kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

kız saglam bi teknik biliyomuş benımkıde ağlamak üzereydi belki işe yarar diye yaptırdım kötü bi niyetim yoktu tabiki

Tekniğin sağlamlığından şüphemiz yok yani sonuçlarından sonra. hiç mi kıskanmaz insan ben olsam acısından ağlasa kabullenemezdim. Kalk doktora gidelim demek varken kim varsa toplayıp mıncıklamışsınız adamın belini kusura bakmayın da. Tabi etkilenir.

Hoşuna gitti mi gitmedi mi bilinmez ama ereksiyon olmasının sebebi yüzüstü yattığı için olabilir. Neticede altta kalıyor ve istem dışı olmuş olma ihtimali yüksek. Ayrıca genelde erkekler uyku süresşnce saatte bir de ereksiyon oluyorlar istemeden. O zamanda rüyasında kimbilir kimle neler yapıyo deyip cinnet geçirmeniz lazım. Saçma sapan şeyler yapmayın da düşünmeyinde bence.

Hem aç netten bak masaj tekniklerine sende öğren sen yap masajı, elin kızına ne masaj yaptırıyorsun. Hoş bişey değil yani.

Ben de elin kızına masaj yaptırttığınıza şaşıranlardanım.

bu durumda nişanlını mı, yoksa kızı mı kıskandın acaba...bır kadınlar bırlıkte olmanın nasıl bişi oldugunu merak eden ve nişanlısına teklıf eden sensin. nişanlından da senden de bır cacık olmaz..

Bu konu sahibesinn hep sexle sorularimi olur bence siz erkeksiniz konu bana gore inndirici degil fakeeeeeeeer

Bu konu sahibesinn hep sexle sorularimi olur bence siz erkeksiniz konu bana gore inndirici degil fakeeeeeeee

Aaaa canim hatirlattigin iyi oldu nasil hatirladin.
İyi olmus nisanlin 2. Kadin fantaxisini zaten kurmustur bu olayda tuzu biberi olmus sende etkilenmissindir belki yataginiza alacaginiz 2. Kadin neden 18 lik bir citir olmasin ki?????

Aaaa canim hatirlattigin iyi oldu nasil hatirladin.
İyi olmus nisanlin 2. Kadin fantaxisini zaten kurmustur bu olayda tuzu biberi olmus sende etkilenmissindir belki yataginiza alacaginiz 2. Kadin neden 18 lik bir citir olmasin ki?????

Bir sabah eşime sırnaşıp mevcut hareketliliğin çiş olduğunu anlamamla 35 imde öğrendim bunu. Lanet olasıca çiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…