- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
kız saglam bi teknik biliyomuş benımkıde ağlamak üzereydi belki işe yarar diye yaptırdım kötü bi niyetim yoktu tabiki
kızlar ben dün gece yaşadığım bi olayı anlatcam lütfen bana yardımcı olun..
dün nişanlım bize geldi beli çok ağrıyodu ağlayacak derecede hemde..
kardeşimde bende masaj yaptık neyse geçmiyo krem falan sürdük sonra kardeşimin arkadaşı geldi kız 18 yaşında falan bizden 5-6 yaş küçük ayrıca nişanlımla tanışıyolar bildiğin kardeşim gibi çocuk gözüyle bakıyoruz kıza..
neyse buna dedim ki git de abine bi masaj yap kız bi masaj tekniği biliyo kütletiyo falan işe yarar belki dedim neyse kız yaklaşık 20 dk falan yaptı bizimki yüzüstü yatıyodu sonra kızlar salona geçti bu da hemen sırtüstü döndü iyi geldi uyussam mı falan dedi.
o an şortundan sonra biraz ereksiyon olmuş gibi hissettim ama emin değilim dokunmadım sormadım da ama tam da değil yani böyle tam sertleşme oldu olacak gibiydi..
sonra düşündüm ki öyle bişe olsa hemen sırtüstü dönmezdi falan dedim.
ya evlenceğim adama böyle şeyler yakıştırmak istemiyorum ama kadın eli sonuçta acaba etkilenmiş midir?
kızlar hata mı etmişim sizce ama sanmıyorum yinede kontrol etmediğime şuan pişmanım aslında ama böyle bişeyi kontrol etsem o da çok kızardı eminim sen nasıl yakıştırıyosun böyle bişeyi bana diye..
ne dersiniz?
konu sahibinin diğer konusu da: nişanlımla yatağıma 2. bir kadın almak istiyorum şeklinde..
kız gözün aydın hadi..ilk adımı atmışınızzz...
Ayrıca erkeklerin çişi geldiğinde de penisinde hareketlenme olur kalkık gibi demişssiniz ya öyle olur. Bu yaştan sonra anatomi dersi vereceğim aklıma gelmemişti
Ben sizi hatırladım siz yatağa 3. kadını almayı düşündüm diyen üye değil misiniz ? Sanıyorum nişanlıya karşı bir güvensizlik oluşmuş ve kafada soru işaretleri var.
Aaaa canim hatirlattigin iyi oldu nasil hatirladin.
İyi olmus nisanlin 2. Kadin fantaxisini zaten kurmustur bu olayda tuzu biberi olmus sende etkilenmissindir belki yataginiza alacaginiz 2. Kadin neden 18 lik bir citir olmasin ki?????
Kahkahayı bastımBir sabah eşime sırnaşıp mevcut hareketliliğin çiş olduğunu anlamamla 35 imde öğrendim bunu. Lanet olasıca çiş
Kahkahayı bastımLanet olasıca ehe
Hayallerim vardı umutlarım yıkıldı
Ahahahajhaahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha
Tam huhuuuu derken yıkıldım diyon he
Yanağım ağrıdıHuhuuu derken bu mu buuu uıuhuuhuu oldum
Ahahahajhaahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha
Tam huhuuuu derken yıkıldım diyon he
Huhuuu derken bu mu buuu uıuhuuhuu oldum
Yanağım ağrıdı
Tepkin enişteyi nasıl etkilediNe bekliyodun falan dedi mi doğru söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?