- Konu Sahibi cancanguness
-
Canım karın toklugu olur mu hıc. Ben oyle bısey demedım. Parfumue kadar kremıme kadar ortak butceden alınır. Benımkı oylesıne para Neyse ya bu topık ilginclesti.H
Harçlık alıyor karın tokluğuna üretmek için çalışıyorsun.İşin eğlenceli olmalı.Yoksa mümkün değil bundan mıtlu olmandan.
Emin ol kavgacı ve baskın bir insan değilim evde. Hatta gayet mutluyum. Çalışıyorum paramı harcıyorum dilediğimce ve evde yorulmuyorum. Burada biz siz de ezilmeyin diye yorumlar yapıp yol gösteriyoruz, senin yazdığın yoruma bak. İyi tamam sen böyle yaşamaya devam et. Çalış çalış bide evde çalış hamile halinle daha daha çalış bravo sanaBen şuan işte olduğum için çok aralarda bakabiliyorum konuma. Okumaya çalışıyorum yazılanları. Konu dağılmış. Kimisi kocasını övmüş , kimi dine bağlamış , kimse görüş yazan insanlara sataşmış. Bu kadar kavga edilecek bir konu değil aslında. Yani tabi burada bile bu kadar kavga eden , buradaki hanım arkadaşları aşağılayan, eziklikle suçlayan hanımların eşlerine evde baskın bir şekilde olduğunu tahmin edebiliyorum. Evet haklarına yedirmediklerine hiç şüphem yok. Ama bu kadar kırıcı olmaya da gerek yok bence.
anlamayan sensin bir daha bak.
böyle yazarak kadınlığı küçülttüğünün farkında mısın?
ezik de pasif de salak de ama kadınlaşmış erkek ne demek?
kadın olmak zayıflık, basitlik mi yani?
Her neyse birşekilde dengeyi bulmuşsunuz.O güveni sende sağlamış belki..Ama deyim olarak bana uygun depil.O güveni sağlayana kadar benim düşüncem bu.Ama lütfen kadınlar bu konuda adaletsizlik olduğunda itiraz edebilsinler.Bir ağız olmak açısından.Çünkü bu konı bşr yara toplumda.Canım karın toklugu olur mu hıc. Ben oyle bısey demedım. Parfumue kadar kremıme kadar ortak butceden alınır. Benımkı oylesıne para Neyse ya bu topık ilginclesti.
He he tovbe tovbe siz boyle erkeklerinu üstüne cikin onlara baskı yapin neymis erkek kadin esit ben de para kazaniyom eger esine rahat vermeyecekseniz calismayain siz ozgur olun sizn hayatınız size hos benimki de bana ne mis erkek kadin esit kumarbazla sarhosuyla evlenseniz tabi gelecek derdine kapilirsiniz
Konu sahibi o hanımdan beter çıktı.Ters köşe yaptı.Emin ol kavgacı ve baskın bir insan değilim evde. Hatta gayet mutluyum. Çalışıyorum paramı harcıyorum dilediğimce ve evde yorulmuyorum. Burada biz siz de ezilmeyin diye yorumlar yapıp yol gösteriyoruz, senin yazdığın yoruma bak. İyi tamam sen böyle yaşamaya devam et. Çalış çalış bide evde çalış hamile halinle daha daha çalış bravo sana
Çalışmakta sıkıntı yok da düzen bozuk.Büyük konuşmayın.
Kimsenin size birşey dedigi yok ama tutturmussunuz erkekle kadin esit degil diye.Siz eşit olmayabilirsiniz ama herkesi genellemeyin.
Calisip da esinden psikolojik ve ekonomik siddet gören kadinlarin varlığı kadinlarin çalışmasinin yanlis oldugu sonucunu dogurmaz.
Zaten ev hanımı da olsa o adam oyledir baştan yanlis o kadin evde otursa da siddet görür.
Ayrıca herkes sirf maddi kaygiyla çalışmiyor. Esimin maddi durumu cok iyi de olsa ben yine meslegimi yapardim.
