bende hep diyorumya aslında ahlaksız bi kadın değil ama olmuş işte... ve çok üzülüyo çok yıpratıyo kendini pişman oluyo

Niye bitirecekmişsinki arkadaşlığını ? 15 sene bu.
Hem siz günahları ahrette paylaşacak değilsiniz ki.

çok kötü felaket allah arkadaşını affetsin ama sonunda canından olabilir.çok tehlikeli çoooooooookkkkkk

Yani bu kadar yıl nasıl içinde tutmuş bilmiyorum. Hiçbir yalan saklı kalmaz. 70 yaşında da olsa çıkar ortaya. Ben şu kısmı anlamadım. Yumurtlama günleri sınırlı, illaki koca da bunu biliyor. Kocayla beraber olunuyordu ki koca şüphelenmedi nasıl oldu bu çocuk demedi. Belki de çocuk kocadan? Kocaya benziyormuş bir de. Ondan olmadığına nasıl emin olabiliyor? Ayyy aklım almıyor çocuğumun kimden olduğunu bilemesem gidip kendimi atarım bir yerlerden. Bir kanıt yoksa sevgiliden olduğuna dair, bence gizliden babalık testi yaptırsın.

stv de daha gecen hafta aynen bu konuda cocugun yasına kadar aynı konu işlendi..ki hiç sevmedıgım kanal tesadufen ızledık.tam da ustune bu konu...

bariz fake kokuyo....izlemiş buraya yorum yazmış

Daha bu sabah arkadasim bi olay anlatti
Kadin kocasini aldatmis cocuk olmus tabi kocasina aldattigini soglememis oda cocuk 13 yasina gelince gercek baba cikip gelmis adamda evlenmis ama cocugu olmamis evliliginden diye olan cocugunu almaya gelmis olaylar buyumus aldatilan koca intikam almakicin cocuga tecavuz etmis
Zamaninda biranlik yapilan hata bu gun o cucugun hayatini maf etmis oldu ...
Arkadasinizda yol yakinken itiraf etsin ...ayni seyler basina gelir demiyorum ama ilerde daha farkli cok buyuk felaketler yasamasida olasi

ohaaa !! tecavüz mü etti.. !!:KK57:

R.El romanin sarkisindaki gibi "herseyin bir bedeli var,ihanetin en agir"Benim anlamadigm cocugun esinden degilde sevgilisinden oldugunu nasil anlamiski.Dna testi falanmi yaptirmis.Sevgilisi sahiplenecek olsa ona giderdi belki yine.Bence hic esine soylemesin cocugun iyiligi icin ama tabi hep bir korku ile evliligini surdurecek o zamanda.Soylemis olsada esi terkedecek cocugu ile ortada kalacak.Valla arkadasiniz icin uzulmedim ben o yaptigi yanlisin bedelini oduyor esine ve en cokta o sucu olmayan cocuga uzuldum.:(

Ya bu vicdan azabıyla yaşamalı ya da kocasına söyleyip bütün hayatını mahvedecek ama senin karışman bence uygun olmaz çünkü bu özel ve ailevi bir meseledir eğer arkadaşının eşi senin bildiğini öğrenirse durumlar daha da karışır diye düşünüyorum

Hosgeldin feykcan..

Bu konu kapanır sanıyordum hala açık .
Fake değilmiymiş yani .

5 yil nasil saklama pes.boyle aldatanlari hic anlamam yayip ederler sonra seytana uydum falan gecin bunlari kendini o aldatilan yerine koydukmu bilmesi gerekir

çok fena bir durum.söylesede ,söylemesede hiçbirşey farketmiyecek sonuçta ortada aldatma,yalan,ahlaksızlık var. eşi bu durumu hazmedemiyip arkadaşınıza zararda verebilir.içinden çıkılması çok zor durum.eşinin verebileceği tepki çok önemli o yüzden burdan biz size ne dersek yanlış olur.

bence sen bu arkadaşından uzak dur

Back
X