Benımde boyle ıkı arkadasım vardı unıv.den yahu dalga gecerlerdı resmen paralarını yer sonra terkederlerdı ben ahları tutar yapmayın boyle desem de dınlemezlerdı okul bıtene kadar sayısız kısıyle cıkıp ayrıldılar okul bıttıkten sonrada ıs hayatında aynı davranıslara devam ettıler ben bunlar hayatta evlenemez evlensede kocalarını kesın aldatırlar dedım tek bende degıl sınıftakı cogu kısı bu dusuncedeydı oyle tanıttılar kendılerını. Bense sızın gıbı cekınen aman masraf olmasın dıyen bırıyım hala oyleyım malesef :) ve şuan onlar evlı bende evlıyım kocalarını parmaklarında oynatıyorlar öl deseler kocaları ölecek o derece süprizler özel akşam yemekleri tatiller bir de kendıme bakıyorum bızım normal bır evlılık süpriz olsada şu ınstagramda gordugumuz cınsten kırmızılı seyler olmuyor hava atılacak cınsten olmuyor :) bunun cevabını bende merak edıyorum bunu nasıl yapıyorlar cıdden bende merak edıyorumArkadaşlar merhabalar, erkeklerle alakalı çok konu açılmış, bende bu konuda dertliyim çok da üzülüyorum, etrafımda 3-5 erkeği aynı anda idare eden veya para yiyici tarif ettiğimiz kadınlara anlı şanlı düğün yapıldı ve değer görüyorlar, bense daha ilk buluşmada kahve veya yemek parasını öderken çekinen erkeklere denk geldim ki (kendi yediğini içtiğini öderken bile kendini geri çeken) bu adamlarla iletişimi kestim kestikten sonra bu adamlar peşimden koşmaya kalktı. Taktiksiz yürüyor ilişkiler demiş herkes önceki konularda ama o zaman bu taktikleri yapan kim ? Ben çoğunluğun taktik yaptığını ama inkar ettiğini de görüyorum. Taktiksiz ilişki Yok mu ? Ne yapıyor da bu kızlar bu kadar değer görüyor ? Gerçekten doğru dürüst fikirlere ihtiyacım var.
İşte benim zor evlenmem bu saatten sonra herkes iyi adayları kapmış bana gelen ve ilgilenen de olmuyor ondan soruyorum sizlereCanım öyle olupta evlenenlerin kocaları dört dörtlük mü sanıyorsun? Çoğu şeye göz yumuyordur onlarda. Birde arsız oluyor öyleleri. Biz hesap ödetmeye utanırız ama onlar utanmıyor işte. Senin kriterin yüksektir ondan yalnızsındır. İllede evleneyim diyorsan illaki bulursun birini. Ama istediğin gibi birini bulmak zor. Ya kriterlerini biraz düşüreceksin yada bekleyeceksin.
Ama gerçekten kötüler... Bir tanesi meme kanseri olmuş beni arıyor hakkını helal et diyor geçen gün bende ne halin varsa gör deyip kapattım. Üniversitede filan düzgün kızlarla ilgilenen adamları dolduruşa getiren bir kadındı bu anlattığım mesela hasta olunca da üzülmedim açıkçası. Kanser olunca da bizi arıyorlarBaşka kadınların hayatlarını gözlemleyip, kötüleyip, kıyaslayan kadınların mutlu olduğunu görmedim ben. Kime göre para yiyici neye göre yollu? Herkes sizin ahlaki kriterlerinize göre yaşamıyor ki.
Yediğini içtiğini ödemek bir meziyet değil, bunu yapıyorsunuz diye tercih edilmesi gereken olmuyorsunuz ki, zaten olması gereken bu. Yapmayan da vardır, ama o iki kişinin arasındaki mevzu. İki taraf da durumdan rahatsız değilse bize halt etmek düşer.
Taktikle başlayan ilişki taktikle biter. Bir insan ne kadar süre oynayabilir, ne zamana kadar gerçek kimliğini saklayabilir ki?
Ama gerçekten kötüler... Bir tanesi meme kanseri olmuş beni arıyor hakkını helal et diyor geçen gün bende ne halin varsa gör deyip kapattım. Üniversitede filan düzgün kızlarla ilgilenen adamları dolduruşa getiren bir kadındı bu anlattığım mesela hasta olunca da üzülmedim açıkçası. Kanser olunca da bizi arıyorlarbir tanesi daha vardı o da aynı şekilde rahatsızlanmış ben ve bir kız arkadaş vardı bizi aramış, yani zamanında oyun çevirdiler şimdi de helallik istiyorlar şaka gibi ama ilahi adalet dönmüş bi şekilde onlara.
İşte herkes taktiksiz diyor da ek.. sözlükte olsun başka forumlarda olsun ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen başlığı var ona baktınız mı ? Herkes strateji yapıp ben yapmıyorum diyormuş hayret ediyoru .
Doğru insan doğru zaman kombinasyonu.Denk gelmesi güç ama imkansız değil.Bahtınız açık olsun.
işte bilmem ki abiler de benim saftı mesela evlendikleri bayağı gözü açık ablalarımız :)) kuzenlerim de keza öyle 2 abi bir ben vardım o kadarGenelde öyle kişiler sinsi, kezban oluyor ve evlendiği kişiler de kalitesiz, barzonun teki oluyor. Evlendikten sonra da şiddet, aldatma vs. oluyor hiç şaşmaz. O yüzden taktik falan ilişkilerde bir yere kadar. Hesapsız, kitapsız aşk kişiyi her zaman daha mutlu eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?