E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Kızlar bir sorum var, lütfen bılenler cevaplasın
özellikle evli bayanlar..
Bir defa biriyle beraber oldun mu sürekli olmak istermişsin, sürekli bir istek olurmuş
ama uzun süre yıne olmassan (mesela boşanma vs) yıllarca yıne istemeden durabilirmişsin isteğin geçermiş azalırmış o sürelerde..
Doğru mu bu duyumlarım sizce? bilen duyan yaşayan gören?!
Şimdiden teşk.
Öyle ve ya böyle seksten uzak kalınca özlüyorsun,arzuluyorsun..
Ama uzun süre cinsellik yaşamayınca da bu da alışkanlık oluyor,hayatından cinsellik çıktığı için bir nevi o hazzın tadını unutuyorsun..:
olay bu mu yani
Bence bu!!
Gerçekten bir insan için acı bir durum..
Hele ki gerçekten yaşamayı seven,minicik mutluluklardan havalara uçan güzel insanlar için çok zor olmalı..benneyaptımki
Cinsellik hayatımızın büyük bir parçası,onu yaşamımıza koyan da biziz,yaşamımızdan kaldıran da biz!:1closedeyes:
Allah belani versin iloş daha ne diyim yaniatalarımız boşuna dememiş
"alışmış kudurmuştan beterdir" diyemisalen erzu bak tadını aldı bırakamıyo
walla ben 1.5 falanyıllık evliyim adam bana yaklaşmasın diye dua ediyom bu surede ben hala alışmadıysam bir defadan kimse alışmaz hatta kudurmazda canım
cinsel arzuları yüksek olan kadınların beyin gücü geri mi oluyor yanimirmirmirmirkişiden kişiye göre değişir bu.
kimi kadın zaaflıdır.beyni belden aşağısındadır.
kimi kadının beyin gücü öndedir.
ve istemiyorsa kimse zorla dokunamaz.
Allah belani versin iloş daha ne diyim yani
walla ben 1.5 falanyıllık evliyim adam bana yaklaşmasın diye dua ediyom bu surede ben hala alışmadıysam bir defadan kimse alışmaz hatta kudurmazda canım
bence genç kızları cinsellikten soğutmak,evlenmeden önce kimseyle ilişki kurmamasını sağlamak için uydurulmuş yalanlar bunlar.
evlenmeden 1 kere bile yapma sonra hep istersin fln fln...
bana doğrudan böyle birşey söylenmese de arkadaşlarımdan duymuşluğum var bu söylediklerini.
bir de bu saçmalığın dul kadınlara iftira atmak için söylendiğini duydum ;
erkeklerin "bize yüz verir mi acaba"
kadınların da "kocalarımız nasıl koruruz" düşüncesinin altında bu saçma sapan düşünceler yatıyor malesef...
nefret ediyorum bu tip şeylerdenklava:
Allah belani versin iloş daha ne diyim yani
özel hayatimi deşifre etme hakkini kim verdi sana lankaydirigubbakcemile
eheh cıdden alısmıs kudurmustan beter sözu uygun mu düşmüş hihoyyyt nedir durum doğru mu vurgulanmıs
amin kanka cümlemizin
hayır.beyni belden aşağısına daha çok çalışıyor.örnek vereyim;buraya gelip fuhuş yapan yabancı hayat kadınlarının çoğu okumuş tahsilli zeki kadınlar.cokacimcoookcinsel arzuları yüksek olan kadınların beyin gücü geri mi oluyor yanimirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?