- 17 Mart 2012
- 6.664
- 2.417
- 448
masajdan rahatsız olacağını pek sanmıyorum konu sahibinin,nişanlıya grubu yani yatakta 3lü yapmayı bile teklif edebildiğine göre
ay bu ayni kisimi
bende o konuyu gormustumde 2. kadin filan sonradan vazgecmisti galiba...ayni kisi oldugunu hatirlamadim ben...hahah saf saf yorum yapiyor benim gibilerdeevet eski konularında var. benim eşim başka kadına dokunsa deli olurum herhalde
bende o konuyu gormustumde 2. kadin filan sonradan vazgecmisti galiba...ayni kisi oldugunu hatirlamadim ben...hahah saf saf yorum yapiyor benim gibilerde
teklifi geç kadınları aramış bile. netten konuşmuş. ama konu sahibine yaşlı gelmiş kabul edenler pehh:)ya vazgeçse de ne bileyim böyle bir şeyin teklifini düşünmesini bile yapamam ki ben çok kıskancım valla kalbim dayanmazzz
teklifi geç kadınları aramış bile. netten konuşmuş. ama konu sahibine yaşlı gelmiş kabul edenler pehh:)
hangi konu ya??Ay o kişi bu kişi miydi ? O aman masajı isteyerek yaptırtmıştır hatta sevgilisi etkilendiyse bundan memnun bile olmuştur o tarz düşünebildiğine göre , çok haklısınız..
evet. ta kendisiAnam bu o kızmıydı ya) Hani şu 2.kızı yataklarına almaktan bahseden
bu şaka olsun lütfennnn.teklifi geç kadınları aramış bile. netten konuşmuş. ama konu sahibine yaşlı gelmiş kabul edenler pehh:)
oha dedim artık yaevet. ta kendisi
o neeeeeee nasıl bir şeyDamacayla ereksiyona gelen erkek tabiki kız eliyle hayda hay gelir
suç sende
detaylar burda cnm hepimiz dumur olmuştuk,kaçırmışsın http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yatağıma-2-bir-kadın-almayı-düşündüm.745339/hangi konu ya??
az açsanız?
kız 3 lü mü teklif etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?