Kadın erkek ilişkileti

Doğru tespitler
Hemen ekleyeyim, o insta’da gördüklerinizin çoğu yalan. Evde birbirlerini yerler, kadın boynuzlarını x marka kıyafetiyle parlatır ama sosyal medyada canım kocam/karım..
Bir tane ben biliyorum, kız çok güzel, adam paralı, pozlar falan o biçim, kız kendi ağzıyla anlattı yediği dayakları, aldatıldığı kadınları. E ayrıl diyorsun, doğru diyorsun diyor, sonra ertesi gün elinde gucci çanta, evliliğe aynen devam.

Kocam koltukta devrilmiş horlarken mutluluktan sehpanın üzerinde bale yapan halimi düşündüm bi an.

Hayattan kopmuyorsan mutlu sayılmazsın şekerim annen sana öğretmedi mi?

Kocan uyuyor ve sen mutlu musun? Ne ilgisiz kocan var. Ben birazdan kocami uyandircam birlikte bale yapacagiz. Banlaninca da Salsa yapariz artik.

Çıkar amaçlı ilişkilerde erkek bunu elbet fark ettiği için kadına kinleniyor ve mutsuz ilişki kaçınılmaz oluyor. O yüzden yaşasın koşulsuz şartsız aşk:))

Şu Pucca kitaplarında ne anlatıyor Allah aşkına, biri bana anlatsın.

İsmi gibi günlük mü gerçekten?

Kitabı bilmiyorum ama blog günlüktü. (Yanlış anlaşılmasın çocukluktan tanırım kendisini meraktan baktım) kiminle nasıl yatmış, hangi oğlanı tavlamış, hangisinin pipisi daha işlevliymiş vs.

Kocan uyuyor ve sen mutlu musun? Ne ilgisiz kocan var. Ben birazdan kocami uyandircam birlikte bale yapacagiz. Banlaninca da Salsa yapariz artik.

Ban geliyorum diyor.

İlgisiz kocamı uyandırayım da mutlu etsin beni. Belki biraz döver biraz sever geçinir gideriz.

Gidip kendimle okumadığım için gurur duyayım, aynada kendimi öpücem.

Çıkar amaçlı ilişkilerde erkek bunu elbet fark ettiği için kadına kinleniyor ve mutsuz ilişki kaçınılmaz oluyor. O yüzden yaşasın koşulsuz şartsız aşk:))
Şu instagramda kırmızılı şeyler demişsiniz o ne ? Ben instagram kullanmıyorum...

Çıkar ilişkisi dışında da çok az aşk var ben denk gelmedim gelen vardır muhakkak.

Ya resmen yazık günah, instagram kullanmıyorum ben, çevreden gördüklerimi söyledim de bilmiyorum moral bozucu. Rol yapıyorsa herkes daha da kötü.

Konu sahibi sosyal platformlara göre hayatını yönlendirip, buradaki insanlar hakkında kisilik analizi yapmaktan ve çevresini kıskanmaktan mutlu olamıyor bence...
Yok instagram Facebook kullanmıyorum :) iş yerinde gördüklerimden arkadaş çevresinde anlatılanlardan yola çıktım hatta instagram kullanmayan nadir insanlardanım, onun yerine çevrede anlatılanlardan yola çıkıyorum gelip anlatıyorlar ya bize şunlar yapılıyor vs diye :) İnstagram kullanan Kadınlar boş oluyor genelde diyen bir anneye sahibim ayrıca şaka gibi ama Kafası boş kızım onlar diye söyleniyor bana sürekli.

İşe gitmeden yeni uyandım baktım da instagram kullanmıyorum instagram sosyal medya denmiş ama iş işe alakalı platform hariç bir hesabım Yok maalesef :)) Onu da yurtdışında iş pozisyonlara bakmak için kullanıyorum. Yoksa onu bile açmazdım :) Alakasız olacak da bayağı iyi iş teklifleri geliyor oradan öneririm eğer yurtdışı kariyer planınız varsa.

Sen ol yeter.Bakmissin seni sen oldugun icin seven asik olan ummadigin an cikivermiss zaman sabir dua beklee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…