- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Bi dahakine KONTROL ETBozuntuya vermedim akşamına da başım ağrıdı intikam soğuk yenen bir yemektir
Bi dahakine KONTROL ET
Kütürdeten teknikliHAHAHAHAHAHAH bi aile dostumuzun kızı var eli çok hafif olmadı onla bakarız
Puhaha grup takilirlar :)Aaaa canim hatirlattigin iyi oldu nasil hatirladin.
İyi olmus nisanlin 2. Kadin fantaxisini zaten kurmustur bu olayda tuzu biberi olmus sende etkilenmissindir belki yataginiza alacaginiz 2. Kadin neden 18 lik bir citir olmasin ki?????
kız saglam bi teknik biliyomuş benımkıde ağlamak üzereydi belki işe yarar diye yaptırdım kötü bi niyetim yoktu tabiki
oğğğğ :)enteresan birisiniz, önceki konunuzla ne kadar çelişiyorsunuz.
yatağınıza almayı düşündüğünüz diğer kadınla üçünüz napıcaktınız peki.
düşündüm ama vazgeçtim mevzusuna hiç girmeyin, bu kadar kıskanç olan üçüncüyü düşünemez bile.
siz her gün güzel bi masör çağırıp yaptırın o zaman eşinize
bakalım eşiniz ne düşünecek
Bence gülünçsün :)Heralde bu da konu sahibinin diger uyeligi
maşallaahhh...
xxxxl genişlik bu olsa gerek..
nişanlım ona buna kendini mıncıklatacak ben de seyrine bakcam..
koparrım bi tarafını, kökten çözüm..
Masajı kendini mıncıklatma olarak gören bir şahsiyetseniz benim suçum yokEşiniz nişanlınız her neyse açsa bu onun açlığı.
madem bu sadece masum bir masajsa siz neden içinize fitne sokuyorsunuz ?Masajı kendini mıncıklatma olarak gören bir şahsiyetseniz benim suçum yokEşiniz nişanlınız her neyse açsa bu onun açlığı.
madem bu sadece masum bir masajsa siz neden içinize fitne sokuyorsunuz ?
Masaj yapılması gerekiyorsa bundan sonra nişanlınıza masajı siz yapın.
Aklınızdaki soru işaretlerinede çözüm bulmuş olursunuz.
Ha birde nasıl kontrol edecektiniz adama gel bakayım bi elleyeyim mi diyecektiniz
Forumun her köşesine fellik fellik burnunu soktuğundan dolayı bunu da hemen keşfetmişsin bakıyorum. Tavrın aşırı derecede rahatsız edici. Fikrimi desteklersin veya karşısında olursun. Ama bu konu sahibinin başka hesabıdır vesaire gibi saçma ithamlar gül-dü-rür. Lütfen.Senden baska kimse gülmedi
Hay hay girmeyelim. Ama insan fizyolojisine göre bunun normal olduğunu söylediğim için genişliğim, xxxxxl olduğum, fake hesap olduğum ve daha neler neler...polemiğe girmicem..
hiç havamda deilim..
Forumun her köşesine fellik fellik burnunu soktuğundan dolayı bunu da hemen keşfetmişsin bakıyorum. Tavrın aşırı derecede rahatsız edici. Fikrimi desteklersin veya karşısında olursun. Ama bu konu sahibinin başka hesabıdır vesaire gibi saçma ithamlar gül-dü-rür. Lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?