- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
Bir dert mi bilemiyorum ama dertlesmek benim ki. Aklimdaki soru isaretleri..
Biliyorum cok hadsizce bir soru. Kadin dedigin nasil olmali.
Medyada sifir bedenler güzel kadin olarak geciyor hep. Moda yok tv, dergi ne varsa hep bu beden yönelik.
Nereden cikti bu zayif kadin güzeldir sevdasi?
Kafam cok karisik gercekten. Senelerce iki kilo fazlamdan rahatsiz oldum ve simdi de kilo alayim yeter diyorum. Kivrimli bedenimden rahatsiz ettirecek kadar oynuyorlar ayarlarimizla.
Modanin icine tüküreyim, nedir bu kadinlari herhangibir kaliba sokmak isteyisiniz!
Söyle bir karsilastirdigim kivrimli azicik etli kadinlar daha hos iken nedir bu illa zayif kadin dayatmaniz?
Kac insan can verdi zayiflayacagim diye. Ne olur bir 4 kilo fazla olsak?
Ooo sismanlar tayt giymesin, yok boru bacakli yok söyle böyle. Bunu diyen mübarek heykeltras misin?
Senelerce vucudumu beyenmememe sebep oldu bütün bu sacmaliklar.
Kendinmizle barisik olacagiz ama müsaade etmiyorsunuz ki!
Mankenleri burnumuza sokup aha kadin bu diyorsunuz.
Ben artik biraktim bu isleri. Galiba kendimle barsitim. Eskiden utandigim o iki kiloyu da almaya calisiyorum. Artik sagliksiz ve nesesiz buluyorum bu ince beden olayini.
Yani demem o ki, biz güzeliz. Yeter ki saglikli olalim.
Galiba kendi sinavimi verip erdim su an.
Kilo fazla olmadiktan sonra iyidir.
Baslarim sizin zayif olayiniza.
I love fat =D
Biliyorum cok hadsizce bir soru. Kadin dedigin nasil olmali.
Medyada sifir bedenler güzel kadin olarak geciyor hep. Moda yok tv, dergi ne varsa hep bu beden yönelik.
Nereden cikti bu zayif kadin güzeldir sevdasi?
Kafam cok karisik gercekten. Senelerce iki kilo fazlamdan rahatsiz oldum ve simdi de kilo alayim yeter diyorum. Kivrimli bedenimden rahatsiz ettirecek kadar oynuyorlar ayarlarimizla.
Modanin icine tüküreyim, nedir bu kadinlari herhangibir kaliba sokmak isteyisiniz!
Söyle bir karsilastirdigim kivrimli azicik etli kadinlar daha hos iken nedir bu illa zayif kadin dayatmaniz?
Kac insan can verdi zayiflayacagim diye. Ne olur bir 4 kilo fazla olsak?
Ooo sismanlar tayt giymesin, yok boru bacakli yok söyle böyle. Bunu diyen mübarek heykeltras misin?
Senelerce vucudumu beyenmememe sebep oldu bütün bu sacmaliklar.
Kendinmizle barisik olacagiz ama müsaade etmiyorsunuz ki!
Mankenleri burnumuza sokup aha kadin bu diyorsunuz.
Ben artik biraktim bu isleri. Galiba kendimle barsitim. Eskiden utandigim o iki kiloyu da almaya calisiyorum. Artik sagliksiz ve nesesiz buluyorum bu ince beden olayini.
Yani demem o ki, biz güzeliz. Yeter ki saglikli olalim.
Galiba kendi sinavimi verip erdim su an.
Kilo fazla olmadiktan sonra iyidir.
Baslarim sizin zayif olayiniza.
I love fat =D