kadın bir kere beraber oldu mu .....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sositosositocinsellik hayatın içinde çok güzel ve çok önemli bir durum herkes için durum farklıdır ama isteyerek ve sevdiğin insanla olduğu zaman insan çok mutlu oluyor hihoyyyt

cnm bela okumasanız allah iyiliğini versin deseniz bide cümlemizin demişsin
hayır mubarek günde deprem falan olur allah korusun :tomato:
soruya gelince kişiden kişiye değişir kimi evlenmedende isteklidir kimininde
pek yoktur bence olursa güzel olur olmazsada no problemsengözlerimebaksanab

:roflol::roflol:ŞenizŞenizŞeniz :roflol:ŞenizŞeniz Allah korusun amann ha..

[/COLO
erkek milletinin uydurduğu KOSKOCA bir YALAN bence benneyaptımki

kadın bekar olsun evli olsun istiyorsa yapar istemiyorsa yapmaz içten gelen bişi:delphin:

ne diycemi şaşırdım yaaakaydirigubbakcemile3

peki sımdı duygulara önce hıtap etmelı sonra bedene

ya da sevmeden guzel olmaz vs vs

konumuzdakı asıl olay şuydu ama ;

bırıyle berabersın, beraberlıgın kesılıyor sureklı bır ısteme durumu alıskanlıgın verdıgı ıstek devam eder mı
yoksa bellı sure gecınce yapmamaya da alışıp kendı halıne yıne cekılır mısın?

bılgılı arkadaslar konuya katılırsa daha gercekcı ve denenmıs bılgınınn payylasımı olur kanaatındeyım

vallahi bence hormonlarla ilgili.kadınına göre değişir.beş parmağın biri bir değil ki.bi de düşünecek ve ilgilenecek başka şeylerin varsa fazla takılmazsın bu konulara.yok tadını almakmış filan bana mantıklı gelmiyor.bi söz duymuştum kadının 9 nefsi varmış erkeğin 1 yani bu konuda kadınla erkek kıyaslanmaz bile.

bence bu isin olcusu yok cunku icgudusel birsey hizaya sokamazsin :)

bu arada bende yorum yaptim ya bu konuya helal bana be :roflol:

cinsellik bir ihtiyaçtır.nasıl ki yeme içme ihtiyacımız olduğu gibi.hayatımızda hep vardır.bu evliliktede vardır bekarlıktada

aslında doğru bi mantık, örneğin hiç avakado yememiş bir insanın canı avakado çekmez kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aslında doğru bi mantık, örneğin hiç avakado yememiş bir insanın canı avakado çekmez kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yaa bak bu da baska bı bakıs açısıı
ama bekarların bıldıgı bıseyy buuu cok genel bı tanıı
sengözlerimebaksanab

Benimki tam tersi oldu vallla...:1ninca::bbo::delphin:kaydirigubbakcemile

Sizdeki buu tersıı de ten uyumsuzluguunu isteksızlıkkk vs ye baglarım benn
ama nıe ölee kıı o da bı kötuymuss

aslında doğru bi mantık, örneğin hiç avakado yememiş bir insanın canı avakado çekmez

fazla düz bi mantık olmuş bu.. cinsellik derken insanın temel ihtiyaçlarından bahsediyoruz, bizim varlığımızı oluşturan, hayatımızın devamını sağlayan esas ihtiyaçlar.. yemekten içmekten barınmaktan nasıl vazgeçemezsen cinsellikten de vazgeçemezsin, yok sayamazsın.. ha bastırırsın belki ama artık o nerden ne şekilde fırlar bilinmez..

"bi kere yapmış olan bırakamazmış" lafını ise çok yadırgadım.. içinde bariz bi şekilde erkek şovenizmi yatıyo - ki erkeklerin de çok söylediği bi laftır zaten.. böyle söylemler beni sinirlendiriyo, hele de bayanların zikretmesi daha çok sinirlendiriyo..

cinsellik vucucdun arzu ettiği bir olaydır bence hiç ilişkiye girmemiş bir kişi de biriyle birlikte olmak ister gayet normal hormonlar callstıyı sürece istek devam eder

ben evlı bırıyım
evlenmeden oncesını dusundumde beraber olmayı ısterdım cok guzel gıbı gelırdı sımdı 4 senelık evlıyım ama olmasada olur bır halde oluyor bence evlı olup yada bır kere beraber olup mutlaka devamını ıstemez kadınlar bence tabıkı...

avakado benzetmesini yapan arkadaş gibi düşünüyorum
insan bilmediği birşeyi ne kadar isteyebilir ki?
ayrıca cinsellik yaşamaya başladıktan sonra hormonlar da farklı çalışmaya başlar

hiç avokado yememiş birini canı avokado çekmez tabi ki ama henüz hiç birşeyin tadını bilmeyen bebekler de yemek yeme ihtiyacı duyar değil mi?

cinsellik de yemek yemek gibi temel ihtiyaçlardan biri, ayrıca cinsellik sadece birleşmek değil -tıpkı avokadonun dünyadaki tek yiyecek olmadığı gibi- bakışmak,öpüşmek,dokunmak sevişmek tüm bunlar da cinselliğin içinde ve hepimiz bunlara ihtiyaç duyuyoruz..
hatta bebekler bile anne karnında mastürbasyon yapıyormuş.

bunlar bizim içgüdülerimiz bunu yadsıyamayız ama kimilerimiz eyleme dökeriz kimilerimiz bastırırız...

cümleyi aynı şekliyle ben de duymuştum.
hatta bu benim de aklımı kurcalar dururdu.
ama yorumlarınız aydınlattı.. a.s.

kıs prenses sen buralarda mısın
neredesın yorum da yaparmıs bak bak bak kaydirigubbakcemile2
büyümüşde aman da amann sevsınler

canım ben de merak edıyorum bu konu ben actım
ck garıp bızı hep bı kere yedın mı hep ıstersın laflarıyla buyutttuler

sımdı dıyoz öle mı acep, nıyse bakalım ewlı hanımlar ne cvplar vercek
ızlıyoz okuyoz işte..

Kadına o duyguları hissettiren erkektir.Eğer adamda beceri yoksa kadının isteyeceğini hiç sanmıyorum.

Back
X