kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

masajdan rahatsız olacağını pek sanmıyorum konu sahibinin,nişanlıya grubu yani yatakta 3lü yapmayı bile teklif edebildiğine göre

Ay o kişi bu kişi miydi ? O aman masajı isteyerek yaptırtmıştır hatta sevgilisi etkilendiyse bundan memnun bile olmuştur o tarz düşünebildiğine göre , çok haklısınız..

hehee çok komik olmuş bu konu canımm diyelim ki nişanlın etkilenmiş ve sen gördün ne dicen ki adama
kusura bakma ama senınkı kalkmıstı denmez kı. bu arada kız bizden küçük demişsin sanmıyorum ve bir arkadas daha yazmıs ole olsa sırtustu donmezdi. yani ben erkek olsam daha da ovdururdumm mesela
o yuzdenn ben derım kı takılma bu duruma ..

ayrıca 18 yaşındaki kız nasıl küçük oluyoki
nişanlın yakışıklıysa sadece nişanlın değil kız da etkilenmiş olabilir
o dönemlerde insan kendinden daha büyük kişilere ilgi duyabilir
ki yaş farkı da 5 yaş filanmış
başına durup dururken bela arıyorsun

bende o konuyu gormustumde 2. kadin filan sonradan vazgecmisti galiba...ayni kisi oldugunu hatirlamadim ben...hahah saf saf yorum yapiyor benim gibilerde

ya vazgeçse de ne bileyim böyle bir şeyin teklifini düşünmesini bile yapamam ki ben çok kıskancım valla kalbim dayanmazzz

Damacayla ereksiyona gelen erkek tabiki kız eliyle hayda hay gelir

suç sende

Kütletme tekniği biliyor diye başkasına masaj yaptırmasını önermek,yatağa 3. kişiyi almayı planlamak (kadın mı erkek mi orayı tam anlamadım) hayırlı işler,bol güneşler dilemek için uğradım sadece...

valla eşimin beli kopsa yine başka bir kıza elletmem orasını burasını çok kötüyse doktora gitsin canım aaaa .sadece erkek değil kız bile masaj yaparken etkilenmiş olabilir

ahahaha ya bende ciddi ciddi cevap yazdım
Ya eski konusunda 2. bir kadını yataklarına alarak kütür kütür sevişmeyi hayal ediyordu

adamın belini kütlettirmek için 18 lik bir hatunun elleriyle nişanlısının belini ovdurup akabinde penisinin derdine düşmesi nasıl bir fantezi ürünüdür..

Eğer sen gerçeksen ciddi anlamda SAPIKSIN !

Ay o kişi bu kişi miydi ? O aman masajı isteyerek yaptırtmıştır hatta sevgilisi etkilendiyse bundan memnun bile olmuştur o tarz düşünebildiğine göre , çok haklısınız..
hangi konu ya??
az açsanız?
kız 3 lü mü teklif etmiş

teklifi geç kadınları aramış bile. netten konuşmuş. ama konu sahibine yaşlı gelmiş kabul edenler pehh:)
bu şaka olsun lütfennnn.
o zaman bu masaj yanında devede kulak bile kalmıyor.
nasıl bir ilişki bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…