İşte bilmiyorum haklısınızdır doğru da değerlendiremiyoruz çevreyi. Sadece kendi adıma üzüldüm yengeler filan da evde kaldın hehe modundalar, taktik yapmadım ama yapmak isterim mi onu da bilmiyorum...Göstermelik sürprizler yapan erkekler (muhtemelen de sürpriz değil kadınların dayatması sonucu alınan "hediye" ler), gerçekte iyi bir eş olmak zorunda değil. Birçoğu eşini aldatıyor, örnekleri bolca var. İnstagrama konulan "kırmızılı şeyler" ancak mantıklı düşünme yetisini aktive edememiş, biraz gösterişle hemencecik gözü boyanan kadınların moralini bozmaya neden olup, gösteriş yapanın kısa süreli ego tatmini sağlıyor.
23 yaşında olduğunuz yazıyor profilde ne evde kalması?İşte bilmiyorum haklısınızdır doğru da değerlendiremiyoruz çevreyi. Sadece kendi adıma üzüldüm yengeler filan da evde kaldın hehe modundalar, taktik yapmadım ama yapmak isterim mi onu da bilmiyorum...
İşte öyle de herkes evlenince aday kalmayacak gibi geriye de siz de haklısınız ama benim moral göçtü23 yaşında olduğunuz yazıyor profilde ne evde kalması?
Anlamadım? Espri mi nedir buGeldi yine ArtemisAşığı :)
Yok ama cidden öyle, zamanında bu kadınlar bizi üzdü üzdü şimdi hasta olmuşlar hemde son evrede aradılar hani ben ne yapayım şu saatten sonra üzülmedim bile açıkçasıİlahi adalet? Siz ilk gençlik yıllarınızı sizin tabirinizle " düzgün kız" olarak geçirdiğiniz için yarın kanser olmayacağınızın ya da beyin kanaması geçirip felçli kalmayacağınızın garantisini mi aldınız? Başınıza böyle bir şey gelirse size de mutlaka bir kötülük yapmıştır onu çekiyor mu diyecek çevrenizdekiler? Hasta bir insana bile hakkınızı helal etmeyerek nasıl iyi insan olup nasıl iyiliklerin sizi bulmasını bekleyeceksiniz peki? İlahi adalet denen şeye inanıyorsanız bu da ilahi adalet, buyrun burdan yakın.
Ekşi sözlük dediğimiz yer ergenlerin cirit attığı, dünyanın en saçma sapan platformlarından biri şu an. Orada yazılanları neden kesin yargılar olarak algılıyorsunuz? Hayatım boyunca hiç bir erkeğe taktik yapmadım, ama hep gözümün içine bakan el üstünde tutan insanlar oldu hayatımda.
İşteyken size yazdım mı anımsayamadım da cidden ne yapıyorlarda el üstünde tutuluyorlar bilsem bi... Para harcatmakta çok alakası olduğuna karar verdim, adamlar para harcadığı şeyi bırakmaya kıyamıyor...Benımde boyle ıkı arkadasım vardı unıv.den yahu dalga gecerlerdı resmen paralarını yer sonra terkederlerdı ben ahları tutar yapmayın boyle desem de dınlemezlerdı okul bıtene kadar sayısız kısıyle cıkıp ayrıldılar okul bıttıkten sonrada ıs hayatında aynı davranıslara devam ettıler ben bunlar hayatta evlenemez evlensede kocalarını kesın aldatırlar dedım tek bende degıl sınıftakı cogu kısı bu dusuncedeydı oyle tanıttılar kendılerını. Bense sızın gıbı cekınen aman masraf olmasın dıyen bırıyım hala oyleyım malesef :) ve şuan onlar evlı bende evlıyım kocalarını parmaklarında oynatıyorlar öl deseler kocaları ölecek o derece süprizler özel akşam yemekleri tatiller bir de kendıme bakıyorum bızım normal bır evlılık süpriz olsada şu ınstagramda gordugumuz cınsten kırmızılı seyler olmuyor hava atılacak cınsten olmuyor :) bunun cevabını bende merak edıyorum bunu nasıl yapıyorlar cıdden bende merak edıyorum
İşte bana öyle gelen olmuyor artık sadece uzaktan bakıyorlar :) napmam lazım bilmşyıru.İlişkilerde taktiğe karşıyım.
