Kadın Erkek Eşit Olmasın Efendim

Ben
Ben daha bir erkeğe güvenemem..Senin güvenin birşekilde sağlanmış.Ortak hesaba da karşıyım.İzlemesi zor.Ne biletim karşıdakinin mali tutumunu bana yanlış yapmayacağını.Çalışıyorum diye talip olanlar oldu farkediiliyor ya hissediliyor açık gözlülük derdinde olduğu.Aptal değiliz.Ve çok yaralıyor.Kadın olduğunu bile hissedemiyorsun.Kendin için sevdiği için geldiğini bile hissedemiyorsun .Yoksa ben maddiyatçi biri değilim.Benden düşük maaşlı da olabilirYeterki benim paramı bir kırpma derdinde olmasın.Uzun bir süre için dediğim şekilde organizeyi kabul etsin.Sonra ben güvenime göre yelkenleri indirir veya gardda dururum.Erkel dediğin de bir kadına parası için gelmeyecek arkadaş okadar da değil.Erkeklik höt hötle kadının tüm maaşını almayla ev işi yapmamayla olmuyor.Koruyup kollayacak.Çalışan kadının enbüyük eksiği bu.Kadın kale gibi durmuş ama bie omuz arıyor.Ev hanımlarından maddiyat beklenmiyor heryere arabalarla götürülüyorlar tek bile gidemiyorlar hastaneye.Çalışıyoruz diye bu kırpma derdi nedir?Erkeklerin yaptığı vermeden almak.Kadınlar yapamaz bunu..Erkekler zaten hep alıcı konumunda..
.Zor geçinmesi kabulüm herzamann ama açıkgözlülük yapmayacak bunu belli etmeyecek yada diretmeyecek.Yadırgamayacak .Paracısın deyip ters köşe yapmayacak.Güven sorununu anlayacak..Dediğim şey çok adaletli..Kimsenin kimseye hakkı geçmiyor.Kırpmıyor sadece kırptırmak istemiyoruz.Ayrılırsak ben boşanmama mı üzüleyim alın teri kaybıma mı üzüleyim.Tedbirli olmalı üzecek şeyleri defe çalışmalıyım.Kolay olmuyor toparlanması..

Ben bilir miydim boşanacağımı?Arkadaşım üçüncüye evlendi ister miydi o?Ben kaç kişiyle görüşmelerde bulundum evlilik için.Ayrılık yaşadım sevdiğimden.Kolay gören tipler değiliz üstelik.Yani demek istediğim garantisi yok.Bir erkekle heran ayrılabilirsin elinden geleni yapsan da ayrılabilirsin.Güven verecek onlar da biraz .Gerçekten merhametli olacaklar bir kadına ego derdinde olmayacaklar bukadar.Onlarda bu aşırı eksik.Hep kadından çalma derdindeler..

Son düzenleme:

anlamayan sensin bir daha bak.
böyle yazarak kadınlığı küçülttüğünün farkında mısın?
ezik de pasif de salak de ama kadınlaşmış erkek ne demek?
kadın olmak zayıflık, basitlik mi yani?

Eşinizi buna siz alıştırmışsınız. Herkes böyle değil. Kadın erkek eşitliği sosyal olarak savunulan birşey. Yani kadında erkek te maaş almalı. Ee o zaman çalışmayan kadın kocasıyla eşit değil mi? Maddiyat olarak olaya bakmak yanlış. Siz çalışıyor muşsunuz, ben çalışmadığım dönemde de eşim ev işlerine yardım ederdi, yemek yoksa ya beraber hazırlardık ya da dışarıda yerdik. Çünkü en başta yapılan işleri görev gibi benimsemedim.

Siz kendinize saygı duymalısınız ki eşiniz de size saygı duysun.

H
Harçlık alıyor karın tokluğuna üretmek için çalışıyorsun.İşin eğlenceli olmalı.Yoksa mümkün değil bundan mıtlu olmandan.

Offf konu yine maas kartini kocaya verip vermemeye gelmis.Bikmadiniz mi bayanlar bu mevzuyu konusmaktan? Isteyen harclik alir isteyen kendi maas kartini kullanir.Niye yani dejavu gibi hep ayni konuda dusunceyi kabul ettirme ,karsi tarafi yerme cabasi ?

Söylediklerinize katılıyorum, kötü bir tecrübe yaşamışsınız sanırım bilmiyorum tam ama, siz umudunuzu kaybetmeyin yine de, dengeli evlilikler de var.
Umarım kadın erkek ilişkilerinde daha adaletli bir seviyeye geliriz birgün.

Yok artik terbiye sinirlari zorlanmis yine

Çok talihsiz bir yorum olmuş konu sahibi böule düşüneceğini bilsem kendimi yormazdım hiç .Biz burda bilinçlenme adına şeyler yazıyoruz sen neler demişsin.Yok sataşmış.Yok kocalarına settirler.Çok ayıp etmişsin.Merak etme öyle değillerdirBu zihniyette biriyle olmamaya çalışıyoruz kadınlar da azcık bari bir ağız olsun diyoruz.çok ayıp etmişsin.Konu bitmiştir benim için zihnime kalbime vaktime parmaklarıma yazık.üzüldük bile senin için..Ne için açtın ozaman sen bu konuyu?İyi ya kocandır mı diyeydik.Yorulacan tabi mi diyeydik?Cevaplarımızı beğenmiyor çok alakasızmış gibi.Hem de desteklediğimiz halde seni.pess.

Üniversite jinekolaji canimmm merak etmeyin hepinize yetecek kadar bilgim var hani sizin o begenmediginiz siyah carsafli kisilerdenim giderildimi merakiniz
Jinekolaji nasil bir bolum Jinekolaji hala guluyorum hayat bazen cok jinekolaji

Tmm kabul benim de saygım var.Ama talihsiz yorumlarda bulunmamış öyle düşünmemiş olmanı tercih ederdim.Sapla samanı anlamak lazım..Bilinç lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…