Genelde öyle kişiler sinsi, kezban oluyor ve evlendiği kişiler de kalitesiz, barzonun teki oluyor. Evlendikten sonra da şiddet, aldatma vs. oluyor hiç şaşmaz. O yüzden taktik falan ilişkilerde bir yere kadar. Hesapsız, kitapsız aşk kişiyi her zaman daha mutlu eder.
Doğru tespitler
Hemen ekleyeyim, o insta’da gördüklerinizin çoğu yalan. Evde birbirlerini yerler, kadın boynuzlarını x marka kıyafetiyle parlatır ama sosyal medyada canım kocam/karım..
Bir tane ben biliyorum, kız çok güzel, adam paralı, pozlar falan o biçim, kız kendi ağzıyla anlattı yediği dayakları, aldatıldığı kadınları. E ayrıl diyorsun, doğru diyorsun diyor, sonra ertesi gün elinde gucci çanta, evliliğe aynen devam.
Doğru tespitler
Hemen ekleyeyim, o insta’da gördüklerinizin çoğu yalan. Evde birbirlerini yerler, kadın boynuzlarını x marka kıyafetiyle parlatır ama sosyal medyada canım kocam/karım..
Bir tane ben biliyorum, kız çok güzel, adam paralı, pozlar falan o biçim, kız kendi ağzıyla anlattı yediği dayakları, aldatıldığı kadınları. E ayrıl diyorsun, doğru diyorsun diyor, sonra ertesi gün elinde gucci çanta, evliliğe aynen devam.
Çıkar amaçlı ilişkilerde erkek bunu elbet fark ettiği için kadına kinleniyor ve mutsuz ilişki kaçınılmaz oluyor. O yüzden yaşasın koşulsuz şartsız aşk:))
Kitabı bilmiyorum ama blog günlüktü. (Yanlış anlaşılmasın çocukluktan tanırım kendisini meraktan baktım) kiminle nasıl yatmış, hangi oğlanı tavlamış, hangisinin pipisi daha işlevliymiş vs.
Kitabı bilmiyorum ama blog günlüktü. (Yanlış anlaşılmasın çocukluktan tanırım kendisini meraktan baktım) kiminle nasıl yatmış, hangi oğlanı tavlamış, hangisinin pipisi daha işlevliymiş vs.
Çıkar amaçlı ilişkilerde erkek bunu elbet fark ettiği için kadına kinleniyor ve mutsuz ilişki kaçınılmaz oluyor. O yüzden yaşasın koşulsuz şartsız aşk:))
Doğru tespitler
Konu sahibi sosyal platformlara göre hayatını yönlendirip, buradaki insanlar hakkında kisilik analizi yapmaktan ve çevresini kıskanmaktan mutlu olamıyor bence...
Yok instagram Facebook kullanmıyorum :) iş yerinde gördüklerimden arkadaş çevresinde anlatılanlardan yola çıktım hatta instagram kullanmayan nadir insanlardanım, onun yerine çevrede anlatılanlardan yola çıkıyorum gelip anlatıyorlar ya bize şunlar yapılıyor vs diye :) İnstagram kullanan Kadınlar boş oluyor genelde diyen bir anneye sahibim ayrıca şaka gibi ama Kafası boş kızım onlar diye söyleniyor bana sürekli.
İşe gitmeden yeni uyandım baktım da instagram kullanmıyorum instagram sosyal medya denmiş ama iş işe alakalı platform hariç bir hesabım Yok maalesef :)) Onu da yurtdışında iş pozisyonlara bakmak için kullanıyorum. Yoksa onu bile açmazdım :) Alakasız olacak da bayağı iyi iş teklifleri geliyor oradan öneririm eğer yurtdışı kariyer planınız varsa.