Düzelmedikçe bu genel mesele daha çok konuşuruz.Adamlar maaş kartı bende olacak diyebiliyor veya bunu hissettirebiliyor daha tanışma aşamasında.Ben senden daha çok bıktım inan.Nefret ettim.Offf konu yine maas kartini kocaya verip vermemeye gelmis.Bikmadiniz mi bayanlar bu mevzuyu konusmaktan? Isteyen harclik alir isteyen kendi maas kartini kullanir.Niye yani dejavu gibi hep ayni konuda dusunceyi kabul ettirme ,karsi tarafi yerme cabasi ?
Pff itiraz olsun da..Nihayetinde bir erkek bir kadın değildir değil mi?Bir erkeği onore etmek kadını onore etmek diye şeyler var..Ama bunlar ince noktalarda böyle konularda değil.Bu adaketsizlik hem de erkeğim ayağına adaletsizlik.Para da para diyen bir erkeği her kadın itici bulur..Sen erkek misin yoksa?Ne söylesem ne açıklasam itiraz..Niyetin iyi görünmiyor.
Evlilik icerisinde olmasi gereken seylerinde kendi icinde sinirlamasi var.baslik baslik yazariz ama detaylarda takilip kalabilirz.insan olan herkesin evlilik birligi icinde yapmasi gerekenler hepimizce bilinir ama yapan kac kisi.bu ana konulari yerine getirmeyen ese sahip ama ona ragmen tonlarca is yapan kadin sayisi azimsanmayacak kadar cok. Ben bu ana maddelere sahipken ev isi konusunda daha az beklentiyle gunumu geciriyorum.soylesem yapar ama ben söylemiyorum fedakarligi degil bu.soylesemde yapmadigi cokkk oldu. Beceremiyorum dedi.anlamiyorim dedi.offff dedii pufff dedi. Anlatabildim ins. Birde su var ki her erkegin tepki sekli ve bu şekillere her kadinin cvbi baska oluyor. BenAçıkçası evlilik birliğinden beklentileriniz bence zaten insan olan birinin yapması gereken şeyler. Yani ne olduğunu tam söylememişsiniz ama iş yapsa onları yapmasa kıymeti yok dediğinize göre onlar zaten evlilikte asgari olması gereken şeyler diye düşünüyorum. Yani tabiki de bir evlilikte saygı sevgi muhabbet olmalı. Bu evlenmeden önce konuşulmasına bile gerek olmayan şeyler.
İnşallah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlarınız olur. Hep mutlu ederler sizi.
Bekarlik gercekten sultanlikmis. Sevdigim adama yapiyorum ben bunu. Bide eslerini sevmeden bunlari yapanlar var. Yuklerini ikiye katlayanlar.dilerim birgun bu duzen degisirİşte evlenmelisin diyenler okusun.. Bu kölelik evlilik değil kızımla beraberim bekarım evim hep toplu temiz kafama göre yemek yaparım ya da yapmam valla böyle hayat çile söylersin kavga çıkar kardeş Allah acısın sana
Arkadaşın"ne için çalışıyoruz ozaman "sorusuna üretmek için dedin de onun için söyledim.Ben hayatımdan kısıyorsam üretsem de mutsuz olurum.Adalet hissi lazım mutmainlik lazım...Sana sözüm yok o sorıua verdiğin cevaptan dolayı söyledim.Evt sevıyorum işimi
Nerde kadını küçültmüşüm ya.Saçmala daha fazla .Okumuyor musun yorumlarımı sen.Uğraşma benle çok farklı baktığımız bile yok.Bırak ufak ayrılıklar olsun.Çok uzun zamandır ilk defa sert şekilde polemiğe giriyorum sayende.
İtiraz edilecek şeye tabii ki itiraz ederim. Kalkıp kadınlığı küçültürsen buna tepki vermeyelim mi?
bir de herkese sen erkek misin diyorsun kişi kendinden bilirmiş işi yoksa sen erkek misin bizle kafa mı buldun bunca zaman boşandım vs diyerek?
merak ediyorum eslerinizn bi
Seylerini yalamak sorun degilde ayaklari yikamakmi sorun oluyor
Yok calismiyom evlenmeden once esim sart kostu ben senin ve evin butun sorumlulugunu aliyorum senin de yapman gereken benim ve evin sorumlulugunu alman esim icin cesitli sinavlarada giremedim disarda kadim ama deger acta olsam acikta da olsam yuvanim sicakligi yeter bakin terar ediyorum calisan kadina saygim var ama miletin konu saptirmalari sinirlemdiriyor beni biraz anlayis
Sinavlara giremedim acikta kaldım diyorsunuz.eşiniz istemedi diye.
