• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın bana çok kötü bağırdı

Noname91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
180
98
103
33
Bugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu

Bugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu
Bizimde bi yan komsu vardi arabayi buraya birakirsaniz tas atarim diyordu balkondan bende hele bi dene de bende gelip seni balkondan atayim demistim :D

İnsanlar sabırsız. Trafikte de bunlar böyle,insanı panikleten cinsten. Sizin bir suçunuz yok ki farkında değilmişsiniz ki olsanız bile 2 dakika sabredemiyorlar hiç takmayın bile kafanıza.

Canim onlarda dolmuslar belli senin bilicli yaptığın bisey degil fakat baslarina ayni olay cok gelince en son sana patlamislar.tabiki bu sekil davranmalari hata fakat bi dahaya biraz daha dikkatli olursun sıkma canını

Bundan iki ay önceye kadar çok işlek bir cadde üstünde oturuyordum.10 kişilik bir otopark vardı apartmanın önünde. Saat beşten önce geldiğim için de genelde yer buluyordum ama... Amasi var iste beş günün ucunde bir araba bir kamyon vs park etmiş oluyordu girişe. Korna calsan gelen giden yok. Çizmeyi bile düşünmedim değil bazen. İşlek cadde olunca park yeri bulamıyorsun doğru dürüst. Kaç kere başka yerlere park edip eve yurudugumu bilirim. Ben kimseyle kavga etmedim çünkü genelde görmedim park edenleri. Kadın ayıp etmiş orası ayrı ama böyle durumları çok yaşıyorsa dellenmis olabilir. Şahsen ben eline geçen yere park edenlere aşırı sinir oluyorum.

Apartmanda birisi acil bir yere gitmeye kalksa , hayati bir durum söz konusu olsa ne yapacaktınız? Araç kullananların çok ama çok dikkatli olması gerekiyor. Ayrıca trafikte seyir halindeyken görüşünüzü kısıtlayan bir durum söz konusu trafiğe çıkmamalısınız. Boynunuz tutuksa arabayı park ettikten sonra etrafınıza iyice bakabilirsiniz. Ama genede hiç kimsenin size hakaret etmeye bağırmaya hakkı yok. Ne olursa olsun ufak bir sitem edebilirdi en fazla ama bağırmak , hakaret etme de ne demek ??? Kim olduğunu sanıyorda sizi bu derece rencide ediyor, üstelik özür de dilemişsiniz . Siz araçtan indikten sonra kontrol etmediğiniz için hatalısınız , o hanım ise insan olmadığı İçin hatalı. İnsan olarak doğuyoruz o işin kolay kısmı ama insan olmak herkese nasip olmuyor işte ...

İnsanların hoşgörüsüzlüğü, benim de anneme bir gün kasiyer çok fazla bozuk para vermişti, annem de kardeşim bunu harcayamıyorum hani biraz tam ver dedi, kasiyer birden bire çıkıştı abla bunlar bana lazım diye. Bizde alttan almıştık ama uyuz olmuştuk içten içe. Aslında hatanız da var şimdi kızmayın ama sonuçta araba kullanıyorsunuz,öte yandan da kadının yaptığı çok saygısızca. Olur böyle şeyler herkesin başına geliyor, bir kadın böyle bağırdı diye moralinizi düşürmeyin. Çok geçmiş olsun bu arada, iyi bir losyon sürüp birde havluya sıcak ütüyü basıp boynunuza koydunuz mu bir şey kalmaz inşallah.

Bundan iki ay önceye kadar çok işlek bir cadde üstünde oturuyordum.10 kişilik bir otopark vardı apartmanın önünde. Saat beşten önce geldiğim için de genelde yer buluyordum ama... Amasi var iste beş günün ucunde bir araba bir kamyon vs park etmiş oluyordu girişe. Korna calsan gelen giden yok. Çizmeyi bile düşünmedim değil bazen. İşlek cadde olunca park yeri bulamıyorsun doğru dürüst. Kaç kere başka yerlere park edip eve yurudugumu bilirim. Ben kimseyle kavga etmedim çünkü genelde görmedim park edenleri. Kadın ayıp etmiş orası ayrı ama böyle durumları çok yaşıyorsa dellenmis olabilir. Şahsen ben eline geçen yere park edenlere aşırı sinir oluyorum.
Haklısınız bende sinir oluyorum ama siz nasıl bayansız nasıl genç kızsınız bile dedi bu kadarını demeye hakkı yok arabama çarpsalardı ne yapacaktın acaba diyor bana ben karşılardım dedim kulağın mı sağır o kadar korne çaldım duymadın diye uzattı da uzattı kaç.kere özür diledim özür dilediğim için çok pişman oldum

demek ki neymiş tutulmuş boyunla trafiğe çıkmamak lazımmış.
kadının işi neydi bilemem ama acil bir durum olsa? çocuğunu hastaneye yetiştirmeye çalışan bir anne olsa?
bağırmayıp ta ne yapsın..
Ben o haksız ben haklıyım demiyorum ki orda binlerce cafe var insanlar oturuyor ben milyonlarca kez özür diledim çok utndım bana nasıl bayansın nasıl genç kızsın dedi herkes duydu yer yarılsaydıda içine girseydim o an

Ben o haksız ben haklıyım demiyorum ki orda binlerce cafe var insanlar oturuyor ben milyonlarca kez özür diledim çok utndım bana nasıl bayansın nasıl genç kızsın dedi herkes duydu yer yarılsaydıda içine girseydim o an

binip arabaya gitseydiniz keşke.
özür diledikten sonra yapılacak başka birşey yok zaten.

Bu halde trafige cikmamaniz gerekiyor , hem kendi caninizi hem baskalarinin canini tehlikeye atiyorsunuz
Ayrica otopark kapisina birakmak karsi tarafin tepki vermesi icin gauet gecerli bir sebep , o kadin da belki hastaneye yetisiyor belki cok acil bir isi var , tek sucu uzatmasi olmus , ama tamamen hatalisiniz

demek ki neymiş tutulmuş boyunla trafiğe çıkmamak lazımmış.
kadının işi neydi bilemem ama acil bir durum olsa? çocuğunu hastaneye yetiştirmeye çalışan bir anne olsa?
bağırmayıp ta ne yapsın..

Bu halde trafige cikmamaniz gerekiyor , hem kendi caninizi hem baskalarinin canini tehlikeye atiyorsunuz
Ayrica otopark kapisina birakmak karsi tarafin tepki vermesi icin gauet gecerli bir sebep , o kadin da belki hastaneye yetisiyor belki cok acil bir isi var , tek sucu uzatmasi olmus , ama tamamen hatalisiniz

Seninkini okumdan ayni yorumu yaomisim , biz ruh esiyiz noopcum

Back
X