dogaa, canım sen o zaman hafifdan avrupaya dogru gideceksin, burası turkiye ve ataerkil kütükler aman pardon erkekler ülkesi
ayrıca sen eşini ütüsüz gömlekle yolluyorsan onu sevmiyorsun demekdir, neden mi ? Bir erkegin traşından kravatına, saçından çorabına dış cilası kadının namusudur. Özellikle kadın çalışmıyorsa, eger oda erkek gibi yogun calısıyorsa o zaman bazı konularda sınır cizebilirsin.
Ama annem beni hizmetci olarak dogurmadı dedigin an, ya avrupaya gitmen lazım yada cok zengin bir koca bulman lazım ki sana hizmetci tutsun derim. Standart bir ailede hele calısmayan bir bayan bunu yapmak zorunda yoksa bunun acısını bi sure sonra alnında
cıkmaya baslıyacak ve genelde rengeyiklerinde olan dallı budaklı bir parcaya sahip olarak ceker (boynuzlanma). Ama dedigin gibi calısan bir bayansan ondan hertur yardımı almak hakkın, ama calısmıyorsan bunu kendinde arama. Tabi eşinin işini ve zorluk derecesini bilemem
hani masa başı yorucu olmayan bir işde ise o zaman ondan yardım isteyebilirsin ama fiziksel guc gerektiren işlerde calısıyorsa
o zaman adamdan zerre yardım beklemen dogru degil