Kadin dedigin nasil olmali?

Evlilik amacli gorustugum cocuk (ki allahim butun nitelikleri.ona vermis yakisikli tatli bal neyse) bana bu arabaya bebek gibi bakmaya kiyamayacagin kizlar bindi ama ben seninle ileri donuk dusunuyorum dedi.herkese ben cirkinmiyim diyip dolasiyorum.haaa bu cocuk bana bakmaz diyerekten aptal saptal hareketlere girdim uzaklasti benden :)) sadece soylemek istedim

Yuh adamda ego tavanmis yani.

ince ve naif olmalı yerine göre erkek gibi ve kesinlikle kendi ayakları üzerinde durabilmeli

Erkek bakis acicina goremi soruyorsun yoksa genel mi . Sahsen kadin dedigin karakterli oturakli olmali oncelikle.zayifmis kiloluymus farketmez giyinmeyi kendine bakmayi bilecek. Yok zayiftir istedigini giyer mantigi sacma geliyor bana modaya uymak yerine yakisani giymeli. Sisman kadin cirkindir diye bisey yok ama tayt meselesine gelince yaglari her taraftan sarkmis(ozur dileyerek soyluyorum ustune alinmasin kimse.)bir kadin kendine tayt giymeyi yakistirmaz. Onun yerine vucut hatlarini saklayacak veya daha duzgun gisterecek seyler giymeli. Bu benim sahsi gorusum.

Bakimli olmali guzel kokmali kuyafetleri devamli yemek kokan elleri camasir suyu kokan bir kadin eger devamli boyleyse .(istisnalar haric.)ben hoslanmiyorum kadin olmama ragmen . daha cok sey var aklimda bu kadarini yazdim.

Com kasmayin kendiniz olun .ama bakimli olmayi ihmal etmeyin. Evlenjnce kendjnizi salmayin.

Ayaktayken neyse de bide oturuncu kaçak 5 kat çıkmış gibi olmuyor mu nasıl oturacağını şaşırıyor insan

şimdiiiiiiiiiiiiiiii şappudu şuppudu damağımı şaklatıyım bi ( öğğğğ )
bi kere konu sahibesi tebrikler benimde son yıllarda düşündüğüm şeyi düşünüyorsunuz ben kiloya hala takık bi insanım ama artık görünümden çok sağlık için kilo vermeye yürümeye spor yapmaya gülmeye eğlenmeye yemeye içmeye ağzım dolusuna bir dilim baklava sığdırmaya bayılıyorum.
Eşimin beni her halimle sevdiğnii biliyorum, ama inanki eşimin hakkımda ne düşündüğü başkalarının hakkımda ne düşündüğü kilo açısından zerre ilgilendirmio beni kendimi güzel hissettiğim kiloda olunca veya kendimi güzel hissettiğim kıyafetlerin içine kendimi koyduğum zaman özgüvenimde tavan oluyor. ben eşiminde göbeği vardı ben onuda zayıflattım ama ben onun göbeğine bayılırken yaptım bunu çünkü sağlık sözkonusuydu benim için en önemli olan. eşimin hakkında kimin ne düşündüğü hiç önemli değildi sağlığı önemliydi,
velhasıl diyeceğim o ki kiloylada güzeliz zayıfda güzeliz elimiz hamurluyken başımızda tülbent de güzeliz ojeliyken de güzeliz bizim beynimiz karakterimiz önemli yemişim bedenini ya ruhumuz güzel olsun

İyiki de uzaklaşmış sizden. Çok karaktersiz biri ancak öyle cümle kurabilir bence..

Sağlığı yerinde olduktan sonra kilo dayatılmış bir görselliktir. Hatta mesela ben çok zayıfım bana da kadın dediğin kuru olmaz diyorlar. Kafalarında birşey uydurmuşlar istiyor da istiyor bizim Brad Pitt'ler...

önceden zayıf 0 beden kadınları begenırdım bende oyleydım
simdi 28 yasındayım hala zayıfım ama bu sefer dolgunum
popoysa popo bacaksa bacak
görürsün yanı onu :) mutluyum 0 beden oldugum popoma ne gıysem dolduramagım gunlere elveda edelı oldu epey :)

ben şimdi olaya binlerce yıllık insan yaşamını ve insan fizyolojisini göz önünde tutarak yorumlayacağım:
her ne kadar "erkekler zayıf kadın beğenir imajı" varsa da aslında külliyen yalan...
tamamen içgüdüsel bir olay.
kadının bel ve kalça bölgesinin yağlanması(şişmanlaması) potansiyel olarak kadının sahip olabileceği bebeği daha iyi koruyabileceğini gösterir. çünkü yağ dokuları korur.bunu beyninde bilmese bile, erkek içgüdüsel olarak bilir...yani modern imaj erkeğin ve kadının zihnini zehirlese de içgüdüler değişmez. içgüdü der ki "bu kadın senin neslini daha iyi sürdürür,ona git!" erkek de farkında olmadan, vücudu daha sağlam,karakteri daha sağlama gider...ve bu genelde sıfır beden olan değildir, hafif kilolu ve güler yüzlü olandır. eş olarak bunu seçer. tabi ki modern dünyanın dayatmalarına dayanamaz ve geceleri çırpı gibi kadınlara bakarak mastürbasyon yapar. içini dinleyemeyip, dayatılana kandığı için....

valla zayıf şişman onu bunu bilmem de kadın dedıgın bence gururlu olucak.....gunumuzde erkeğe erkek kavramını hıssettıren kadınlar cok azaldı...daha cok erkeğin totoşunu kaldırmakla uğraşıyorlar....

kadınlık ve dişilik aynı olmadığı gibi adamlık ve erkeklik de aynı değildir. kadın gibi kadın ilk şartı hem dişilik hem ev hanımlığı hem iyi bir anne hem zeki bir eş hemde mutfakta becerikli olandır. erkekler der ki çok güzel olup kalas kızlar var bakmadığımız ya da herkes de gögüs ve popo var senin ayırt edici bir özelliğin olmalı derler

Evlenince çocuk iş ev bütün enerjinin aldı.Kadın dediğin bir havası olmalı.bakımlı olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…