kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

Ben aldırmadım eve 10 litrelik alıyoruz zaten iki kişiyiz az gidiyor diye ama eve gidince bakayım 10 ltlikler nasıl seksi mi goncamın aklı kayar mı ? yoksa yatağa onla mı girsek heyecan olur
eennnee adam 19 lt likle mi yapmış.
benim eşim 3-5 er alıyor yedekte dursun die

Dokunulmasından etkilenmesi çok normal.
Suç sizde bence başka bir kıza ne diye masaj yaptırıyorsunuz, zor durumda kalıp yaptırdığınız zamanda boşuna kafanızda kurcalamayın.
Hı kızdan da masaj tekniklerini öğrenin derim

yuhh ya kutsal damacana

Bu nasıl bir sapıklık damacanadan nasıl su iceceğim ben şimdi aklıma hep bu haber gelecek

konu sahibine gelince o kadar dikkatinizi çektiğine göre olmuş demek ki,ben masaj yaptırdığınız kıza üzüldüm yazık kızcağaza

Hayir yani ereksiyon olsa bile, bu demek degilki o kizi cinsel bir sekilde arzuladigini. Sirf agrinin gitmesinden,rahatlamasindanda olabilir.

Erkekerde bircok zaman istek disi sertlesme olabilir,o anda cinsel istege bile gerekmiyor,en basiti sabah ereksiyonu.

Ben aslinda bir tanidigima esime masaj yapmasina o kadar tuhaf bakmazdim fakat esim eger agridan aglamak üzeriyse (dediginiz gibi) ben onu doktora felan götürürdum.

ıykk iğrenç bu insanlar kimi koyuna tecavüz eder köylüler evlendirir kimi damacanaya ıykkkkk

masaj yapmasına izin vermen hata ..
ayy inanamıyorum,nişanlına güven ..
elaleme masaj yaptırtma bi dahaa ..

Ya bende normal bir sekilde cevap veriyorum,daha yeni gördüm diger konusunu. Konu sahibi ya fake ya bu cinsel konulara kafayi fena takmis

Etkiler tabi ki elin kizini ne nisanliniza masaj yaptiriyorsunuz? Benim kiz kardesimle aramda 7 Yas var ama bu konuda cok hassasim ona bile yaptirmam acikcasi. Ne gerek var? Durduk yere adamin aklina olmadik seyi sokuyorsunuz?

Bence etkilenmesi normal bir durum ona kizmaya hakkiniz yok, Masaj bu, kadin basimiza bile etkileniyoruz. Suclu sizsiniz. Bi daha yaptirmayin olsun bitsin.

Sizin söylemeniz o kızın da bunu yapması olmamış.
Iste bu yüzden de islam dininde tokalasmak falan yoktur.
Tokalasirken bile insanlar etkileniyor kaldıki masaj.

Gayet medeni bir insan olduğumu düşünüyordum ki bu konuya rastladım. Çok abes bir durum. Siz,nişanlınız,masaj yapan kız toptan ilginç geldi bana. Daha önceki konuyu da göz önüne alırsak sanırım buaralar psikolojik durumunuz hiçte iyi değil.

Kocama baskasinin dokunmasina musaade edemem. Ereksiyondan degil. Oyle gorsem onları midem bulanir. Hele ki 18 yasinda....

Tahinimce etkilenmiştir. Yani rahatlamadan ötürü olabilir..
Bende arkadaşlara katılıyorum, küçük de olsa bir bayan eli sonuçta
masaj yaptırmamalıydınız ben olsam kıskançlıktan çatlardım

ben masaj yaptırmanıza o kadar takılmadım da "ereksiyon olmuş gibi geldi ama ellemedim, kontrol etmedim" falan bu ne ya böyle okudum resmen

ne yani avuçlıcak mıydınız hışşt noluyor diyip? tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…