kadın bir kere beraber oldu mu .....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar bir sorum var, lütfen bılenler cevaplasın
özellikle evli bayanlar..

Bir defa biriyle beraber oldun mu sürekli olmak istermişsin, sürekli bir istek olurmuş

ama uzun süre yıne olmassan (mesela boşanma vs) yıllarca yıne istemeden durabilirmişsin isteğin geçermiş azalırmış o sürelerde..

Doğru mu bu duyumlarım sizce? bilen duyan yaşayan gören?!
Şimdiden teşk.

Nasıl yane...
Bir defa beraber oldun mu iflah olmazsın mı demek oluyor bu?

tadını alıp ne oldugunu bıldıgındenn dolayı sureklı ıstermişsinnn

Biraz farklı anlatmışsın,yanlış anlaşılacak..
Haddim değil ama düzelteyim..
Cinsellik dünyadaki en güzel duygulardan biridir.. İnsan yaşamadığı zaman merak ediyor,boşalma hissi isteniyor... Onu kendi kendine bastırabiliyor. Mastürbasyon ile..
Ama cinselliği tam anlamı ile yaşayan kadın ya da erkek farketmez,o harika anların tadına varınca seksi hayatının bir yerine koymuş oluyor. Hani cinsellik için ekmek,su gibi ihtiyaç diyoruz ya,işte bu söz bu durumdan ileri geliyor bence.:icecream:
Öyle ve ya böyle seksten uzak kalınca özlüyorsun,arzuluyorsun..
Ama uzun süre cinsellik yaşamayınca da bu da alışkanlık oluyor,hayatından cinsellik çıktığı için bir nevi o hazzın tadını unutuyorsun..
Biraz karışık ve uzun oldu ama anlayan anlamıştır inşallah..

yok yahu..daha neler...eşiyle birlikte olduktan sonra tiksinip hiç istemeyenlerde vardır mutlaka...hahahahahahaha....ya da hiç yapmayıpta içinden istek gelenler....böyle birşey olamaz olmaz...bu benim nacizane düşüncem..hele de kendiliğinden geçer yazıyor orda...bu hastalık mı ayol...

olay bu mu yani

Bence bu!!
Gerçekten bir insan için acı bir durum..
Hele ki gerçekten yaşamayı seven,minicik mutluluklardan havalara uçan güzel insanlar için çok zor olmalı..benneyaptımki
Cinsellik hayatımızın büyük bir parçası,onu yaşamımıza koyan da biziz,yaşamımızdan kaldıran da biz!:1closedeyes:

bır guzellıgın tadını aldıktan sonra vazgecmek durumunda olmk... ne acı :1ninca:

atalarımız boşuna dememiş
"alışmış kudurmuştan beterdir" diye

misalen erzu bak tadını aldı bırakamıyo

walla ben 1.5 falanyıllık evliyim adam bana yaklaşmasın diye dua ediyom bu surede ben hala alışmadıysam bir defadan kimse alışmaz hatta kudurmazda canım

kişiden kişiye göre değişir bu.
kimi kadın zaaflıdır.beyni belden aşağısındadır.
kimi kadının beyin gücü öndedir.
ve istemiyorsa kimse zorla dokunamaz.

bence genç kızları cinsellikten soğutmak,evlenmeden önce kimseyle ilişki kurmamasını sağlamak için uydurulmuş yalanlar bunlar.

evlenmeden 1 kere bile yapma sonra hep istersin fln fln...

bana doğrudan böyle birşey söylenmese de arkadaşlarımdan duymuşluğum var bu söylediklerini.

bir de bu saçmalığın dul kadınlara iftira atmak için söylendiğini duydum ;
erkeklerin "bize yüz verir mi acaba"
kadınların da "kocalarımız nasıl koruruz" düşüncesinin altında bu saçma sapan düşünceler yatıyor malesef...
nefret ediyorum bu tip şeylerden klava:

hiç alakası yok desem bu konular hakkında tecrübesiz biri olarak -tatlicadiarzu-

atalarımız boşuna dememiş
"alışmış kudurmuştan beterdir" diyemisalen erzu bak tadını aldı bırakamıyo

Allah belani versin iloş daha ne diyim yani
özel hayatimi deşifre etme hakkini kim verdi sana lankaydirigubbakcemile

walla ben 1.5 falanyıllık evliyim adam bana yaklaşmasın diye dua ediyom bu surede ben hala alışmadıysam bir defadan kimse alışmaz hatta kudurmazda canım

sizde bi sorun var orgazm olamıyosunuz galiba:1shok:

Son düzenleme:
kişiden kişiye göre değişir bu.
kimi kadın zaaflıdır.beyni belden aşağısındadır.
kimi kadının beyin gücü öndedir.
ve istemiyorsa kimse zorla dokunamaz.
cinsel arzuları yüksek olan kadınların beyin gücü geri mi oluyor yanimirmirmirmir

yahu sızde bildiğin ten uyumsuzlugu var bu cok bellı

canım sen de bekarmıssn bak kulaktan dolma bılgıler bunnar bunları bız de cook duyduk kaydirigubbakcemile3

amin kanka cümlemizin

cnm bela okumasanız allah iyiliğini versin deseniz bide cümlemizin demişsin
hayır mubarek günde deprem falan olur allah korusun :tomato:

soruya gelince kişiden kişiye değişir kimi evlenmedende isteklidir kimininde
pek yoktur bence olursa güzel olur olmazsada no problemsengözlerimebaksanab

cinsel arzuları yüksek olan kadınların beyin gücü geri mi oluyor yanimirmirmirmir
hayır.beyni belden aşağısına daha çok çalışıyor.örnek vereyim;buraya gelip fuhuş yapan yabancı hayat kadınlarının çoğu okumuş tahsilli zeki kadınlar.cokacimcoook
benim demek istediğim çok bambaşka birşeydi.bazı kadınların insiyatifi ve değerleri çok önde gidiyor.
duyguları yürekten müsade etmedikçe ve zamanı gelmedikçe çat patt cinsel ilişkiye girmez benim dediğim kadınklava:.
böyle kadınlar gerçekten özel kadınlardır.ve onları elde etmek için önce yüreklerine hitap etmek gerekir.:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…