kadın eli kim olursa olsun erkeği etkiler mi?

bunu aklı selim bir kız yazmaz. konu sahibi bence bizimle dalga geçiyor. erkek bile olabilir.
yoksa bu masaj olayından neden rahatsız oluyor ki. hatta direk kendisine yaptırsaymış madem

Kesin erkek bunu yazan aklı fikri şeyinde bizimle alay ediyor zavallı ,aklı şeyine vurmuş

ya da ikinci üyelik olabilir mi

şu damacana olayında gazetenin biri damacanaya siyah bant çekip damacanayı iğfal eden adamın resmini açık açık vermişti ahahaha

ohaaaaaaa ben 2. kadın olayını yeni okudum ne kadar miğdesizsin kızım sen yaa öğğğğ

yahu kontrol etmek ne, hımm bakim evet tamam aşkım sorun yok, ne kadar çirkin bir hareket olurdu:KK63:
ayrıcada olmus olabilir ne olacak yani kavga mı cıkaracaksın bunun için kıza git masaj yap diyen sensin
geçmiş olsun

ayyy inanamadım sana nasıl rahatsın öylee. sen kızı adama gönder sonra kalktı mı yoook canım niye kalkacak kii !

Sizden 5 6 yaş küçük olması kadın sıfataları taşımıyor demek değilki... Sonuçta çocuk değil, hernekadar kardeş olarakta görseniz. Ben sizin tutumunuzda yanlışlık buldum. Kendi ağzınızla masaj yap demişsiniz. Nişanlınız elbette etkilenmiş olabilir, başka bir kadın eli dokunuyor sonuçta. Tahrik olmuş olabilir... Ben çok karşıyım böyle şeylere, hatta tokalaşmadan sonra formaliteden öpüşme faslınada karşıyım. Kimse kimsenin öz kardeşi değil, bu güven meseleside değil. Bence bu size ders olsun, nişanlınıza kimseye masaj yaptırmayın

her evde bir damacana var.
nelere kadirmiş meğer

Ben aldırmadım eve 10 litrelik alıyoruz zaten iki kişiyiz az gidiyor diye ama eve gidince bakayım 10 ltlikler nasıl seksi mi goncamın aklı kayar mı ? yoksa yatağa onla mı girsek heyecan olur

etkileye de bilir etkilemeye de bilir,o anki durumuna bağlı.Ama ben olsam masaj yaptırmazdım

Etkilenmişte olabilir olmayadabilir ama kim olursa olsun madem ağlıcaktı sana gelene kadar doktara gitseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…