kadın bir kere beraber oldu mu .....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mide neden bulansın bende onu anlamadım yaa kıslar normal bişey değilmi bu hiç yaşamadım ama bana normal geliyo şimdi

yok yahu niye bulanacak mideniz kıslar delirmeyin birincisi bu allah vergisi birşey yani doğanın kanunu anormal bir durum olmadığı sürece herkes eşini ister birkere beraber olunca hep istenirmiş meselesine gelince bence o cinsel mutluluğu tam yakalayabilmiş çiftler için yani hergün birlikte olmak istiyorum şahsen ben eşimle o da benimle yani zorunlu ayda bir kaç gün ara verdiğimiz günler geçmiyo bizim içinŞeniz tüm evli bayanlara eşlerini önce bu konuda fetetmelerini öneririm açamadığı kapı yok çünkü:hooray:

Giss deli açtiğin konuya bak yawww allasen derdini de bana giissiimm hayatin parçasi kizim o olay bak kocam askere gideli 47 gün oldu nasil nasil özledim arzuluyorum anlatamam sonuçta sevdiğim adam o benim ya belki biraz ayip kaçacak ama onun olduğumu bilmek beni çok mutlu ediyor walla aslada bikmam bundan şimdi yanimda olsa gene yapardim ahhhhhh ahhhhhhh sevdiğim birtanem askerde şimdiii ...........

cinsel duygular hic birliktelikleri olmamıs bayanlardada cok yogun olabiliyor.
mesela hayatında hıc masturbasyon yapmamış kızlar var
bi yandan sürekli yapanlarda var.
bu iş sanırım Allahın insana verdigi cinsell arzularla alakalı birde eşle alakalı.
bekar oldugum icin birşey diyemicem ama cinsel istek sevdiginiz bir insan varsa kesinlikle artıyor cok.
sanırım o laf şu bakımdan dogru. bu işten cok zevk alan alışır bırakamaz..süprizzzzz

biz kadınlar iradeli yaratıklarız.varsa yaşarız yoksa yatar uyuruzyerimseniben

ivett insanın sevdıgı varsa sureklııı özluyor hep o gunlerı anımsıyor ya işte, dert o dert,
biz kadınlar iradeli yaratıklarız.varsa yaşarız yoksa yatar uyuruzyerimseniben
ama olmayınca yapmıyoruz ne yapalım

cinsellik evlilik içinde yemek ,uyumak gibi bir alışkanlık yani sevilen bi alışkanlık yemek yemeği,uykuyu sevmeyen varmı içinizde...
bazı arkadaşlar aklıma gelmiyo ,midem bulanıyo gibi bişeler yazmışlar şaşırdım :sm_confused:
bekarlar sizde az bi uslu durun evlenince doyarsınız bea:mymeka:

evet tatlım wala, ınsan tadını aldı mıydı ıhtıyac oldugunu anlıyor
ama işte olmayınca da olmyor rahat duruyoruz ok :) sonra evlenınce ıstegımız kalmaz hem
depolayalım daha hehe

peki kızlar kocanızın 1 ay size hiç dokunmadıgı oluyormu???????

baska bı baslıkta ele alınmıstı o da aylarca dokunmayanı varmışşşşşşşşş

neeeeeeee 1 aymı eşim 1 gece dokunmasa 2. gece uyku uyuyamıyo bide sinirli oluyo

evet ama konu baska,

konu kadın bir kere beraber oldu mu ..... sonrasında aanıden erkegı gıtse istegı dewam eder mı yoksa bı anda gıder mı? idi....

ben ayri olarak izine gidiyorum 1ay süreyle
ama hic aklima gelmiyor bu is hehe
ovarken aklima gelmemi hic gelio tabi
herkeste degisebilir bilmiyorum

olayın ozetı kısaca sudurki ... Addicted to sex...:))) yer zaman kosul tanınmaz..bu mucizevi seyı bagımlılık yapar..=))

anacaım ne yapıcan sen bu mevzular derin mevzular. :icecream:
bekar kızsın boşver takma sen böyle konuları kafana.

artı söylemeden geçemicem yok olmaz hayır falan filan dersin amanın korkuyorum :1shok:dersin
sonracıma adamın tepesinden inmessin.:jeyyar: böyledir kadın milleti istemem yan cebime koy yani
:jeyyar:

Kişiden kişiye değişen bi durumdur bu ...

herkese merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım
hatta bu ilk mesajım :)

ben evli değilim ama erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz ve 1 yılı aşkın süredir birlikte oluyoruz.

bu sorulan soru bence biraz psikolojik biraz da fizyolojik bi durum

örneğin ben erkek arkadaşımla bir süre küs kaldım ve o süre içinde bir kez görüştük ve elini elime değdirtmedim, içimden gelmedi

ama sonuçta ve onun hayaliyle yanıp tutuştuğum, kendimi üstüne atmamak için zor tuttuğum ve hatta tutamadığım çok zaman oluyo :)

orgazmın tadını almakla alakalı galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…