Kadin dedigin nasil olmali?

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.121
8.489
198
Bir dert mi bilemiyorum ama dertlesmek benim ki. Aklimdaki soru isaretleri..
Biliyorum cok hadsizce bir soru. Kadin dedigin nasil olmali.
Medyada sifir bedenler güzel kadin olarak geciyor hep. Moda yok tv, dergi ne varsa hep bu beden yönelik.
Nereden cikti bu zayif kadin güzeldir sevdasi?

Kafam cok karisik gercekten. Senelerce iki kilo fazlamdan rahatsiz oldum ve simdi de kilo alayim yeter diyorum. Kivrimli bedenimden rahatsiz ettirecek kadar oynuyorlar ayarlarimizla.
Modanin icine tüküreyim, nedir bu kadinlari herhangibir kaliba sokmak isteyisiniz!

Söyle bir karsilastirdigim kivrimli azicik etli kadinlar daha hos iken nedir bu illa zayif kadin dayatmaniz?
Kac insan can verdi zayiflayacagim diye. Ne olur bir 4 kilo fazla olsak?
Ooo sismanlar tayt giymesin, yok boru bacakli yok söyle böyle. Bunu diyen mübarek heykeltras misin?

Senelerce vucudumu beyenmememe sebep oldu bütün bu sacmaliklar.
Kendinmizle barisik olacagiz ama müsaade etmiyorsunuz ki!
Mankenleri burnumuza sokup aha kadin bu diyorsunuz.

Ben artik biraktim bu isleri. Galiba kendimle barsitim. Eskiden utandigim o iki kiloyu da almaya calisiyorum. Artik sagliksiz ve nesesiz buluyorum bu ince beden olayini.
Yani demem o ki, biz güzeliz. Yeter ki saglikli olalim.
Galiba kendi sinavimi verip erdim su an.
Kilo fazla olmadiktan sonra iyidir.
Baslarim sizin zayif olayiniza.
I love fat =D

Kadin dedigin
....
Tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürlerle yemeklerle işi
olmayacak. şöyle pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı
konduracak şüphesiz. Salatasız oturmayacak yemeğe.Temiz olacak herşeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri, Yahut
pahalı parfümlerin sindiği, boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık
bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin. Buram buram aşka
sarılacaksın arkadaş. Buram buram kadın kokacak kadın dediğin.Kadın dediğin güzel olacak… Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi
karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da…
...

Der Can Yücel, aklima geldi ;-)

Bizden cok sey bekliyorlar ..

Güzel kadın konusu görecelidir. Kimi zayıf, kimi şişman kimi balık etli sever. Hepsinden önce biz kadınlar kendimizi sevdikten sonra gerisinin çokta önemi yok :)

Vhalla diger hatlari bilmem de kadin gobeksiz olmali arkadas ...
hatta her insan gobeksiz olmali...
hamileligimden dolayi olk defa gobegim oluyor....
depresyona girdim yahu ...hic mi rahat etmez insan....
nasil duruyorsunuz bu gobeklerle....

Hamileikten sonra karnim cok büyüdügü icin toparlanamadi göbek deligim falan bozuldu. Eskiden hic yokken simdi buna katlanmak zorundayim. Hafif göbegin de yakistigi kisiler illaki vardir. Eskiden hic sevmezdim ama simdi ayva göbek cok seksi geliyor gözüme bir de

sana katılıyorum.
bu zırvalıklar yüzünden bayanlar olduklarından da farklı gözükmeye başladı.
Ben bile buna örneğim kaşım seyrek ama kaş boyuyorum bu ben değilim.
Moda kalın kaş cünkü öyle bir moda olacak ki kaşsız gezmek o zamanda yoketmeye calisirim herhalde...

Ben de uyandim resmen. Modaya ya da suna buna göre kendimi beyenim beyenmememden. Nasil dogduysam oyum, oyuz yani.
Cok ugrasiyorlar kadinlarla. Kapitalizmin sirtimizdan ekmek yemesi bu.

Spor da mi ise yaramadi ?
Benim bahsettigim hafif ayva gobegi degil :)
Bildigin kocaman gobekli kadin ve adamlari
popo bacak kolda bi seksilik olur toplu olunca ama gobek berbat duruyor kiside

pratık ve zeki olmalı
aksesuarı guleryuz olmalı
dedıgını anlamayan karsısındakıne oylece bakan
miskin kadınlar benı hasta edıyor

Spor da mi ise yaramadi ?
Benim bahsettigim hafif ayva gobegi degil :)
Bildigin kocaman gobekli kadin ve adamlari
popo bacak kolda bi seksilik olur toplu olunca ama gobek berbat duruyor kiside

Kocaman bir göbek zaten sagliksiz, yagin o bölgede toplanmasi sagligi tehtit eder. Benim göbegimde yag yok ama artik deri fazlasi var. Karin kaslarim ayrildi ve sporla düzeltilebilen birsey degilmis galiba arastirdim. Kaslarin icerden dikilmesi lazim eskisi gibi. Ikinci cocuktan sonra belki yaptiracagim..

Valla son zamanlarda bakıyorum da bilmiyorum artık erkeklerde dört dörtlük güzel olsun zayıf olsun gibi fiziki özellikler değil de daha çok huy davranış gibi özelliklere dikkat etme var sonuçta bir ömür geçirecekler ve geçinip giçenemeyeceklerine bakıyorlar tabii ki ilk bakışta etkilenme aşk olması lazım ama bir erkek zaten etkilendiyse etkilenmiştir ve gerçekten bağlandıktan sonra kilo falan çok önemli değil aşırıya kaçmamak kaydıyla tabi

Onu hakedecek ne yaptı adam? derim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…