Kadın Dernekleri ?

Sosyal medyam yok beni bulurlar korkusu ile açmadım hiç şehrimi yaşadığım yeri herşeyimi değiştirdim kimse ulaşmasın bana zarar verenler diye çünkü 2 senedir dışarda geziyor hak ettikleri yer hapis ama bende hakkımı adaletimi aramaya çalışıyorum işte.

Sosyal medyam yok beni bulurlar korkusu ile açmadım hiç şehrimi yaşadığım yeri herşeyimi değiştirdim kimse ulaşmasın bana zarar verenler diye çünkü 2 senedir dışarda geziyor hak ettikleri yer hapis ama bende hakkımı adaletimi aramaya çalışıyorum işte.

Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Malesef adliyete bulunmayan adaleti arkamizda insanlari toplayarak toplum kamu vicdani ile arar olduk.
Umarim feraha erersiniz 🙏🏻

Merhaba herkese 2 senedir süren giden bir davam var olay burda yazılacak gibi değil bir kadın desteği , kadın kolları , baro kadın dayanışma hattı her ne ise arkamda durmadan bir sonuca ulaşamıcam zaten bir çok kadın kolları ile ilgili federasyona mail attım durumumu anlattım aradım konuştum ama kimse ilgilenmedi
Telefonda sadece yaşadığım durumun çok vahim kötü bir olay olduğunu ellerinden geleni yapacaklarını söyleyip bir daha dönüş alamadım.

çevrenizde ya da bildiğiniz bir kadın derneği var mı dava boyunca benim arkamda duracak , beni savunacak sesimi duyurmamda yardımcı olacak ? Kadın derneği derken şiddet gören kadınların başına kötü şeyler gelen kadınların sesini duyurmalarına yardımcı olanlar nasıl ulaşabilirim kime ulaşabilirim ? Şimdiden teşekkürler.
Medyayı kullan gazete tv aklına ne geliyorsa... dernekle olmaz o işler...bir ek haberlere çıksan ortalık kaynar...

Back
X