kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

kişisine göre değişir..
masaj cinselliği çağrıştıran bişey..
niyet de önemli ama,erkek olunca çok iyi niyetli düşünemiyorum..
eşim masajdan çok etkilenir mesela, beline yaptırmayı çok sever..
hatta ilişkiden önce masaj ister..bilek falan olsa neyse de, bel hassas biyer..
kız da okşama hissini verdiyse nişanlına, dürtülmüş olabilir..
ama hata sende canım, niye ellettiriyosun adamı millete..
neyse yinede çok ciddi bişey olmamış..
tecrübe olmuş oldu artık sana da..
iyki sertleştimi vs. muhabbetine girmemişsin bu arada canım..
bundan sonra kadar iyi niyetli olma..
erkeklerin beyni farklı çalışır unutma..

kız saglam bi teknik biliyomuş benımkıde ağlamak üzereydi belki işe yarar diye yaptırdım kötü bi niyetim yoktu tabiki

kutletmeli masaji biliyorum osteopatiden bahsediyosun sanirim emin misin iyi bildigine .. birde bu masaj oldukca sert bir masaj oyle yumusak oksamali fln degil.. kizin kotu niyetli biseyler yapmadigina emin misin ?

Bak bana hic kizma ama sen safmisin ya.kiz 18 yasinda diyorsum 10 yasinda degil yani.olgun bir genc kiz.ve nisanlinda saglikli bir erkek.baska kiza git madaj yap denirmi yaa.adam dogal olarak uyarilmistir. Bence yanlis faln gormedin.essegin aklina karpuz kabugunu dusurmeyin. Cok yanlis yapmissin.yasin benden kucuk bazi seyleri kotu tecrubeyle ogrenme akilli davran derim

etkilenebilir, yabanci ise cok takilmazdim da evime giren cikandan etkilenmesi (elinde olmayan nedenlerle dahi olsa) rahatsiz ederdi...
bundan sonra esinize kimseyi teknik vs diyip rahatlamasina vesile olmayin derim.
agriyorsa masore gitsin hatta oncelikle doktora.

Madem içine dert olacaktı neden elin kızına masaj yaptırıyorsun..Erkekler zaten zayıf varlıklar.Güvenmen yada güvenmemen ayrı bir mesele. Ama senin yönlendirmen yanlış olmuş.Nişanlın gel bana bi masaj yap deseydi direk yine hoşuna gitmeyecekti. Senin söylemende farklı bir durum olmamış. Sen yapmışsın işte ister geçsin ister geçmesin elinden geleni yaptıysan tamamdır. Bu son olsun yaşı kaç olursa olsun..Madem böyle bir tepki verdin,en azından görmüş oldun kendi tepkini bir daha da elin kızlarını araya sokma derim ben.

istemsiz olarak etkilenmiş olabilir, sonuçta biyolojik bir olay. yakını olmadıgı için biyolojik etkiyi bastıracak psikolojik bir güç de olmadıgı için... olmuş olabilir.

Yazıyor yazıyor kayboluyor konu sahibi. Trolleniyoruz hanımlar benden söylemesi..

Bkz: konu sahibesinin bir önceki grup seks konusu.

Masaja müsade etmene kızanlara gülüyorum :)))

Ayrıca ereksiyon bu, bilinçli bir şekilde olmaz ki. Bence yadırganacak bişe değil.

tabi ki etkilenmştir. Sende hata yani niye yaptırıyosun yaşı o kadar da küçük değil kızın ben olsam asla lafı bile olamazdı böyle bi şeyin

Ayrıca ereksiyon bu, bilinçli bir şekilde olmaz ki. Bence yadırganacak bişe değil.

maşallaahhh...
xxxxl genişlik bu olsa gerek..
nişanlım ona buna kendini mıncıklatacak ben de seyrine bakcam..
koparrım bi tarafını, kökten çözüm..

siz her gün güzel bi masör çağırıp yaptırın o zaman eşinize
bakalım eşiniz ne düşünecek

Bunu cidden merak ediyorum şaka ya da iğneleme olarak algılamayın lütfen. Nasıl kontrol edecektiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…