Kadın Erkek Eşit Olmasın Efendim

Harclıgıda ortak bırıkımıde tatıl harcamasınıda vs vs bız karar verırız.

Ya bir de genellememek lazım tabi her ailenin kendi içinde dinamiği de farklı oluyor.
Siz de durum farklı olabilir bu harçlık meselesine karşı olduğum daha çok kadının despot kocası oluyor, alıyor karısının kartını, harçlığı bile bin bir nazla veriyor, konu sahibi gibi bir temizlikçi bile alamıyor evine, gidip kafasına göre mont alsa evde kavga çıkacak mesela, ben itirazım böylelerine.
Öbür türlü herkes kendi aile bütçesini nasıl ayarlar kendi bilir tabii mesela bizde ben eşime göre daha iyi bütçe yönetimi yapıyorum. Kendi artan parasını bana gönderir ben biriktiririm, arada harçlık konusu yok. Sizde eşinizmiş, değişiyor işte.

herkes kendi ayağını kendi yıkasın bi zahmet. bu cümleden sonra ben daha fazla bişey söyleyemicem.
merak ediyorum eslerinizn bi
Seylerini yalamak sorun degilde ayaklari yikamakmi sorun oluyor
S

Sen çalışıyor musun onu söyle?
Yok calismiyom evlenmeden once esim sart kostu ben senin ve evin butun sorumlulugunu aliyorum senin de yapman gereken benim ve evin sorumlulugunu alman esim icin cesitli sinavlarada giremedim disarda kadim ama deger acta olsam acikta da olsam yuvanim sicakligi yeter bakin terar ediyorum calisan kadina saygim var ama miletin konu saptirmalari sinirlemdiriyor beni biraz anlayis

Peki evlenince de devam etti mi can bunuda bil

Siz biraz farkli dusunce alemindesiniz esinizle birlikte efendimizin ozellikle aile hayatini arastirin ogrenin.hatta tez yazinki iyice bilgi sahibi olun.
Efendimizin eslerinden biri adini tam hatirlayamadim calisirmis dokuma yaparmis Peygamberimiz hic kazandiga ucrete dokunmazmis diledigin gibi kullan dermis.Hanimi da ihtiyaci kadar kullanir geri kalanini sadaka olarak ihtiyac sahiplerine verirmis.efendimiz esleri varken kecisini
hanimlarina sagdirmayip kendisi sagarmis hamurunu kendisi yogururmus yere dusen kamcisini bile devesinden inerek kendisi alirmis esyasini dahi bi baskasina tasimasina izin vermemistir.gonullu hizmet etmek isteyenlerin hizmetini de belli olculerde kabul etmis onlari da dualari esliginde ihya etmis.zahmet vermek istememesi baskalarinin hakkinin kendisine gecmesine gonlu razi olmadigindandir.Allah ta hicbir kulunu bir baskasinin kolesi kilmamistir.buyuklere bile hizmet etmek iyidir lakin bunu buyuklerin aliskanlik haline getirmesi hak ihlaline girer.yani kendimizin yapabilecegin bir isi keyfimizce baskalarina yaptirmak da baska bir kul hakkidir.

Eee sonuç olarak ne yapacaksınız?
Kavga etmek değil bu ayrıca,okuyan diğer insanları bilinçlendirmek..
Eğer çözüm bulduysanız konuyu kapattırabilirsiniz mesela?zor değil...

azıcık seviyeyi korusanız. sıkışınca saçma sapan yorumlar kalitenizi gösteriyor. sizi muhatap almamak en doğrusu.

zira farklı dünyaların insanlarıyız.

Yok artık ama yani !

Eee sonuç olarak ne yapacaksınız?
Kavga etmek değil bu ayrıca,okuyan diğer insanları bilinçlendirmek..
Eğer çözüm bulduysanız konuyu kapattırabilirsiniz mesela?zor değil...
Çok nazik bir kişi olduğunuz yazış tarzınızdan bile belli. Kapatılması için istekte bulundum .

Cok tesekkur ederım bende bunu demek ıstıyorumm şekile takılmamak lazım derken.
Despotluga dayatmaya kendıne saygısı olan kadın ızın vermez o adamlada evlenmeZ. Evlenmıssede napar eder ortamını bıcımlendırır. Ben kocama ne ıstedıgımı ne ye ıhtıyacım oldugunu ogretene kadar cok sey yasadık.

Neyse kadın erkek denktır bır evlılıkte biz olunur tarafların şansı varsa tabi.

İşte evlenmelisin diyenler okusun.. Bu kölelik evlilik değil kızımla beraberim bekarım evim hep toplu temiz kafama göre yemek yaparım ya da yapmam valla böyle hayat çile söylersin kavga çıkar kardeş Allah acısın sana

Erkek üye olabilir msin acaba?

Banlanmaya lüzum yok şimdi.

bende kib ledim doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…