Yani o izin verse çalışacaktiniz istemissiniz yani hali hazırda egitim almışsınız sinava falan gireceginize gore.
O zaman burda yazdiklariniz esinizin görüşü ve onun sizi etkilemesi ile olusmus kanaatleriniz.
Ayrica siyah carsaf giyiniyorum yazmışsınız da o sekilde giyinecek kadar takva sahibi iseniz yukaridaki çirkin cümleyi asla kurmamalisiniz.
Edep haya yoksa kıyafetin bir önemi yok.
Bir talibim yardımcı almaya karşıydı kesinlikle..Annesi hem çalışmış hem evde iş yükü kendisinde ve yardımcı almıyormuş.Bir kısım kadın da böyle olunca erkekler normal sanıyor.Bizim ulkemizde zaten esit sayilmiyor malesef
Dediginiz gibi calisan kadinlar daha cok yoruluyor bir de esten destek gormeyince bu iki katına cikiyor
Ben calisip bu kadar didinsem en az ayda 1 temizlikci alirdim bunun hesabini soramazdi esim ona cok takıldım
Yanlis anlamalar ustume gelmeler cahilmisim gibi yorum atmalar isi ciyrindan cikartti ondan bütün bayanlara diyom anlis anlasildim sadece kadin madem bu kadar zahmet çekiyor calismasin dedim o kadatTmm kabul benim de saygım var.Ama talihsiz yorumlarda bulunmamış öyle düşünmemiş olmanı tercih ederdim.Sapla samanı anlamak lazım..Bilinç lazım..
Yaw he he kurtulamdim gitti ha ben erkeklerin boyle agsalanmasina karsiyim ne o bunada illa kılıf bulacani ha edep diyonuzda merak etmeyi etkiye tepki o kadar yazdim yanlis anlasildim diye habire uztume gelinirse olacagi buSinavlara giremedim acikta kaldım diyorsunuz.eşiniz istemedi diye.
Yani o izin verse çalışacaktiniz istemissiniz yani hali hazırda egitim almışsınız sinava falan gireceginize gore.
O zaman burda yazdiklariniz esinizin görüşü ve onun sizi etkilemesi ile olusmus kanaatleriniz.
Ayrica siyah carsaf giyiniyorum yazmışsınız da o sekilde giyinecek kadar takva sahibi iseniz yukaridaki çirkin cümleyi asla kurmamalisiniz.
Edep haya yoksa kıyafetin bir önemi yok.
Jinakolaji uzmanı mıymış yani.Ünide öyle bir bölüm yok.Tıptan sonra okursun jinakolaji uzmanlığını..Kendisi açıklık getirsin merak ettimjinekolaji okumuş arkadaş öyle dedi
Jinakolaji uzmanı mıymış yani.Ünide öyle bir bölüm yok.Tıptan sonra okursun jinakolaji uzmanlığını..Kendisi açıklık getirsin merak ettim
Burada bir etkiye tepki yaparlar sana ama banlanırlar işte!hani o yazdığın eylemi karşı cinsde de yaşayanlar var ya o bakımdan!Yanlis anlamalar ustume gelmeler cahilmisim gibi yorum atmalar isi ciyrindan cikartti ondan bütün bayanlara diyom anlis anlasildim sadece kadin madem bu kadar zahmet çekiyor calismasin dedim o kadat
Yaw he he kurtulamdim gitti ha ben erkeklerin boyle agsalanmasina karsiyim ne o bunada illa kılıf bulacani ha edep diyonuzda merak etmeyi etkiye tepki o kadar yazdim yanlis anlasildim diye habire uztume gelinirse olacagi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?