Kadın erkek ilişkileti

İşte bilmiyorum haklısınızdır doğru da değerlendiremiyoruz çevreyi. Sadece kendi adıma üzüldüm yengeler filan da evde kaldın hehe modundalar, taktik yapmadım ama yapmak isterim mi onu da bilmiyorum...

İşte bilmiyorum haklısınızdır doğru da değerlendiremiyoruz çevreyi. Sadece kendi adıma üzüldüm yengeler filan da evde kaldın hehe modundalar, taktik yapmadım ama yapmak isterim mi onu da bilmiyorum...
23 yaşında olduğunuz yazıyor profilde ne evde kalması?

Diğer hanımlar ne yapınca el üstünde tutuldunuz değer gördünüz ben merak ediyorum gerçekten bir yerde bir hata var ama ...

Yok ama cidden öyle, zamanında bu kadınlar bizi üzdü üzdü şimdi hasta olmuşlar hemde son evrede aradılar hani ben ne yapayım şu saatten sonra üzülmedim bile açıkçası
İşte kimse doğruları söyleniyor ki ekşide anonim yazanlar biraz daha doğru konuşuyor diye düşünüyorum nasılsa anonim diye rahatlar yoksa toplumda kimse kolay kolay doğruları dile getirmiyor ...

İşteyken size yazdım mı anımsayamadım da cidden ne yapıyorlarda el üstünde tutuluyorlar bilsem bi... Para harcatmakta çok alakası olduğuna karar verdim, adamlar para harcadığı şeyi bırakmaya kıyamıyor...

Şahsen ben erkek olsam yemek hesabını ödüyor evlenmeliyiz demem. İlişkide taktik ararsanız evlilik değil evcilik oyunu olur. Ne yapmalısınız sorusuna gelince. Başkalarını yargılamayı bırakıp kendiniz olmalısınız

İşte bana öyle gelen olmuyor artık sadece uzaktan bakıyorlar :) napmam lazım bilmşyıru.

İşte de Yok hesap ödemek istemedim zaten adamınkini çaylaklıktan ödedim onu da anlatırım sonra diyorum ki bende kendi gibi olan değil rol yapanlar değer görüyor neden ? Hani bunun nedenini merak ediyorum...

Sizi üzdükleri için hasta olmadılar, alınlarında öyle yazdığı için hasta oldular. Yarın siz de hasta olabilirsiniz ve olursanız bu birilerini üzdüğünüz için olmayacak. Bu bakış açınızı değiştirmezseniz mutluluğu yakalamanız zor görünüyor benim düşünceme göre. Kalbinizi temizleyin önce.

Biz de anonimiz işte, kim tanıyor beni burada? Taktikle ilişki belki başlar ama yürümez. Çok netim bu konuda.

Kendi gibi olmayacak kadar ustaca rol yapıyorsa emin ol değer görüyor gibi de rol yapma konusunda oldukça basarilidir.

Aslında eol yapmıyorlar, aksine kendileri gibi oldukları yaşadıklarını gizlemeye çalışmadıkları aksine arkasında durdukları için tercih ediliyorlar.

Hayatlarına birden fazla erkek girdiği için karşı cinsi tanıyorlar, ilişki yaşamayı hata yapa yapa öğreniyorlar. Sonra hayatlarına değer verdikleri, onlara değer veren bir adam girince o ilişkiyi sağlam temeller üzerine kurmayı ve yürütmeyi bildikleri için yolunda gidiyor her şey.

Bir de mutlu insan karşısındakini de mutlu eder. Kendi içinde mutluluğu yakalayamamış insanların ilişkileri de evlilikleri de yolunda gitmez.

Valla zengin koca bulmak icin bu yola başkoyanlar amacina ulasiyor ben daha ulasamayanini gormedim
Ha mutlular mi bilemem benim cevremdekilerden sadece bir tanesi mutlu gozukuyor
İkisi zengin koca diye diretti diretti birine dugun bile yapilmadi digerinin hayalinde ustu acik bmwsi olacakti ama malesef dolmuşlarda geziyor

40 yasindayim , 2 kere evlendim , 1 kere nisanlandim , onlarca evlilik teklifi aldim reddettim ve bunlarin hicbirinde taktik falan uygulamadim
Hep dogaldim , kendim gibiydim , cok seciciyimdir , belki sans belki kendim dogrulari sectigim icin karsima hep dogru erkekler cikti
O yuzden fazla takilmayin taktik maktik konularina , dogal olun , bir erkek sizi sevecekse siz oldugunuz icin sevsin

Bazılarının albenısını cozemıyorum mesela o ıkı kız oyle guzelde degıller ama bırını elde etmek ıstedıgınde ederdı ve sevgılı oldukları hep duzgun tıplerdı karakter kısılık. Ben bırınden hoslanırdım gıdıp acıkca ılanı askta etsem o ıs olmazdı :) sonra sonra bende sozlerımle erkeklerı etkıledıgımı farkettım benı ben oldugum ıcın sevenlerınde oldugunu. Tabiki hala o kızlar gıbı degılım olmakta ıstemem. Sende kendını cozeceksın ve senı sen oldugun ıcın seven ısteyen bırı mutlaka olacaktır. Mesela ben cok ıcıme kapalıydım erkeklerle pek konusmazdım benı bıraz sosyal medya actı sınıftakı arkadasımla yuz yuze konusmak benı utandırır heyecanlandırırdı unıv.de hoslandıgımı hemen bellı ederdım ama yazısmak daha rahat olmamı daha ben olmamı sagladı. Hala daha oyledır sozlerımle ınsanları etkıleyebılıyorum dusuncelerımı sevdırebılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…