Çünkü taktik, karşındakine olmadığın bir kişiliği yansıtmak; köprüyü geçene kadar ayıya dayı demektir.
Cilve anacım cilve var o kızlarda. Güleryüz falan filan. Gerek yok taktiğe orijinal ol.
İşte de Yok hesap ödemek istemedim zaten adamınkini çaylaklıktan ödedim onu da anlatırım sonraŞahsen ben erkek olsam yemek hesabını ödüyor evlenmeliyiz demem. İlişkide taktik ararsanız evlilik değil evcilik oyunu olur. Ne yapmalısınız sorusuna gelince. Başkalarını yargılamayı bırakıp kendiniz olmalısınız
Yok ama cidden öyle, zamanında bu kadınlar bizi üzdü üzdü şimdi hasta olmuşlar hemde son evrede aradılar hani ben ne yapayım şu saatten sonra üzülmedim bile açıkçası ☺
İşte kimse doğruları söyleniyor ki ekşide anonim yazanlar biraz daha doğru konuşuyor diye düşünüyorum nasılsa anonim diye rahatlar yoksa toplumda kimse kolay kolay doğruları dile getirmiyor ...
Yok buna benzer konular açan bir üye vardı sizi o zannettim ama değilmişsiniz :)Anlamadım? Espri mi nedir bu?
Kendi gibi olmayacak kadar ustaca rol yapıyorsa emin ol değer görüyor gibi de rol yapma konusunda oldukça basarilidir.İşte de Yok hesap ödemek istemedim zaten adamınkini çaylaklıktan ödedim onu da anlatırım sonra ☺ diyorum ki bende kendi gibi olan değil rol yapanlar değer görüyor neden ? Hani bunun nedenini merak ediyorum...
5 yıldır bende bunun cevabını arıyorum.Ne yapıyor da bu kızlar bu kadar değer görüyor ?
İşte de Yok hesap ödemek istemedim zaten adamınkini çaylaklıktan ödedim onu da anlatırım sonra ☺ diyorum ki bende kendi gibi olan değil rol yapanlar değer görüyor neden ? Hani bunun nedenini merak ediyorum...
O da mantıklı, diğer cevaplarınıza eve dönünce bakıcam hanımlar...Kendi gibi olmayacak kadar ustaca rol yapıyorsa emin ol değer görüyor gibi de rol yapma konusunda oldukça basarilidir.
Bazılarının albenısını cozemıyorum mesela o ıkı kız oyle guzelde degıller ama bırını elde etmek ıstedıgınde ederdı ve sevgılı oldukları hep duzgun tıplerdı karakter kısılık. Ben bırınden hoslanırdım gıdıp acıkca ılanı askta etsem o ıs olmazdı :) sonra sonra bende sozlerımle erkeklerı etkıledıgımı farkettım benı ben oldugum ıcın sevenlerınde oldugunu. Tabiki hala o kızlar gıbı degılım olmakta ıstemem. Sende kendını cozeceksın ve senı sen oldugun ıcın seven ısteyen bırı mutlaka olacaktır. Mesela ben cok ıcıme kapalıydım erkeklerle pek konusmazdım benı bıraz sosyal medya actı sınıftakı arkadasımla yuz yuze konusmak benı utandırır heyecanlandırırdı unıv.de hoslandıgımı hemen bellı ederdım ama yazısmak daha rahat olmamı daha ben olmamı sagladı. Hala daha oyledır sozlerımle ınsanları etkıleyebılıyorum dusuncelerımı sevdırebılıyorum.İşteyken size yazdım mı anımsayamadım da cidden ne yapıyorlarda el üstünde tutuluyorlar bilsem bi... Para harcatmakta çok alakası olduğuna karar verdim, adamlar para harcadığı şeyi bırakmaya kıyamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?